Assassin's Creed Valhalla - Ravensthorpe Guide

Assassin's Creed Valhalla - Ravensthorpe Guide Efter Assassin's Creed Valhalla nordiska prolog, kommer du att segla mot England, redo att erövra och förena ett nytt land. För att göra detta landar du i Ravensthorpe, en bosättning som till en början består av en samling butiker och inte mycket annat. I spelet måste du först välja vilka byggnader du ska investera i för att höja nivån på din anläggning till nivå 6. Varje byggnad erbjuder olika fördelar, vissa har ytterligare uppdrag, och efter den första är det helt upp till dig. vilken ordning du skapar dem. För att bygga dessa platser måste du utföra räder, som är utspridda på kartan med röda korsade yxor. Se till att även kontrollera effektnivån för varje raid eftersom du förmodligen inte kommer att kunna vinna en nivå 280 raid, om din Eivor bara är 30 ökar denna effektnivå när Eivor går upp och med tiden bör du ha tillräckligt med resurser för att få började göra Ravensthorpe till din. Här guidar vi dig genom varje byggnad i Ravensthorpe, så att du kan bestämma vilken som är värt att bygga först. Har du fortfarande inte haft en chans att skaffa Assassin's Creed Valhalla? Du kan hämta den idag och vi har hittat de bästa tillgängliga erbjudandena.

Bygg först

Vilken byggnad ska du bygga först i Assassin's Creed Valhalla?

(Bildkredit: Ubisoft) Detta är den första obligatoriska byggnaden och materialinsamling sker under vad som i huvudsak är en handledning om hur räder fungerar och hur man gör anspråk på förnödenheter. Du måste rensa alla guldfläckar i ett läger under en räd för att officiellt avsluta det och varje räd kommer garanterat att ha förnödenheter såväl som potentiella läroböcker och romerska artefakter. Med smeden upplåst kan du uppgradera och utrusta runor från dina vapen, vilket gör dem mer kraftfulla.

Hidden Man's Office (Killer's Cabin)

Den andra nödvändiga byggnaden är Assassin's Hut. Du behöver inte slutföra den här byggnaden direkt, men spelet kommer att hindra dig från att expandera för mycket utan den. Efter att ha stigit upp i nivå kommer du att föras till en hög topp utanför Ravensthorpe, där du lär dig Leap of Faith, ett nyckelverktyg för att snabbt få ner byggnader. Du kommer också att låsa upp uppdraget Breaking the Order, som innebär att döda alla tempelriddare i England. Detta är ett långt uppdrag att slutföra när du spelar, som inte omedelbart tacklas.

Reda's Store

Redas butik i Ravensthorpe (Bildkredit: Ubisoft) Lyckligtvis är den sista obligatoriska byggnaden gratisMen det kommer inte att låsas upp förrän du gör anspråk på minst en region. Reda är en charmig ung man som ger ut dagliga och veckovisa uppdrag att slutföra för unika belöningar.

Stall

Nu är vi i de valfria stugorna, och även om det är ditt val från och med nu, kommer stallen att vara den överlägset mest använda. Upplåsning gör att du kan kalla ditt fäste var du än är, vilket är avgörande i en så stor öppen värld. Det låter dig också träna dina fästen, vilket ger dem mer uthållighet, simförmåga eller en mängd andra användbara funktioner.

Kasern

Ravensthorpe baracker Kasernen är ytterligare en byggnad som bör prioriteras högt. Låser upp möjligheten att rekrytera Jomsvikingar, som är speciella vikingar som kommer att gå med dig på räder. Du kan skapa och anpassa den första, medan resten kommer att rekryteras i andra städer. Dessa Jomsvikingar kommer att underlätta räder och kommer då och då att erbjuda dig pengar; din del av räder de gjorde utan dig.

Seerstuga

Seer's Hut är en annan du skulle göra klokt i att låsa upp förr snarare än senare.. Detta ger Valka ett ställe att bo på, vilket gör att hon kan dricka sina trolldrycker, efter att ha genomfört relativt enkla uppdrag för att samla växter, vilket gör att hon kan resa till Asgård och spela rollen som Odin själv. även. Detta är ett helt fristående kapitel och är värt att dyka in i om du vill se allt Assassin's Creed Valhalla har att erbjuda.

Lås upp aktiviteter

Vilka byggnader låser upp aktiviteter i Assassin's Creed Valhalla?

Fiskestuga

Du kan sälja fisk i fiskehyddan (Bildkredit: Ubisoft) Från och med nu är det verkligen upp till dig vilken stuga du ska bygga härnäst; var och en erbjuder sina egna små belöningar, men ingen är så inflytelserik som de ovan. Föga överraskande låser fiskehytten upp fisket. Fiskarna här kommer också att köpa all fisk du fångar under spelet.

