Varför NFT Express kan vara ditt hemliga vapen för att ta sig in på NFT-marknaden

Varför NFT Express kan vara ditt hemliga vapen för att ta sig in på NFT-marknaden

Om du har varit på en nyhetssajt under de senaste månaderna har du utan tvekan läst eller sett omnämnanden av icke-fungibla tokens eller NFT.

NFT:er erbjuder unikt innehåll som ägs enbart av köparen och har visat sig vara otroligt populära, med alla från fotbollslag till konstgallerier som vill engagera sig.

Men i en bransch som fortsätter att växa exponentiellt kan det verka skrämmande att uppgradera ditt företag till NFT-teknik. Lyckligtvis finns det flera lösningar som hjälper dig...

Tatum är en blockchain-utvecklingsplattform som försöker hjälpa alla att bygga Web3-applikationer, även om de inte har någon tidigare erfarenhet, och som nu erbjuder ditt företag möjligheten att testa vattnet med sin nya NFT Express-funktion.

Designad för organisationer som snabbt vill komma igång med NFT-skrivande och -publicering, försöker NFT Express hjälpa e-handelsföretag och företag som vill producera NFT i bulk.

Tidigare var att snabbt starta och skala en NFT-operation en oerhört svår process, särskilt när det gäller att få rätt resurser ombord och tillgängliga. Det innebar att man inte bara hade utvecklare och ingenjörer som kunde repen, utan också köpte kryptovaluta för att betala för blockchain-transaktionsavgifterna (alias gasavgifter) som behövs för att skapa NFT:er.

Med NFT Express behöver ditt företag inte längre oroa sig för bränslekostnader, som alla hanteras av Tatum och dras av som krediter från ditt Tatum-betalda paket.

Plattformen gör också att ditt företag omedelbart kan skapa så många NFTs som du behöver eller vill med några enkla kodrader – Tatums blockkedjeexperter har gjort det tunga lyftet åt dig så att du inte behöver göra det.

Säkerhet har länge varit ett bekymmer inte bara för NFT- och blockchain-området, utan för teknikindustrin som helhet, med ökat skydd och expertis som krävs för att hålla hela din verksamhet säker. Med NFT Express hanteras de känsliga privata nycklarna som behövs för att skapa NFT:er av Tatum och skickas aldrig över Internet. Detta gör att slutanvändare av din app kan skapa NFT:er var som helst, samtidigt som du kan vara lugn och veta att Tatum tar hand om säkerheten.

NFT Express är tillgängligt på 5 blockkedjor (Ethereum, Binance Smart Chain, Celo, Polygon och Harmony) och kan hantera obegränsad NFT-prestning på någon av dem. Det kan till och med fungera på mobilappar och öppnar ditt företag för en bredare kundbas än någonsin tidigare, med NFT:er som snabbt kan integreras i befintliga appar eller program utan behov av detaljerad blockkedjeexpertis.

Så om du vill ta ditt företag in i NFT-världen, prova Tatum idag. Med mer än 21 000 utvecklare som bygger applikationer som används av tiotals miljoner slutanvändare runt om i världen, hanterar företaget redan miljarder dollar i transaktionsbearbetning varje månad, och du kan vara nästa.

Om du vill veta mer, besök Tatums hemsida här för mer information om NFT Express.