Las ofertas de computadoras portátiles para juegos Cyber ​​​​Monday ahora están llegando en masa y rápido. El Black Friday puede haber terminado, pero durante el fin de semana entre las dos grandes ventas, los minoristas continúan recortando los precios.

Las ofertas del Cyber ​​​​Monday aterrizan oficialmente el 28 de noviembre, e históricamente ha sido un día fantástico para obtener ofertas relacionadas con computadoras en tarjetas gráficas, PC y portátiles para juegos. Espero que este año no sea diferente, especialmente como una serie de fantásticos Black Friday. Las ofertas de computadoras portátiles para juegos continuaron en vivo durante todo el fin de semana.

Vi har spårat erbjudanden för spelbärbara datorer i flera år, så vi vet vilka specifikationer vi ska leta efter och vilka priser vi ska betala. När dessa rabatter väl rullar in kommer saker och ting att gå snabbt, så det är värt att undersöka nu. Vi samlar alla datum, modeller och återförsäljare du behöver känna till inför årets årliga försäljningsextravaganza. Beväpnad med allt det förberedande arbetet kommer du att kunna hitta de exakta erbjudandena för Cyber ​​​​Monday gaming laptop för din budget och konfiguration.

Por supuesto, también le ofreceremos las mejores ofertas cuando dichos descuentos lleguen a los estantes, así que esté atento a nuestras mejores selecciones y también asegúrese de consultar nuestro resumen de las mejores ofertas de computadoras portátiles cibernéticas el lunes.

Cyber ​​​​Monday (EE. UU.) Ventas de portátiles para juegos: enlaces rápidos

Las mejores ofertas de computadoras portátiles para juegos Cyber ​​​​Monday en los EE. UU.

Cyber ​​​​Monday (Reino Unido) Ventas de portátiles para juegos: enlaces rápidos

Las mejores ofertas de portátiles para juegos Cyber ​​​​Monday en el Reino Unido

Ska du vänta på Cyber ​​​​Monday för att köpa en bärbar speldator?

Vi rekommenderar vanligtvis inte att du väntar till Cyber ​​​​Monday för att göra ett större köp, men enligt vår erfarenhet tenderar erbjudanden för speldatorer att vara lika värda i den andra sparrundan som de är i den första. Det är tack vare återförsäljare som Newegg i USA och Ebuyer i Storbritannien. Dessa outletbutiker är välkända för att erbjuda särskilt låga priser på plattformar som inte har sett tillräckligt med action i de officiella Black Friday-rabatterna. Medan de billigaste maskinerna sannolikt kommer att sälja för sina utropspriser innan Cyber ​​​​Monday drar igång, kan de som letar efter en RTX 3070 eller RTX 3080-modell hitta sin heliga gral.

Cyber ​​​​Monday erbjudanden för laptop-spel: våra förutsägelser

Laptop para juegos MSI GF63 Thin abierta sobre un escritorio de madera, con una planta al lado.

(Bildkredit: framtid)

När börjar Cyber ​​​​Monday erbjudanden för laptops för gaming 2022?

Cyber ​​​​Monday-erbjudanden för laptop-spel börjar den 28 november i år, men det är värt att notera att de flesta av dessa rabatter helt enkelt kommer att vara rester från fredagens rea. Men utanför dessa erbjudanden, och till skillnad från många andra produkter, har vi sett fler prissänkningar på denna andra rea ​​tidigare. Nya erbjudanden kommer vanligtvis ut på hyllan på söndagen innan den officiella rean börjar.

Vilka erbjudanden för Cyber ​​​​Monday gaming laptop ser vi fram emot 2022?

Med Intels 12:e generationens processorer som mognar på hyllorna och en flod av RTX 40-seriens plattformar vid horisonten, ser 2022 redan ut som ett bra år för affärer för datorer för cyberspel. Vi har redan uppnått stora besparingar på en rad avancerade, mellanklassiga och budgetriggar under försäljningsevenemangen i början av oktober, så vi förväntar oss särskilt stora rabatter i år. Hela semesterrean kommer att fokusera på maskiner med 11:e och 12:e generationens Intel-processorer och RTX 30-seriens grafikkort, men hur många kommer att överleva fram till Cyber​​Monday och vilka modeller ska du förvänta dig?