Hunter's lodge

Du kan jaga när som helst i spelet, men legendariska djur kommer inte att dyka upp förrän Hunter's Lodge har byggts. Den här byggnaden har också ett antal miniuppdrag som involverar droger, talande djur och potentiellt romantik, väl värda att uppleva även om legendariska djur inte är din grej.

Kartograf

En praktisk stuga för färdigställande (Bildkredit: Ubisoft) Även om spelet kommer att lyfta fram några värdesaker, samlarföremål och resurser på din översiktskarta, med kartografen olåst, kommer dessa att vara mer detaljerade och exakta. En praktisk stuga för färdigställande.

Lås upp handlare

Vilka byggnader låser köpmän upp i Assassin's Creed Valhalla?

Museum

Museet är dekorerat med romerska statyer (Bildkredit: Ubisoft) Museet är en stor samlarbyggnad, men dess användning är begränsad ur ett rent spelperspektiv. Här kommer den romerska kärleksfulla healern att köpa alla de romerska artefakter du samlar på dig, men ber dig att göra anspråk på deras ägo först. En gång byggd är vägen till museet dekorerad med romerska statyer, som ser bra ut.

Produktbutik

Item Shop är en användbar hydda för alla som planerar att flytta och kämpa sig igenom Assassin's Creed Valhalla.. Här kan du sälja föremål du hittar eller köpa runor, frisyrer, tatueringar, stolpdekorationer och skeppsplaner. Observera att hår, tatueringar och båtdesigner inte kan användas förrän du har deras respektive hyddor.

Varv

En helt estetisk möjlighet att göra din båt personlig Varvet låser inte upp användningen av långskeppet, detta är automatiskt tillgängligt, istället erbjuder det en helt kosmetisk möjlighet att skräddarsy ditt långskepp. Det är värt det om du planerar att segla och paddla överallt, men det finns ingen verklig inverkan på hur spelet spelar.

Vargtatueringar

Precis som varvet är den här rent kosmetisk. Detta ger dig möjlighet att ändra Eivors hår och blanda ihop hennes tatueringar. Till en början har du en smal linje att välja mellan, men du kommer att kunna köpa fler modeller från Ravensthorpe Item Shop.

Lås upp fördelar

Vilka byggnader låser upp förmåner i Assassin's Creed Valhalla?

Innan vi går in på individuella förmåner är det som är konstant i alla förmånsbaserade cabanas att förmånerna kommer att vara aktiva direkt efter att en bankett hålls och kan ackumuleras.

Bageri

(Bildkredit: Ubisoft) Bageriet har en av de mest universella stimuli som ger Eivor extra god hälsa.

Bryggeri

Kanske känner Eivor mindre smärta när han väl är full., eftersom att bygga bryggeriet också kommer att ge dem en hälsoboost. Med ett bageri och bryggeri i Ravensthorpe får Eivor ett stort uppsving i bulk.

Hönseri

Skylten för den här är lite längre ut än du tror, ​​så om du hittar ett tält på stranden och inte kan komma på vad det ska vara, gå mot vägen. Där hittar du skylten som anger fågelfarmen. Hur som helst, med bränsle från den otroliga styrkan hos kycklingbröstet, kommer Eivor att slå lite mer med stadens fjäderfäfarm.

Alvis och Holger House

Antagligen för att man inte längre behöver lyssna på dessa två som öppet bråkar, kommer du att göra mer skada per död när hans hus är byggt. Svagare fiender kommer fortfarande att dö i en träff, men starkare fiender tar bara skada om Eivor försöker döda.

Karis hus

(Bildkredit: Ubisoft)   Vi har ingen kvick kommentar till Kari, men vi vet att den här byggnaden erbjuder samma fördel som Alvis & Holger-hemförbättringen. En enorm bonus för smygande spelare som vill ta ut spelets största skydd i tysthet.

Maydas hus

Som tidigare. Med alla tre byggda är Eivors mordfärdigheter oöverträffade. Men också i menyn kan du aktivera en svårighetsinställning som låter dig slå alla fiender i spelet med ett dödande. Som sagt, det är inte så spelet ska spelas, men det behöver inte hålla dig tillbaka. Om du aktiverar den här inställningen blir hus som ökar dödsskadan lite onödiga.

Spannmålsgård

Vi vet inte riktigt vad detta har med spannmål att göra, men uppgraderingen ger Eivor något starkare rustning. Kanske sätter de vetestoppning på baksidan av sina pansarplåtar?

Avelsgård

Jag är inte säker på hur detta översätts till heller, men att ha kor i Ravensthorpe gör Eivor bättre på att skjuta med pilbåge. Om du skapar en mer avlägsen Eivor i kompetensutveckling, är boskapsfarmen en mycket användbar pusselbit.