Marvel's Spider-Man 2 toppar säkert många spelares lista över de mest efterlängtade spelen som kommer 2023. Den kommer att vara exklusiv för PS5 och fortsätter historien om Peter Parker och Miles Morales när de möter nya fiender.

Även om det fortfarande finns mycket att lära om den efterlängtade uppföljaren till Marvel's Spider-Man och Marvel's Spider-Man: Miles Morales, känner vi till några detaljer från spelets första avslöjande att vi inte har ett exakt datum ännu. En trailer släpptes tillsammans med avslöjandet. Den visade Venom gå ut ur skuggorna mot Peter och Miles. Kraven the Hunter ryktas också vara en av skurkarna.

Det finns många frågor som Sony och Insomniac ännu inte har svarat på om Marvels Spider-Man 2, men det är fortfarande tidiga dagar. När vi närmar oss ett eventuellt releasedatum kommer vi förmodligen att veta mer om vad vi kan förvänta oss av den andra Spidey-delen. För nu, här är allt vi vet hittills.

Marvel's Spider-Man 2: Rakt till saken

  • Vad är det? Uppföljaren till Marvels hyllade Spider-Man
  • När kan jag spela det? Bekräftas 2023
  • Vad kan jag spela? ps5

Marvel's Spider-Man 2: släppdatum och plattformar

Captura de pantalla del tráiler de Marvel's Spider-Man 2 que muestra una esquina de una calle de Nueva York por la noche, iluminada por farolas y luces dentro de edificios

(Fotokredit: Sony)

Marvel's Spider-Man 2 släpps 2023 exklusivt för PS5, och hoppar över PS4 helt. För närvarande har vi inget mer specifikt släppdatum utanför detta släppningsfönster för 2023, även om vi förväntar oss att utvecklaren Insomniac Games släpper datumet senare i år.

Den goda nyheten är att Spider-Man 2 fortfarande är på rätt spår för sitt släppfönster 2023, enligt Insomniac. Som svar (öppnas i en ny flik) till ett fan som är oroligt över en försening på Twitter, sa det officiella Insomniac Games-kontot: "Vi gör stora framsteg och det är fortfarande planerat för 2023."

Även om det inte är bekräftat, är det möjligt att vi kan se Marvels Spider-Man 2 komma till PC vid ett senare tillfälle. Vi har sett Sony ta med fler och fler förstapartstitlar till PC nyligen, med Marvels Spider-Man redan på plattformen och Miles Morales som kommer i november. Vi skulle inte förvänta oss att Marvels Spider-Man 2 skulle vara tillgänglig på Steam vid lanseringen, men det verkar troligt att det kommer att finnas en PC-version på vägen.

Marvel's Spider-Man 2: Trailer

avslöja trailer
Marvel's Spider-Man 2 avslöjades med en trailer under PlayStation-showcasen i september 2021. Trailern är bara en och en halv minut lång, men den ger oss en hel del detaljer. För det första ser vi Peter Parker och Miles Morales ta sig an stridsgubbe, vilket tyder på att vi kanske spelar båda Spider-Men den här gången.

Till slut fick vi ett överraskande framträdande från Spider-Mans ökända skurk Venom, en symbiot från omvärlden med en passion för våld, så vi förväntar oss att han är en av uppföljarens främsta skurkar. Tyvärr fanns det inget spel att recensera, men vi ser en kort bild av Peter som får en power-up med sina Iron Spider-armar, vilket tyder på att dräktens krafter kan göra comeback.

Vi hör också en olycksbådande röst tala i trailern, vilket tyder på att Peter och Miles kommer att ha en annan skurk att möta. Sur la base de leur discours sur la recherche d'un défi et d'un adversaire redoutable, nous miserions sur le fait que Kraven le chasseur – un méchant classique de Spider-Man avec une atttitude similaire envers la proie qu'il recherche dans les Tecknad serie. Se trailern nedan:

Marvel's Spider-Man 2: information och rykten

Skärmdump från Marvel's Spider-Man 2 som visar Peter Parker och Miles Morales som står sida vid sida i sina respektive Spider-Man-dräkter

(Fotokredit: Sony)

Avslöjar spelet ankomsten?
Medieanalytikern och insidern Millie Amand har sagt att vi snart kommer att få en titt på spelupplägget i Marvel's Spider-Man 2. Med angivande av att det "för närvarande överträffar förväntningarna hos Marvels överordnade", twittrade Amand att "flödet" och "fantastiskt öga" är häpnadsväckande enligt en Marvel-anställd." Han avslutade med att säga att vi snart kommer att ha spelfilmer.

