OnePlus TV stöder Reliance Jio Streaming Apps Out of the Box: Rapportera

OnePlus TV stöder Reliance Jio Streaming Apps Out of the Box: Rapportera

Reliance Jio testar sina streamingappar för kommande OnePlus TV. OnePlus bekräftade tidigare under dagen att dess TV helt enkelt skulle ringa OnePlus TV, som tidigare spekulerats.

Enligt en rapport från 91Mobiles testar Reliance Jio "kompatibiliteten" för sina streamingappar med OnePlus TV. Även om vi inte hade någon information om apparna som testats och utvecklats för OnePlus TV, avslöjade företaget officiellt logotypen för sin kommande produktlinje för bara några timmar sedan.

Enligt 91Mobiles-rapporten som hänvisar till branschkällor kan OnePlus TV förinstalleras med Jio-sviten av appar vid lansering. Enligt rykten planerar OnePlus ett lanseringsdatum för sin smarta TV i Indien i slutet av september.

När OnePlus bestämmer sig för att ta med sitt utbud av TV-apparater (ja, det finns mer än en!), kommer det utan tvekan att försöka tillhandahålla så mycket indiskt innehåll som möjligt. Tack vare ett partnerskap mellan Jio och OnePlus kommer den kinesiska elektroniktillverkaren att ha tillgång till anständiga titlar. Glöm inte att vi för närvarande inte har någon information om vilka Jio-appar som kan komma till OnePlus TV, om någon.

Denna rapport följer 2019 års årsstämma i Reliance som hölls den 12 augusti. Under generalförsamlingen meddelade Reliance att dess tjänst Fiber to the Home (FTTH), Jio Fiber, kommer att kommersialiseras från den 5 september. Tjänsten kommer att förse användare med en 4K Jio set-top box som kommer att vara förladdad med alla större OTT-prenumerationer, samt tillgång till AAA-speltitlar.

Förra året hade vi först hört talas om en smart Android TV från OnePlus. Så, förutsatt att läckorna och informationen som kommer ut från ryktesbruket är sann, kan vi se TV-apparaterna personligen i slutet av detta år.