Erbjudanden om integritetsskydd

Privat vakt

Vår serie om appar för skydd mot identitetsstöld kommer att bedöma funktionerna, kostnadsalternativen, konkurrensen och det övergripande användningsvärdet för varje app. Dessa är dock inte djupgående praktiska recensioner, eftersom det är praktiskt taget omöjligt att betygsätta ansökningar om identitetsstöldskydd. Detta skulle kräva flera månaders testning, avsiktlig kontohackning för att se om skyddsappen fungerar, överföring av personligt identifierbar information, körning av flera kreditkontroller och risken att exponera granskarens personligt identifierbara information. .

Vi älskar att se en verkligt användbar app för skydd mot identitetsstöld som erbjuder massor av information. Särskilt detta område av programvara måste helt och hållet göra med självutbildning. Tyvärr har ibland en cyberbrottsling stulit din information och poserar som . Men det som är ännu viktigare är svaret på denna situation. En toppapp kan förklara stegen för att absolut lösa problemet. Tänk på att detta kan ha långtgående och bestående effekter på vad det betyder för din kredit, till exempel om du kan köpa ett nytt hem, öppna ett checkkonto eller verkligen fortsätta leva ditt ekonomiska liv som det är. en mängd olika finansiella beslut. PrivacyGuard går den extra milen som inte alla appar för skydd mot identitetsstöld gör för att ge en informationsrik och detaljerad kundupplevelse.

Utgångspunkten är planjämförelseguiden, som har mer detaljer om vilka funktioner som faktiskt ingår än bara någon annan app vi har hittat. Få appar för skydd mot identitetsstöld har funktioner relaterade till dina journaler eller akut resehjälp. Även om vi hoppas att ingen av er kommer att behöva ta itu med dessa problem inom kort, är det betryggande att PrivacyGuard inkluderar dessa funktioner. För att vara ärlig, det finns andra appar som Norton LifeLock och även IdentityForce som också inkluderar några av dessa funktioner. Detta blir dock uppenbart först i det ögonblick du registrerar dig som användare och börjar undersöka appen, och inkluderar dem inte i deras onlinefunktionsjämförelsetabeller.

Privat vakt

(Bildkredit: PrivacyGuard)

    PrivacyGuard-prenumerationsalternativ:

  • Tolv månaders plan – €19.99 per månad (total kostnad €239.88)

paket och priser

Det är lätt att fundera på att ibland är den enda skillnaden mellan en app för skydd mot identitetsstöld och en annan om de har ett mellanslag i sitt namn (till exempel Identity Guard) eller inte (som PrivacyGuard). Saker och ting blir mer intressanta när du börjar granska kostnadsplanerna och vad som faktiskt ingår i varje app. PrivacyGuard försöker inte vilseleda, men det finns alltid ett ämne för vidare utredning. Detta får oss att undra om vi skulle vara bättre ställda om något av dessa företag kunde erbjuda oss en komplett plan till en kostnad.

Även om det finns 3 gratisplaner är det ganska förvirrande att ta reda på. Den grundläggande identitetsskyddsplanen kostar €9.99 i månaden, och även om den inkluderar övervakning av många finansiella konton och €1 miljon i identitetsstöldförsäkring, saknar den kreditskydd. Sedan finns det kreditskyddsplanen som kostar 19.99 €/månad som spårar alla 3 kreditföreningar för månatliga kreditpoäng och övervakning dygnet runt, men som inte har någon finansiell kontoövervakning. Planen "Everything Plus Kitchen Sink" som kallas Total Protection Plan kostar 24 € per månad och inkluderar även var och en av funktionerna i de två föregående planerna, förutom specifika tillägg som Emergency Travel Assistance och även grannskapsrapporter . Vi skulle vilja se mindre otydlighet och helt enkelt lägga ut de tre planerna sida vid sida för att göra det lättare att jämföra funktioner, snarare än att behöva klicka upprepade gånger.

gränssnitt

Hittills kommer du att upptäcka att PrivacyGuard innehåller mycket pedagogisk information på sin webbplats, går långt för att förklara dess funktioner i detalj och kostar ungefär detsamma som andra appar i detta segment. . Själva gränssnittet framhävs inte av några radikala uppdateringar. Som jämförelse toppar Norton LifeLock fortfarande listan över de bästa gränssnitten vi tittat på, eftersom det lägger upp allt med hjälp av guider och statusuppdateringar för att visa hur många konton det är skyddat genom ett välbekant gult varningsgränssnitt.

Android-app

(Bildkredit: PrivacyGuard)

Android-app

PrivacyGuard Android-appen ser lite generisk ut och, som du kommer att se, inaktuell med stockbilder som visar en glad och nöjd konsument som tittar på en bärbar dator. Färgbehandlingen är också för intetsägande, utvecklad med en för ljus och färgstark palett som blir lite håglös. Om syftet inte är att se ut som en bankapp rensar PrivacyGuard den låga ribban som har satts.

Privat vakt

(Bildkredit: PrivacyGuard)

särdrag

Som du säkert har hört tänjer PrivacyGuard inte precis på gränserna för appar för identitetsstöldskydd eller går vidare med ett helt nytt guidegränssnitt. De flesta funktioner, inklusive kreditupplysningskontroller, kreditbetyg, adress- och bankövervakning, och möjligheten att matcha med en specialist, är gratis i andra appar. Liksom en utmanare, IdentityForce-appen, innehåller funktionslistan ibland exakt samma objekt med en annan term. Som ett exempel, är det verkligen stor skillnad mellan "bedrägerihjälp online" och "hotline för kreditrapportering"? Ja, det trodde vi inte heller.

PrivacyGuard har funktioner för att varna dig om en sexförbrytare flyttar till ditt grannskap. Det utelämnar dock detaljer om huruvida den här sexförbrytaren försöker stjäla din identitet också, vilket gör den här utmanaren, IdentityForce, mer unik än andra appar.

Konkurrens

PrivacyGuard bryter inte ny mark med sin ganska generiska app. Vissa av våra speciella funktioner involverar funktioner som tekniskt ingår i andra produkter, men som kanske inte är lättillgängliga i marknadsföringsmaterial. Kostnaden är jämförbar med den som finns med vissa mer populära applikationer, såsom Norton LifeLock, som, kanske inte av en slump, också kostar 99 € / månad när den betalas årligen. Ett potentiellt hinder är att PrivacyGuard ägs av ett försäkringsbolag som heter Trilegiant Corporation (inte precis ett känt namn), som knappt har namnigenkänning av mer välkända leverantörer som Experian eller Norton LifeLock.

slutlig dom

PrivacyGuard har många fördelar när det gäller sidan, vilket generellt är användbart för nya användare, som att de flesta funktionerna är enkla att hitta och använda. D'un autre côté, väl qu'il n'y ait pas grand-chose de vraiment nouveau ici, det finns standardfunktioner för kreditövervakning och meddelanden om identiteten vol, toutes conçues pour profiter aux consommateurs de every day. Det färgglada gränssnittet faller tydligen inte i allas smak och kostnadsplanerna blir förvirrande att förstå. Det är i allmänhet en solid app, men utan Experian eller Norton LifeLock namnigenkänning matchar den de flesta funktioner.

Vi har också hittat det bästa skyddet mot identitetsstöld

Prissättning – PrivacyGuard:▼

Dela detta