Tyvärr gjorde Marvel's Spider-Man 2 inte ett framträdande i september 2022 State of Play eller den som sändes i oktober 2022. Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi får vår första titt på den kommande uppföljaren, 'Insomniac '.

SpiderMan 2 för PS5 "överträffar förväntningarna" hos Marvels överordnade. "Flödigheten" och "ögonpunchen" är fantastiska enligt en Marvel-anställd. En annan anställd trodde att han tittade på en scen. Gameplay att upptäcka snart. pic.twitter.com/74QkfySpBq 6 september 2022

Se mer

Kooperativ på korten?
Det ryktas att Marvels Spider-Man 2 bara innehåller något slags kooperativt element.

Efter lanseringen av Marvel's Spider-Man på PC har dataminers upptäckt vad som verkar vara ett övergivet multiplayer-läge i spelfilerna. Hittade av Twitter-användare (Öppnas i en ny flik) DniweTamp (via Reddit (Öppnar i en ny flik)), filerna verkar visa co-op- och multiplayer-aviseringar, såväl som något slags PvP-läge som skulle ställa Miles mot varje Morales och Peter Parker i en tävling.

Det är ganska spännande grejer, men Insomniac tillkännagav aldrig planer på ett flerspelarläge i första hand. Nu undrar fansen naturligtvis om vi kunde se funktionen göra något slags framträdande i Marvels Spider-Man 2.

PlayStation-blogginlägget (öppnas i en ny flik) som tillkännager spelet angav uttryckligen att uppföljaren är en enspelarupplevelse, men avslöjandetrailern lutade sig mycket mot Peters kamp tillsammans med Miles, vilket skulle kunna leda till samarbete. Även om det inte verkar omöjligt att Marvels Spider-Man 2 skulle kunna lanseras som en enspelarupplevelse men lägga till ett kooperativt element vid ett senare tillfälle, kan vi helt enkelt inte vara säkra på Insomniacs planer förrän han officiellt bekräftar det.

Författaren Miles Morales går med i Insomniac Games
Brittney M. Morris, författaren till Miles Morales prequel-roman Wings of Fury, har anslutit sig till Insomniac Games som författare. Morris avslöjade nyheten på Twitter och avslöjade att det första projektet han kommer att arbeta med är Marvels Spider-Man 2.

Tillskottet av Morris till laget är utan tvekan goda nyheter. Hans roman mottogs väl och hans kunskap om Miles Morales-karaktären kommer utan tvekan att vara till stor hjälp för att skriva uppföljaren.

Nåväl, jag lovade stora tillkännagivanden för det nya året, så nu kör vi! Jag gick med i @insomniacgames! Första utkastet: #SpiderManPS5 🎮😄 pic.twitter.com/dBPJyMGiCX 6 januari 2022

Se mer

Det blir en mörkare uppföljare som Empire Strikes Back
Det ser ut som att vi verkligen får det mörkare Spider-Man-spelet vi alla ville ha. Under ett framträdande i This Week in Marvel-podcasten (öppnas i en ny flik) förklarade Marvels vicepresident Creative Bill Rosemann att "om det första Spider-Man-spelet var Star Wars [A New Hope], är Spider-Man 2 vårt imperium [Slår tillbaka]. Det blir lite mörkare."

Det gör oss verkligen glada här på TRG, för förhoppningsvis betyder det att Insomniac's Spider-Man kommer att fortsätta att vara hans egen distinkta version snarare än en knockoff av den mer välbekanta versionen vi är vana vid i MCU.

