Garmin Forerunner 955: Allt vi vet hittills

Garmin Forerunner 955: Allt vi vet hittills Garmin Forerunner 955 kommer att vara en premium triathlonklocka, i fotspåren av den ärevördiga Forerunner 945, och här samlar vi alla de senaste nyheterna, ryktena och förutsägelserna. Detaljerna är knappa än, men efter lanseringen av Garmin Forerunner 55 2021 och den efterlängtade Fenix ​​7 i januari 2022, visst är det en tidsfråga innan 955:an når löparnas handleder Senaste uppdateringen: I slutet av januari 2022 dök en sida upp kort på Garmins australiska webbplats som verkade bekräfta existensen av en Forerunner 955 LTE-utgåva.

klippa för att jaga

Kan du inte vänta på att Forerunner 955 ska komma? Här är de bästa erbjudandena på den aktuella Forerunner-serien just nu: Dagens bästa Garmin Forerunner-erbjudanden

Förstå Forerunner-serien

Först ett ord om Garmins namnsystem, som kan vara lite förvirrande för nykomlingar. Det finns fyra Forerunner-linjer: 50, 250, 750 och 95. Modeller på lägre nivå fokuserar på löpning, men modeller med högre nivå är också fullt utrustade för simmare, cyklister och triathleter. Forerunner 50-seriens klockor är prisvärda nybörjarenheter med allt en nybörjare behöver, inklusive GPS, Pulsmätning och sömnövervakning hela dagen. Den senaste posten i lineupen är Forerunner 55, som lanserades globalt i juni 2021. Garmin Forerunner 55 ligger i sin låda Garmin Forerunner 55, som släpptes i januari 2022, var den första av en ny generation Forerunner-klockor (Bildkredit: Future) Forerunner 250-linjen är för löpare som vill ta sin träning till nästa nivå., med mer avancerade träningsverktyg och mätvärden tillgängliga på din handled. De kostar lite mer, men håller sig i låg-mellanprisklassen. De senaste klockorna i raden är Forerunner 254 och 254 Music, släppta i april 2019. Det fanns tidigare en Forerunner 400-serie med pekskärmsglasögon, men den linjen har fasats ut (den senaste versionen var 410, redan 2011). Forerunner 750-serien är designad för triathleter och är utrustad med ett komplett sortiment av verktyg för löpning, cykling och simning. De har också ett dedikerat triathlonläge som låter dig följa ett helt triathlonevenemang, helt enkelt genom att trycka på varvknappen för att byta steg. De ligger i en medelhög till hög prisklass, och den senaste klockan i raden, Forerunner 745, landade i september 2020. Äntligen, Forerunner 950-serien är högst upp i trädet. Klockor i detta sortiment är något större än sina 750 motsvarigheter., men de har bättre batteritid, offlinekartor och mer lagringsutrymme för kartor och musik. De har ett premiumpris, och den senaste modellen, Forerunner 945, lanserades i april 2019. Den är definitivt på väg att uppgraderas, så vi håller tummarna för en Forerunner 955 2022.

Nyheter och rykten om Forerunner 955

Nyheter om Forerunner 955 har varit få och Garmin har inte officiellt bekräftat att klockan är under utveckling., men i januari 2022 dök några detaljer kort upp på företagets australiska webbplats. Precis som Garmin Venu 2 Plus-läckan några månader tidigare, verkar detta vara en situation där en ofullständig sida av misstag publicerades innan den var klar. Det blev inga bilder den här gången, men flera Garmin-fans lyckades ta skärmdumpar av en notering i den australiensiska onlinebutiken för ett Forerunner 955 LTE-paket till ett pris av AU$1,049 750 (ca $550 / €XNUMX). Känns som en rimlig lista. En LTE-version av Forerunner 945 kom några månader efter basmodellen., så att ägare kan ladda ner appar från Garmin Connect Store, få ytterligare kartor, synkronisera och överföra data utan en Bluetooth-anslutning till sin telefon. Det är en praktisk extrafunktion för alla som kommer att vara utom räckhåll för sin telefon ett tag, och det betyder att du kommer att spendera mindre tid på att pilla med smartphone-appen. Garmin Forerunner 945 Pulsmätare paket Forerunner 955 kan vara tillgänglig att köpa som ett paket med en eller flera pulsmätare, precis som Forerunner 945 (Bildkredit: Garmin) Det faktum att det är ett "paket" tyder på att 945, precis som Forerunner 955, kommer att vara tillgänglig att köpa med pulsmätare.A med extra bröstrem för mer exakta avläsningar. Forerunner 945 kan köpas som ett paket med HRM-Tri och HRM-Swim monitorer, så det är möjligt att 955 kommer att levereras med dem, eller med den mer nyligen släppta Garmin HRM-Pro. Det är dock värt att komma ihåg att detta bara kan vara platshållartext, och ingenting har bekräftats officiellt. Sidan togs bort innan Google eller The Wayback Machine kunde cachelagra denSå det finns inget sätt att besöka det igen och leta efter mer detaljer, men det faktum att vi har sett skärmdumpar tagna på olika mobila och stationära enheter tyder på att det kan vara äkta snarare än manipulerat. Vi kontaktade Garmin efter att detaljer framkommit, men företaget avböjde att kommentera.

Vad vi vill se

En av de viktigaste försäljningspunkterna för Forerunner 945 var dess exceptionella batteritid., och vi förväntar oss att Forerunner 955 kommer att hålla ännu längre mellan laddningarna, speciellt om du väljer en av solglasögonvarianterna som sannolikt kommer att följa med standardmodellen. Man tränar med hantlar med Garmin Epix-klocka Garmin Epix har en levande AMOLED-skärm, men vi förväntar oss att Forerunner 955 ska hålla fast vid en pixelminnesskärm som drar mindre ström för maximal batteritid (Bildkredit: Garmin) Garmin Fenix​7 solcellsserie, lanserad i januari 2022, erbjuder verkligt imponerande batteritid tack vare nya, mer effektiva solceller, och vi hoppas att Garmin tillämpar denna teknik på nya Forerunner 955 också. Det betyder också att vi inte förväntar oss en stor uppdatering inom displayteknik.. Garmin Epix och Venu 2 har båda ljusa, skarpa AMOLED-skärmar, men den tekniken tömmer din klockas batteri mer än gammaldags pixelminne, så vi förväntar oss inte mycket av en förändring från Forerunner 955:s skärm. vit bakgrundsbelysning istället för blå som Fenix ​​​​7 (den blå nyansen tenderar att tvätta bort färger på skärmen), men vi håller inte andan. Man använder Garmin Fenix ​​7X ficklampa på natten Vi skulle vilja se Garmin Forerunner 955 använda ficklampsfunktionen hos Garmin Fenix ​​​​7X (Bildkredit: Garmin) Men, vi vill att Forerunner 955 ska låna ficklampsfunktionen från Fenix ​​​​7X (den största klockan i raden). Det är ett extremt praktiskt verktyg; tryck på bakgrundsbelysningsknappen 2 gånger och en ljus lysdiod tänds från toppen av klockfodralet, antingen vit eller röd. Det är användbart för att se nyckelhål i mörkret, lokalisera dina löparskor på morgonen utan att väcka din partner och göra dig mer synlig för bilister, cyklister och fotgängare på natten.