De bästa försäljnings- och semestererbjudandena som finns tillgängliga idag.

De bästa försäljnings- och semestererbjudandena som finns tillgängliga idag.
Första majlovssaldot närmar sig med stormsteg. Vissa återförsäljare har faktiskt till och med börjat öka försäljningen. Du är det bästa stället att se vilka butiker som erbjuder de bästa semestererbjudandena. Vad vi gör är att hitta rabatter, inte bara varje helgdag, Black Friday eller Amazon Prime Day, utan alla dagar i veckan. Så du vet att vi guidar dig till det bästa. I helgen finns attraktiva erbjudanden tillgängliga för alla: TV-apparater, bärbara datorer, smarta hemenheter, spelkonsoler, Kindles, mobiltelefoner, billiga bredbandspaket, hem- och trädgårdstillbehör och mer. dock. Bortsett från julförsäljningen är det en långsam tid på året för erbjudanden, så se till att du får vad du vill, eftersom du kan vänta på en bra tid igen. fall.

När börjar semestern?

Semestern är tekniskt sett måndagen den 6 maj, men många återförsäljare börjar sälja tidigare. Om inte idag så hoppas vi att alla officiellt börjar på fredag. Vi kommer att fortsätta att uppdatera våra höjdpunkter av det bästa under långhelgen. Naturligtvis kommer vi att leta efter bra teknikaffärer först, men vi håller också ett öga på många andra typer av företag. Så om du letar efter hemförbättringar hittar du rabatter i flera kategorier, inklusive Wickes och B&Q denna helg. Om du letar efter möbler, heminredningsartiklar, belysningsarmaturer och andra hemstylingsalternativ, kanske du vill kolla in Days Sale. Semester äger också rum på Wayfair. För att hålla dig uppdaterad med alla våra regelbundna dealuppdateringar, bokmärk vår Dealssida eller följ oss på Twitter.

helgdagsförsäljning

helgdagsförsäljning

Holiday TV-erbjudanden

Hisense H43A6250UK HDTV 4K 43 priser: 359 € 279 € Argos
Detta är ett frestande erbjudande från Hisense och recensenterna har också varit positiva. Du får en 4K-skärm med HDR-funktioner, vilket är fantastiska nyheter för spelare med en PS4 Pro eller Xbox One X. Film-/TV-entusiaster kan njuta av samma högkvalitativa bild via de inbyggda Netflix- och Amazon-apparna. Främsta.
Se erbjudandet

LG OLED65B8PLA 4-tums 65-tums OLED-TV: 1999 1799 € XNUMX XNUMX € på Currys
Currys har länge tackat nej till denna magnifika OLED-modell (den var €2499 4 i förra sommarens rea). OLED-TV-priserna är mycket dyrare än konventionella 4K LED-TV-paket, men de erbjuder de bästa skärmarna på marknaden. Så om du vill ha den bästa möjliga TV-kategorin för XNUMXK och HDR är OLED vägen att gå.
Se erbjudandet

Holiday Laptop Erbjudanden

Lenovo Yoga Book 2-i-1 Notebook: 499.99 € med Amazon Marketplace
Denna vackra konvertibla laptop/surfplatta är ett fantastiskt kit för vanligt arbete och artister. Istället för ett standardtangentbord har det ett dynamiskt sekundärt pekgränssnitt där ett tangentbord tänds om det behövs. Du kan också använda den medföljande pennan för att rita och redigera konstverk på samma yta. Denna version kommer med operativsystemet Android, vilket gör det mycket billigare än Windows-versionen, som även med €150-rabatten som finns tillgänglig via samma länk, ökar till €399.
Se erbjudandet

Asus VivoBook E201NA 11.6-tums bärbar dator | 159.99 € på Amazon
Om du behöver en väldigt enkel, ultrabillig bärbar dator som inte tar upp allt utrymme du har när du reser, är det en riktig pretender till ett riktigt lågt pris. 4GB RAM är gott för att utföra grundläggande uppgifter ganska enkelt och 64GB lagring klarar enkelt Windows-uppdateringar som 32GB-modeller har svårt att hantera.
Se erbjudandet

Asus Chromebook C423 | 199.99 € hos John Lewis
Stjärnorna stämmer överens den här veckan för köpare som lockas av Chromebooks värld. Till skillnad från några av de billigare Chromebooks som nämns ovan kommer den här med 32 GB lagringsutrymme istället för 16 GB och är en 14-tumsmodell istället för 11-tum. För att mildra affären lite gav John Lewis även två års garanti på denna superbilliga bärbara dator.
Se erbjudandet

Lenovo V110 15.6 tums bärbar dator | 244.96 € hos e-köpare
Gillar du idén med en snabb SSD istället för en klassisk mekanisk hårddisk, men vill inte spendera mycket pengar? Det kan vara den billiga bärbara datorn för dig idag. V110 kommer med en 128 GB SSD, en AMD A9-processor och 4 GB RAM. Sammantaget en snygg maskin för vardagsarbete eller högskoleaktiviteter.
Se erbjudandet

HP 255 G7 15.6-tums bärbar dator | 359.99 € hos e-köpare
Specifikationen inuti den här bärbara datorn är en riktig vändning till detta pris. En 256 GB SSD tillsammans med 8 GB RAM betyder att den enkelt kan hantera flera uppgifter samtidigt. En AMD Ryzen-processor och ett Redeon Vega 3-grafikkort kommer också att möjliggöra mycket lätt spel.
Se erbjudandet

Huawei Matebook D 14 tums bärbar dator | 509 € på AO.com
Detta mycket attraktiva pris är tillgängligt genom ett cashback-erbjudande på €50. Denna snygga bärbara dator har tydligt tagit anteckningar från Apples MacBook. Men den har ögon och tarmar till ett mycket lägre pris. Du får en 256 GB SSD, en AMD Ryzen 5-processor, en Full HD-skärm och 8 GB RAM.
Se erbjudandet

Smart Home Bank Holiday Sales

Rea på helgdagar.