De största spelarna i erbjudandena för 2022 Cyber ​​​​Monday gaming laptop kommer att vara MSI, Asus TUF-linjen och Lenovos Legion-linje. Dessa plattformar är tillräckligt populära för att ha imponerande rabatter, men de tenderar inte att toppa exklusiva inköpslistor. Det betyder att de kommer att klara Black Friday-massorna samtidigt som de erbjuder stort värde under helgen. Vi rekommenderar att du håller ett öga på MSI Pulse GL66 och 2022 års release av Asus TUF Dash F15 i synnerhet.

Dessa två maskiner har erbjudit 7:e och 11:e generationens Intel i12-processorer och RTX 3060/3070/3080 grafikkort under några månader till särskilt låga priser. Sammantaget förväntar vi oss dock att RTX 3050-riggarna kommer att nå €600-€750/€600-€750, medan RTX 3060-maskinerna bör hålla sig under €1000/€1000. RTX 3070-versioner av dessa bärbara datorer kan skära varandra här, med några $999/$999-konfigurationer till försäljning (en sällsynt position som vi har sett några gånger nyligen). Men om du letar efter en RTX 3080 som sjunger och dansar, kan du förmodligen hitta en budgetmaskin för runt $1500/$1500 baserat på de senaste erbjudandena - $200/$200 billigare än Cyber ​​​​Monday of the year. tidigare. erbjudanden för speldatorer

Var kommer de bästa erbjudandena för spelbärbara datorer att finnas på Cyber ​​​​Monday?

Vi kommer att ge dig de bästa Cyber ​​​​Monday-erbjudandena för bärbara speldatorer här och letar igenom följande återförsäljare för att se till att du letar efter det bästa värdet idag.

VI:

Amazon: hade några av årets bästa priser på RTX 3080-riggar (öppnas i en ny flik)
Dell: Bäst för Budget G-serien och stora rabatter från Alienware - öppnas i en ny flik
Bästa köp: erbjöd särskilt stora rabatter under de senaste försäljningarna (öppnas i en ny flik)
nytt ägg: innehåller ofta ytterligare rabatter för ännu större besparingar (öppnas i en ny flik)
Walmart: det bästa för nybörjarutrustning till superlåga priser (öppnas i en ny flik)

FÖRENADE KUNGARIKET
Amazon: bra mellanklassalternativ med regelbundna rabatter (öppnas i en ny flik)
Curry: innehåller regelbundet ytterligare gratisspel och programvara (öppnas i en ny flik)
köpare: idealisk för avancerade maskiner till mellanpriser (öppnas i en ny flik)
Direkta bärbara datorer: har ofta de lägsta priserna på marknaden (öppnas i en ny flik)
Mycket: stor variation och pris matchar automatiskt andra återförsäljare (öppnas i en ny flik)

Hur man hittar de bästa erbjudandena för Cyber ​​​​Monday gaming laptop

1. Vet vilken konfiguration du behöver

Du måste börja förbereda dig för Cyber ​​​​Monday-erbjudanden för laptop-spel i god tid för att säkerställa att du får rätt maskin för dina behov. Det är ingen idé att spara trippelsiffror om du förbrukar mycket kraft som du helt enkelt inte behöver. Ibland är de bästa rabatterna de som passar din budget och dina behov, snarare än de största prissänkningarna totalt sett. Det betyder att du måste ta reda på vilken CPU och GPU du behöver, samt hur mycket RAM-minne du letar efter. Om du letar efter en nybörjarenhet på en budget, till exempel, räcker det med en 5:e Gen i11-processor, tillsammans med ett GTX 1660 eller RTX 3050 grafikkort och 8 GB RAM.

2. Prisspårning

Una vez que sepa las especificaciones que está buscando, es hora de encontrar modelos que se ajusten a su presupuesto y ver sus precios durante las próximas semanas. Saber dónde estaba una máquina antes del Black Friday lo ayudará a determinar si debe apretar el gatillo para obtener un descuento temprano o si puede esperar hasta el Cyber ​​​​Monday. También estará mejor equipado para detectar rápidamente un descuento de alta calidad cuando llegue el momento, lo que será especialmente útil cuando haya mucha presión.

3. Priskontroll

När du har hittat rätt bärbar dator till rätt pris för Cyber ​​​​Monday är det viktigt att leta runt snabbt. Återförsäljare matchar ofta priser automatiskt under denna tid, men många erbjuder också ytterligare incitament för att sticka ut från konkurrenterna. Du kan gå miste om gratisspel, prenumerationer, frakt eller ytterligare rabatterbjudanden om du går till den första butiken du ser.

Dela detta