Det har varit ett tag, men den första El Clásico i säsongens La Liga -kampanj kom äntligen! Och även om det är rättvist att säga att varken Barcelona eller Real Madrid har varit som bäst den här säsongen, är de återigen i toppen av ligan med lite att skilja mellan de två rivalerna. Det är ett spel som ger kraft i årets titellopp - se till att du inte missar ett ögonblick av åtgärden genom att läsa för att ta reda på hur du får en livestream av Barcelona vs Barcelona Real Madrid

Barcelona gick in i matchen efter att ha sett sin segersträcka på sju matcher i alla tävlingar stoppas på lördag av Real Sociedad, som slog dem 2-2. Zinedine Zidanes Madrid kunde emellertid inte dra nytta av Barças skuld, efter att ha vunnit en 1-1 oavgjort i Valencia för att hålla poängnivån på 35 men i andra position på grund av skillnaden i mål.

Barcelona vs Real Madrid live: var och när

Denna viktiga La Liga -sammandrabbning äger rum på Camp Nou i Barcelona idag (onsdag den 18 december) med start klockan 8 CET.

Så det är en avgång klockan 7 GMT i Storbritannien och 2:11 ET, 6:XNUMX PT i USA och XNUMX:XNUMX AEDT på torsdag morgon för dem som vill ansluta från Down.

Ousmane Dembélé och den brasilianska mittfältaren Arthur utesluts från Barça på grund av skada och Ivan Rakitic måste behålla sin plats vid startlinjen.

Real förväntas vara värd för Mendy igen efter hans avstängning, men Marcelo förblir på listan över funktionshindrade och kommer att vara frånvarande.

Barcelona går in i matchen som en bookmakerfavorit, kanske tack vare fördelen att vara hemma och ha haft en extra ledig dag att förbereda sig, men El Clásico-matcher är allt annat än förutsägbara och verkliga kommer in i matchen i enlighet med dina möjligheter.

Se allt drama utvecklas med vår live Barcelona vs Real Madrid guide nedan. För att se hur du kan se resten av säsongens spel, kolla in vår guide om hur man liveströmmer La Liga 19/20 fotbollssäsongen.

Använd en VPN för att titta på El Clásico utanför ditt land

Längre ner på den här sidan kommer du att ta reda på hur du tittar på El Clásico-fotboll i Storbritannien, USA, Kanada och Australien. Det är till och med gratis på vissa ställen. Du kan vanligtvis ansluta till TV eller online.

Men om du ska titta på La Liga online från utlandet kommer du snabbt att upptäcka ett hinder: geoblockering. Det betyder att du inte kommer att kunna se strömmen om inte: i) du hittar en tvivelaktig ström från Reddit (som vi rekommenderar), eller ii) använder en VPN (vilket vi gör, och det är faktiskt ganska enkelt också).

Ett virtuellt privat nätverk är perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP-adress så att den verkar vara på en helt annan plats (dvs. den i ditt hemland).

Och det är ExpressVPN som dominerar allt. Vi kan säga det konfidentiellt eftersom vi har provat många. Det är snabbt, säkert och mycket enkelt att ladda ner och använda. Dessutom är den kompatibel med bärbara datorer, mobiler, surfplattor, Apple TV-konsoler, Smart TV ... listan fortsätter.

Upptäck Express VPN och få 3 månader gratis på en årsplan samt 49% rabatt på ordinarie pris. Det har också andra praktiska användningsområden, som att kringgå webbplatsblockering i vissa kontor, skolor och till och med i vissa länder. Och på grund av sina krypterade tunnlar kommer ExpressVPN i allmänhet att hålla dig säkrare och mer anonym online.

Hur man streamar Barcelona vs Real Madrid live i Storbritannien

Premier Sports har blivit det långsiktiga fokuset i La Ligas direktsändning.

Premier Sports är tillgängligt för Sky TV- och Virgin Media-kunder för 11.99 € per månad, eller 99 € per år, och har en online-spelare tillgänglig för samma månadspris eller för ett fast pris på 89 €. Förutom La Liga erbjuder tjänsten även live-täckning av Serie A och den holländska Eredivisie.

Täckningen för kvällens match börjar på Premier Sports 1 kl 7

Om du är utanför Storbritannien och vill se El Clásico som ovan, oroa dig inte för geoblocking på ditt konto, ta bara en VPN och följ instruktionerna ovan för att strömma; live action.

Hur man tittar på El Clásico: direktsändning i USA

Internationell specialist på betal -TV -sport BeIN Sport har rätt att sända spansk fotboll från La Liga fram till 2024, inklusive El Clásico. Så om du har en prenumeration kan du titta på den och via BeIN Sports Connect -appen.

BeIN Sport är tillgängligt via de flesta kabelföretag, men också via TV-streamingtjänster som FuboTV och Sling. Och för detta massiva spel gör Sling TV också en affär där du självständigt kan se detta med en utbetalning på 5 €.

Början på detta sammandrabbning av de viktigaste spanska rivalerna är klockan 2:11 ET, XNUMX:XNUMX PT i USA.

Hur man sänder live Barcelona vs Real Madrid i Kanada

Precis söder om gränsen är BeIN Sports där all La Liga-action kommer att visas i Kanada den här säsongen. Detta är mobilapplikationen BeIN Sports Connect.

Om du inte vill prenumerera på BeIN är FuboTV den exklusiva leverantören av La Livas livestreamingtjänst för fotboll.

Naturligtvis, om du är utanför Kanada kan du gå ovanstående VPN-rutt och ändå ansluta till en BeIN- eller Fubo-anslutning.

Början på detta viktiga spel i Kanada är klockan 2 på morgonen ET och klockan 11 på morgonen PT.

Hur man streamer El Clásico live i Australien

Om du vill titta på spansk fotboll på toppnivå Down Under måste du prenumerera på beIN Sport, som har fått exklusiva rättigheter att uppleva La Liga-täckning för den här säsongen.

Om du är Foxtel-kund kan du lägga till beIN i ditt paket mot en extra kostnad. Oroa dig inte om du inte gör det, eftersom du också kan prenumerera på beIN som en fristående prenumeration som kan visas på din bärbara dator, stationära eller mobila enhet. Det kostar 19.99 € per månad efter att ha utnyttjat en GRATIS två-veckors testversion.

Kick-off för denna match är 6:00 AEDT på torsdag morgon.

Från en enkel titt på resten av den här artikeln kan du förmodligen gissa vem som visar La Liga-fotboll i Nya Zeeland. Det stämmer ... våra gamla vänner från BeIN Sports.

I Nya Zeeland kostar det 19.78 € per månad att få tillgång till TV, bärbar dator eller mobiltelefon.

Det börjar kl 7 NZST på torsdag morgon för dem som vill ansluta från Nya Zeeland.

Hur man streamer all action online direkt till din TV

Möjligheten att strömma all fotboll live till din telefon eller surfplatta är onekligen användbar - du behöver inte missa ett enda mål, även om du inte är hemma. Men om du vill strömma fotboll från internet till din TV, kan det vara värt att ta en streaminglåda. Kolla in vår guide till de bästa strömmande mediaspelarna, inklusive Apple TV, Roku och Amazon Fire.

<

p class = »vanilj-bild-block»>

Det bästa för

Allt: # 1 bästa VPN

Torrent- och P2P-trafik

Prestanda och säkerhet

Balans mellan alternativ och användarvänlighet