PlayStation Plus 12-månadersprenumeration: från €49,99 till €38,99 på CDKeys
Det här är det billigaste PlayStation Plus-erbjudandet i Storbritannien för ett 12-månaders abonnemang, medan andra återförsäljare bara sparar några poäng på 49.99 €. CDKeys kommer omedelbart att skicka dig en digital PSN-kod så att du inte ens behöver vänta på leverans. Vi har använt sajten för PS Plus, Xbox Live Gold-koder och spelkoder i flera år, och vi är inte förvånade över att se den till det billigaste priset eftersom det är okej.
Se erbjudandet

NES Classic Mini 49.99 € på Amazon
Det första partiet av NES Mini-konsolen sålde slut ganska snabbt vid lanseringen eftersom det visade sig omöjligt att hitta lager till rätt pris - eBay-återförsäljare hade en hektisk dag med extremt höga priser. Vi är mycket glada över att se en ny våg av aktier till det ursprungliga priset på 49.99 €.
Se erbjudandet

Grand Theft Auto V 17.98 € PS4 / Xbox One på Amazon
Med ett brett utbud av förbättringar jämfört med den ursprungliga PS3/X360-versionen fortsätter GTA V att vara extremt populär tack vare dess detaljerade kampanj och ständigt växande onlinealternativ. Det är aldrig för sent att ta reda på varför detta är det mest populära spelet i serien hittills.
Se erbjudandet

Bredbandserbjudanden på helgdagar

Onestream Flow obegränsat bredband | 18 månaders kontrakt | Medelhastighet på 35 Mb | Linjeuthyrning inkl. | 9.99 € i förskott | 19.95 € per månad
Onestream, en internetleverantör känd för sina otroligt låga priser, fortsätter att göra det den är bäst på: att erbjuda ett fiberpaket för bara 19,95 €. Detta gör det till det billigaste alternativet som är allmänt tillgängligt i landet. Även om du kan prova Hyperoptic nedan för ett ännu billigare pris, gör dess låga täckningsnivåer det mycket troligt att det inte kommer att vara tillgängligt där du är. Se erbjudandet

Bredband hypermatisk fiber | 12 månaders kontrakt | Medelhastighet på 30Mb | Linjeuthyrning inkl. | GRATIS aktivering | €19 per månad
För många kommer detta att vara det bästa paketet. Det är billigare, erbjuder gratis samtal på helger och kvällar och är bara ett 12-månaderskontrakt, perfekt för dig som inte vill kontrakt. Men hastigheterna är något långsammare och Hyperoptic är endast tillgänglig i cirka 1% av Storbritannien. Det finns en god chans att den inte är tillgänglig där du är.

mobiltelefon semester semester

Google Pixel 3 av John Lewis | Utan SIM-kort | 489 €
Detta kostar 230 € mindre än närmaste återförsäljare, vilket innebär en otrolig besparing på en av de bästa telefonerna på marknaden just nu. Med din prisbelönta kamera tar du bilder som en professionell fotograf. Kombinera det med enhetens imponerande processor och du har en avancerad enhet.
Se erbjudandet

Fler semesterförsäljningsalternativ

Spara 49 % på VPN Express och få 3 månader gratis
Om du funderar på ett VPN ett tag är detta TechRadars nummer 1-tjänst. Express VPN är idealiskt för att byta plats och hålla din internetanvändning privat. Fans av den amerikanska versionen av Netflix gillar denna VPN. Det bästa av allt är att det finns en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
Se erbjudandet

Reloj FitBit Blaze Fitness: 159 € och 109,99 € på Amazon
Om du letar efter en fitnesstracker med en mer traditionell klockdesign är det här erbjudandet för dig. Amazon har sålt $40 av denna Fitbit idag, men aktien är redan nere. Detta pris finns för närvarande i svarta och plommonversioner i små och stora storlekar.
Se erbjudandet

boohoo 25% rabatt
Den här populära modebutiken online kör rea de flesta helger, men idag finns det stora besparingar med massor av semesterartiklar tillgängliga för 25 % rabatt. Så om din garderob behöver en våruppdatering innan sommaren är det ett utmärkt tillfälle att göra det till en lägre kostnad. Rean inkluderar tusentals varor i dam- och herrkategorierna.
Se erbjudandet

< p class="bordeaux-image-check"> Spara 49 % på VPN Express och få 3 månader gratis
Om du funderar på ett VPN ett tag är detta TechRadars nummer 1-tjänst. Express VPN är idealiskt för att byta plats och hålla din internetanvändning privat. Fans av den amerikanska versionen av Netflix gillar denna VPN. Det bästa av allt är att det finns en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
Se erbjudandet Om du letar efter något specifikt som inte finns med i listan ovan, hittar du det förmodligen i ett av våra regelbundet uppdaterade naverbjudanden. Vi har en enorm lista med tv-erbjudanden till bottenpriser, eller kanske det är dags att köpa en ny billig bärbar dator? Om du gillar spel och letar efter en ny konsol, varför inte köpa en billig PS4, eller kanske Xbox One-erbjudanden, eller kanske du letar efter ett Nintendo Switch-paket? Vi har också sett fantastiska mobiltelefonerbjudanden. Semestern är också den bästa tiden att få ett billigare Sky TV-erbjudande.