Skräckfilmsstjärnan kommer att spela Venom
När han pratade med den officiella PlayStation-bloggen (öppnas i en ny flik) efter PlayStation Showcase 2021 avslöjade Insomniac Games att skräckfilmsstjärnan Tony Todd (som spelar Candyman i den ursprungliga filmserien med samma namn) kommer att spela Candyman. Venom.

Todd är det perfekta valet för Venom och kommer säkerligen att ge en läskig, gruff röst som kommer att få oss att gömma oss bakom soffan när Venom är på skärmen. Hans val stärker också våra förhoppningar om att Marvels Spider-Man 2 får en läskigare ton, så vi är särskilt glada över att höra om hans engagemang.

På tal om röstskådespelare kommer Yuri Lowenthal och Nadji Jeter att återuppta sina roller som Peter respektive Miles.

Marvel's Spider-Man 2: Vad vi vill se

playstation skyltfönster

(Fotokredit: Sony)

marvel spider men
Trailern verkar antyda att vi kommer att spela som Miles och Peter, och Miles singelspelarslut skulle bekräfta det, men vi vet inte säkert ännu. Vi hoppas verkligen att vi får spela som Spider-Men, för det skulle ge Marvel's Spider-Man 2 mycket fler berättelse- och spelalternativ (och ge oss dubbel handling på webben).

Spider-Duo ses utföra kombinationsrörelser under PlayStation Showcase 2021-teasern, vilket indikerar att vi kunde spela båda samtidigt vid olika punkter i spelet, men eftersom det bara var en mellansekvens finns det inget sätt att göra det. var säker.

En läskigare sida av Spider-Man
Med Venom och (potentiellt) Kraven the Hunter som gör framträdanden i Marvels Spider-Man 2, verkar Insomniac inrikta sin historia på de mer läskiga skurkarna i Spider-Mans skurkgalleri.

Här hoppas Insomniac utökar detta och inkluderar olika andra läskiga karaktärer som ödlan, Morbius (eller andra Marvel-vampyrer som Morlun) och kanske till och med schakalen. Vi skulle inte bli förvånade om Green Goblin eller Hob Goblin dök upp.

Curt Conners, den mänskliga vetenskapsmannen som förvandlas till en ödla, dök tidigare upp i Marvels Spider-Man: Miles Morales, vilket tyder på att hans onda sida kan dyka upp i uppföljaren. Detsamma gäller Norman Osborn, som var en nyckelkaraktär i Marvels första Spider-Man-spel, så det kanske inte dröjer länge innan han blir Green Goblin.

Baserat på slutet av Marvels Spider-Man DLC, ser det ut som att Venom kan vara Harry Osborn (Normas son) i den här serien. Om Harry drabbas av ett fruktansvärt öde, uppenbarligen i händerna på Spider-Man, kan det vara det som driver Norman Osborn att bli en skurk.

Vi ska erkänna att Jackal och Morlun är mycket mindre vettiga, eftersom de knyter an till mycket längre berättelser som Spider-Man's Clone Saga och Spider-Verse som skulle förtjäna sitt eget dedikerade spel, men vi får vänta och se.

En värld bortom New York
Medan Spider-Man är känd som en New York City-hjälte, skulle vi vilja se vår väggkrypande robot ta en resa till några nya platser i Marvels Spider-Man 2 innan staden börjar kännas unken. Även om trailern verkar antyda att vi definitivt kommer att vara i en New York-liknande stad ibland, tack vare SSD-lagringen och kraften på PS5, kan Insomniac ladda upp på några andra fantastiska platser att utforska också.

Ett alternativ, särskilt om de går skräckvägen, kan vara att inkludera en karaktär som Doctor Strange, som kan transportera oss till spöklika världar, eller så kan vi se våra hjältar fly om de hittar Kraven. Jägaren är ett alltför dödligt hot . hantera. . Heck, vi kan till och med besöka Symkaria, Silver Sables hem, och en plats som Peter besökte i Spider-Man: Miles Morales.

New York fungerar perfekt som en inramning för Spider-Man-spelen tack vare dess skyskrapor, som är perfekta för webbswing, men eftersom det redan finns med i Insomniacs två tidigare titlar, är vi oroliga att det inte kommer att bli tråkigt. väder.

Dela detta