DJI:s senaste högteknologiska selfiestick kommer att ta dina telefonvideor till nya höjder

DJI:s senaste högteknologiska selfiestick kommer att ta dina telefonvideor till nya höjder

Om du vill förbättra din smartphone-film kan du kolla in nya DJI OM 6.

DJI är kanske mest känd för att producera några av de bästa drönarna på marknaden, som DJI Mini 3 Pro och DJI Mavic 3, men den producerar också andra utmärkta fotografiska enheter, som dess Osmo Mobile (OM) smartphone-gimbals.

Precis som DJI OM 4 och DJI OM 5 före den, är DJI OM 6 (öppnas i en ny flik) faktiskt en avancerad selfie-pinne om vi ska rusta oss. Men det erbjuder mer än bara möjligheten att hålla din telefon borta. Den har också 3-axlig stabilisering för att hålla dina bilder stabila, Active Track 5.0 för att hålla dina motiv centrerade i bilden även när de rör sig, och olika kardan- och inspelningslägen för att hjälpa dig att få de bilder du behöver relativt enkelt.

Utöver det kommer DJI OM 6 också med stödprogramvara i form av DJI:s Mimo Gimbal-app för smartphones - vi är fans av den här appen, och erbjuder ett brett utbud av smarta verktyg och handledningar som gör den till den bästa följeslagaren perfekt för erfarna veteraner och nykomlingar inom videofotografering.

DJI OM 6 passar i en byxficka

(Bildkredit: DJI)

Även om vi inte har haft en chans att testa DJI OM 6 ännu, från ljudet av saker, tar den allt vi älskar med OM 5 och förfinar upplevelsen för att göra den ännu bättre.

Bland förbättringarna verkar OM 6 ha en mer ergonomisk design, med nya kontroller på greppet, vilket borde hjälpa till att lösa enstaka problem med äldre modeller. Din nya statuspanel kommer också att göra det enkelt att kontrollera ditt nuvarande kardanläge.

Vi tyckte att DJI OM 5 är ett mångsidigt kit som kan hantera de flesta av de bästa kameratelefonerna, oavsett storlek, och den nya OM 6 lovar att vara ännu bättre på att hålla stora telefoner, även om de är i ett fodral . . Den behåller också den eleganta designen från OM 5, även om DJI OM 6, precis som sin föregångare, kanske inte tilltalar dem som letar efter en mer traditionell kardan.

Men av vad vi har sett hittills verkar OM 6 inte erbjuda så mycket mer nytt, så om du har OM 5 har du förmodligen ingen stor anledning att uppgradera - vi får veta mer när jag har haft en chans att testa DJI OM 6. själva.

Men om DJI OM 6 redan låter som den enhet du behöver, kommer du att vara glad att veta att du köper en nu från DJI:s onlinebutik för $159 / £145 (cirka AU$240). Tillsammans med den uppblåsta selfie-pinnen får du också ett magnetiskt klämma, ett stativ, en nätsladd och en förvaringsväska.

Alternativt kan du kolla in våra val för den bästa telefongimbalen för att hjälpa dig hitta det perfekta tillbehöret för dina behov.