CGE-kontoutdrag, vad är det och vad är det till för?

CGE-kontoutdrag, vad är det och vad är det till för? Mer än 40% av invånarna i Chile har skaffat tjänster relaterade till General Electricity Company (CGE), som har haft hand om att distribuera el till hela landet. Men bland dess funktioner är också överföring och distribution av inhemsk gas, vilket är anledningen till att det har blivit ett av de största och mest pålitliga företagen i sektorn i landet och Latinamerika. Men idag vill vi prata om ett visst ämne som rör det här företagets tjänster. Det handlar om CGE kontoutdrag, vars detaljerad information du kan hitta på hemsidan myaccountstatus.com. Eftersom vi vet att ämnet är av intresse för dig kommer vi att berätta för dig Vad är det, vad är det till för? hur man får ett CGE-kontoutdrag. Om du redan är ansluten till det här företaget, men kanske inte är så bekant med saken, kommer den här artikeln att vara mycket användbar, så var uppmärksam.

Vad är CGE-kontoutdraget?

El CGE-kontoutdrag Det är ett dokument genom vilket alla användare kan se det totala beloppet av skulden för konsumtion av några av de associerade eller tilläggstjänsterna. Den kommer också att visa dig deadline för motsvarande betalningar och slutdatum om tjänsten inte betalas inom beräknad tid. Du kommer också att se i detalj månadens skuld så att du förstår ursprunget till det belopp som ska betalas. Men det är inte allt, eftersom det har blivit ett oerhört användbart verktyg för att veta om företaget har gjort en överdebitering. Om så är fallet kan du göra de nödvändiga anspråken via de tillgängliga kanalerna.

Hur konsulterar man kontoutdraget för det allmänna elbolaget?

Du behöver inte lämna hemmet för att kontrollera ditt kontoutdrag, eftersom du kan göra det från bekvämligheten av ditt hem så länge du har en dator med internetuppkoppling till hands. Men för att göra detta måste du utföra följande procedur: Men vad händer när du inte kommer ihåg klient nummer? Du måste välja alternativet Begär kundnummer, varifrån det är möjligt att göra frågan genom meternummer riktning. I det här fallet är proceduren extremt enkel. Välj något av alternativen som nämns ovan, bekräfta för capcha att du inte interagerar med en robot och klicka på alternativet Sök.

Vad är CGE:s elektroniska valsedel?

Tack vare nya framsteg inom teknik och behovet av att tillgodose de nuvarande kraven från sina kunder, har CGE implementerat modaliteten av elektronisk biljett. Fördelen är att eller så kan du skriva ut den för att ha den fysiskt eller spara den på en PC för senare användning. Du kommer att kunna få den digitala biljetten varje månad, men du bör veta att när du registrerar dig som användare för denna modalitet kommer du inte längre att få den fysiskt. Du har dock rätt till inaktivera det här alternativet y / o ändra mottagare när du anser att det är lämpligt. För att uppnå detta förfarande måste du kontakta kundtjänstpersonalen via numret 600 7777 777. Men för att begära denna tjänst måste du följa detta steg för steg:

Vet du hur CGE Virtual Office fungerar?

Tack vare CGE virtuellt kontor Du behöver inte slösa timmar på att stå i köer vid någon av filialerna. Med aktiveringen av denna mekanism behöver du inte ens lämna bekvämligheten av din soffa för att ta reda på någon information av intresse relaterad till General Electricity Company. Du kommer också att ha tillgång till alla tjänster som finns tillgängliga, vilket utan tvekan är en stor fördel. Det första du bör göra är att registrera dig för det virtuella kontoret. Efter det kommer du att ha komma åt ditt konto, granska elektroniska biljetter göra motsvarande betalningar för att reglera skulden för tjänsterna, Eftersom det virtuella kontoret har olika betalningsmetoder. Men om du inte har registrerat dig ännu kan du enkelt göra det genom att gå in på den officiella webbplatsen och klicka på alternativet Har du inte ett registrerat konto ännu? För att fortsätta är det viktigt att ha en gammal faktura till hands, eftersom systemet kommer att kräva följande information: Bekräfta nu med capcha att du inte interagerar med någon robot och tryck på knappen Fortsätt. I nästa fönster måste du ange personuppgifter som: Men om du redan hade din förhandsregistrering, men glömt lösenordet, behöver du inte oroa dig heller. Återställ det enkelt genom följande procedur: