Hellblade 2: allt vi vet om Xbox Series X-spel

Hellblade 2: allt vi vet om Xbox Series X-spel
Tillkännagav 2019, Senua's Saga: Hellblade 2 är utvecklaren Ninja Theorys efterlängtade uppföljare till deras 2017-titel Hellblade: Senua's Sacrifice. Exklusivt för Xbox Series X, Xbox Series S och PC, avslöjades spelet vid Game Awards 2019 med en mörk och mystisk trailer som egentligen inte avslöjade mycket. Några år senare väntar vi fortfarande ivrigt på mer information om spelet, inklusive dess releasedatum. Det har gått över tre år sedan vi kämpade i Hels djup med Senua på hennes resa för att rädda sin döda älskares själ från gudinnan Hela, så vi är mer än redo att starta en uppföljare. Med de nya Xbox Series X- och Xbox Series S-konsolerna ute i naturen hoppas vi att 2021 kommer med fler nyheter om vad vi kan förvänta oss av Ninja Theorys exklusiva Xbox. Under tiden har vi samlat ihop allt vi vet om Senua Saga: Hellblade 2 nedan för dig att ta del av.

Senua's Saga: Hellblade 2 Releasedatum

La saga Senua: Hellblade 2

(Bildkredit: Ninja Theory) Senua Saga: Hellblade 2 tillkännagavs överraskande vid Game Awards 2019 med en spännande trailer. Tillkännagivandet berättade för oss att Hellblade 2 kommer till Xbox Series X, såväl som PC, men avslöjade inget releasedatum. Även om det var ett av de första Xbox Series X-spelen som avslöjades, ansågs Hellblade 2 inte vara en lanseringstitel, så vi var inte helt förvånade över att det inte släpptes med Xbox. Serie X i slutet av 2020. Men nu när vi är inne i 2021 förväntar vi oss att höra något slags releasedatum snart. Vi dämpar våra förväntningar på att Hellblade 2 ska bli en 2021-titel, efter att spelet inte dök upp i en Xbox Wire-artikel från januari 2021 som avslöjar kommande Xbox-exklusiva spel 2021.

Trailers för Senua's Saga: Hellblade 2

Senua Saga: Hellblade 2 har officiellt tillkännagivits för Xbox Series X vid Game Awards 2019, med en udda och seriös trailer. Även om trailern inte avslöjade mycket när det gäller berättelse och gameplay, bekräftade den att den här uppföljaren ser mycket mörkare ut än sin redan ganska mörka föregångare. Kolla in det nedan:

Senua's Saga: Hellblade 2 nyheter och rykten

Mer innehåll för Bleeding Edge Ninja Theory har sagt att de inte längre kommer att lägga till innehåll till Bleeding Edge eftersom de fokuserar på utvecklingen av Hellblade 2, Project Mara och The Insight Project.

Nu när studion är fokuserad på våra nya projekt (Senuas Saga, Project Mara och The Insight Project) har vi bestämt att det inte kommer att finnas fler innehållsuppdateringar för Bleeding Edge. Spelet går fortfarande att spela på Xbox och PC. Tack era fans och fortsätt att samarbeta och skapa förödelse! 28 januari 2021 Tweets av Melina Juergens Melina Juergens, huvudskådespelerskan som spelar Senua i Hellblade-serien, postade en tweet som hänvisade till Hellblade 2.

< p lang="en" dir="ltr">För varje vunnen strid tar en större strid sin plats ⚔️ #senuassaga #hellbladesenuassacrifice Makeup: @puffjockey pic.twitter.com/ORAqwI71VM 15 januari 2021 Tweet inkluderar ett foto av Juergens målat med Senuas mönster och ärr och är rubricerad med frasen "För varje vunnen strid tar en större strid sin plats", tillsammans med taggar relaterade till Senuas saga. Det är inte känt om tweeten indikerar att Juergens är på uppsättning och arbetar med spelet eller om han helt enkelt visar fansen lite smink på karaktären. Inte på listan Hellblade 2 har fortfarande inte ett officiellt släppdatum eller släppningsfönster, men 2021 verkar mindre troligt efter en nyligen släppt på Xbox Wire. Postad i januari 2021, artikeln listar de spel som kommer exklusivt till Xbox 2021. Eftersom Hellblade 2 är exklusivt för Xbox och inte visas på den här listan, verkar det osannolikt att spelet kommer när som helst snart. Som sagt, listan är ganska begränsad och vi föreställer oss att Xbox fortfarande har några oväntade datum i rockärmen. Vi får ha tålamod tills något officiellt tillkännages. Operation på Unreal Engine 5 Microsoft har bekräftat att Hellblade 2 kommer att använda Unreal Engine 5 i en officiell release på Xbox Wire. Enligt Xbox kommer "teamet att bygga spelet på Unreal 5 och utnyttja kraften i Xbox Series X för att ta Hellblade-serien till nivåer som aldrig tidigare skådats." De tillade att spelfilmerna som visades vid Game Awards 2019 "fångades i motorn och återspeglar kraften i Xbox Series X som är tillgänglig för utvecklare för att leverera nya världar, upplevelser och spel på sätt du aldrig föreställt dig." Isländsk inspiration
Hellblade 2 gjorde ett oväntat framträdande under Xbox Games Showcase den 23 juli, där det avslöjades att spelet kommer att utspelas på Island. I utvecklaren Ninja Theorys utvecklardagbokserie, ``Dreadnought'', diskuterade teamet hur de upptäckte platsen över hela landet som om det vore en Hollywood-film, inklusive att ta ljudinspelningar för uppslukande och korrekt återgivning från landskapet. Titta på videon nedan för att lära dig mer. Och historien?
Vi vet fortfarande ingenting om Hellblade 2:s historia, men baserat på trailern verkar den vara mycket mörkare än sin föregångare. Trailern visar hedniska ritualer, fantastiska landskap, lemmar som hänger från arkader och en del stridsfilmer. Det finns också några tips om vikingarna, vilket skulle vara vettigt med tanke på tidsperioden. Men detta är spekulationer och vi förblir till stor del i mörkret.