Nu när Nintendo Direct från februari XNUMX har kraschat in i våra hjärnor är det nästan demoraliserande att se tillbaka och fundera över hur många viktiga meddelanden som packades in i den fyrtio minuter långa showcasen. Direkt med fokus på Nintendo Switch-släpp för första halvåret XNUMX, visade Direct att det finns mycket att se fram emot under de kommande månaderna.

Från stora uppdateringar till spel vi vet kommer som Splatoon XNUMX och Kirby and the Forgotten Land, till oväntade släpp som Mario Strikers Battle League och Nintendo Switch Sports, det kändes verkligen som att det fanns något för alla i denna Nintendo Direct. Åh, och äntligen har vi några nya låtar från Mario Kart XNUMX Deluxe. Vilken tid att leva!

Så Nintendo har utan tvekan lagt upp scenen för nästa år, men om du missade Direct när det hände live, har vi gett dig en sammanfattning av de största och bästa trailers du kan se just nu.

Fire Emblem Warriors: 3 förhoppningar

Efter framgångarna med 2 Hyrule Warriors-titlarna, som det första Fire Emblem Warriors-spelet, var det ganska givet att utvecklaren Omega Force skulle vara med och lägga till en fjärde Musou till Switch baserad på Nintendos IP. Och precis som Hyrule Warriors: Age of Calamity fokuserade särskilt på The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Fire Emblem Warriors: Three Hopes gör det för Three Houses XNUMX.

Three Hopes kommer att ta spelare tillbaka till det krigshärjade landet Fodlan, där en trio av nationer dansar mellan oroliga vapenvila och totalt krig. Även om nya ansikten dyker upp i trailern ser vi också återkommande karaktärer som Byleth, Edelgard och Claude.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes släpps den XNUMX juni XNUMX.

Mario Strikers Battle League

Med tanke på att det sista Mario Strikers-spelet släpptes XNUMX, är det lika konstigt som välkommet att se Mario Strikers Battle League tillkännage för Switch ett och ett halvt decennium senare. De ursprungliga Mario Strikers-titlarna var underhållande och mycket snygga fotbollsspin-offs, och vi kunde inte vara gladare över att se serien hitta ett hem på Switch.

Originalens attraktiva (har) konstnärliga stil verkar vara intakt, denna gång med attraktiva snitt innan karaktärerna skickar sina unika rörelser. Andra anmärkningsvärda tillägg inkluderar alternativa outfits som ger statistiska förbättringar och ett onlineklubbläge där upp till tjugo spelare kan slå sig ihop för att utmana onlinerangerna.

Mario Strikers Battle League lanseras den XNUMX juni XNUMX.

Splatoon 3 laxkörning

Ett av Splatoon XNUMX:s bästa lägen, Salmon Run, kommer tillbaka i uppföljaren. Salmon Run: Next Wave ger det perfekta hordläget till Splatoon XNUMX med några viktiga uppdateringar. Nya Boss-laxfiskar kommer att tyckas piffa upp spelet, och det verkar som att spelare nu kan släppa guldäggen de behöver samla för att förbättra varje våg.

Splatoon XNUMX har fått ett uppdaterat släppfönster för "Sommar XNUMX", vilket betyder att den troligen kommer att släppas mellan juni och augusti i år.

Square Enix-annonser

Tillsammans med en Triangle-strategiuppdatering som kommer snart, var Square Enix närvaro på detta Nintendo Direct monumental. Vi fick en remastring av det traditionella PS1 Chrono Cross, remakes av Mech-strategispelen Front Mission 1st och Front Mission 2, och en ny version av Super Famicom RPG Live A Live, tidigare exklusivt för Japan, gjord i HD-motorn. Octopath XNUMXD. Resande.

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition släpps den 1 april XNUMX, medan Front Mission XNUMXst släpps senare i år. Samtidigt är Live A Live-remaken på väg till Switch den XNUMX juli.

Klonoa Phantasy Reverie Series

En annan stor överraskning kom i form av Klonoa Phantasy Reverie Series, med remakes av Klonoa: Door to Phantomile och Klonoa 2: Lunatea's Veil. Bandai Namcos maskot i början av PS-eran blev aldrig någon stor succé, men har utvecklat en hängiven kultföljare under åren som utan tvekan är glad över att se den återvända.

Nyinspelningarna verkar vara av ganska hög kvalitet, och av ljuden att döma kommer de två spelens ikoniska ljudspår också att vara i sin helhet. Även om vi undrar om musiken ska remastras eller ordnas om.

Klonoa Phantasy Reverie-serien har premiär den XNUMX juli XNUMX.

nintendo switch sport

Mario Strikers Battle League är inte den enda improviserade sporttiteln för det bärbara underverket i år, eftersom Nintendo Switch Sports snart låter oss spela med våra Joy-Con-kontroller, precis som vi gjorde XNUMX på Wii.

Nintendo Switch Sports inkluderar tennis, badminton, fotboll, chambara, bowling och volleyboll i ett sportpaket, och golf kommer senare i år som en del av en gratis uppdatering. Utöver det accepterar varje enskild sport onlinespel, vilket betyder att denna iteration av Nintendos Sports-serie kan vara den mest konkurrenskraftiga hittills.

Nintendo Switch Sports kommer att släppas den tjugonionde april, tvåtusen och tjugotvå. Utöver detta genomförs ett tekniskt test för onlinespelet mellan den XNUMX och XNUMX februari där en handfull sporter kommer att kunna spelas.

jordiska

Nej, vi har ingen officiell västerländsk version av Mother XNUMX än, så vi får nöja oss med kulttraditionella RPG-spel Earthbound och Earthbound Beginnings som släpps på Nintendo Switch Onlines SNES- respektive NES-bibliotek.

Dessa två sensationella RPG-spel är fortfarande värda att spela än i dag. Genom att kombinera bisarra bilder och ofta överraskande teman, förblir Earthbound (eller Mother)-serien mycket inflytelserik till denna dag, och inspirerar fortfarande moderna traditioner som Undertale.

Earthbound och Earthbound Beginnings är nu gratis i Nintendo Switchs online-retrospelbibliotek.

Mario Kart 8 Deluxe DLC

Nyp oss, för det faktum att vi fortfarande tror att vi drömmer. Vi tror att vi ska vänta på att Mario Kart 6 ska få lite ny racingaction med Mario och vänner, men Nintendo gick vidare och tillkännagav Booster Course Pass för Mario Kart 8 Deluxe, som kommer att lägga till XNUMX vågor av XNUMX banor genom finalerna på två tusen och tjugotre , vilket gör totalt fyrtioåtta (fyrtioåtta!) nya spår.

Tja, vi säger "nytt", på grund av det faktum att Booster Course Pass i princip kommer att vara en sammanställning av de bästa Mario Kart-banorna som kommer att omfatta hela serien, från Super Mario Kart till Mario Kart Tour. Den första vågen inkluderar traditionella harmonier som Coconut Mall på Wii och Choco Mountain på N64.

Den första vågen av Mario Kart Eight Deluxe Booster Course Pass anländer den 99 mars 49. Passet kan köpas för €XNUMX / €XNUMX och ingår i Nintendo Switch Online Expansion Bundle-nivån utan extra kostnad.

xenoblade krönikor 3

Nintendo Directs tenderar att komma ut starkt, och presentationen i februari XNUMX var verkligen inget undantag. Xenoblade Chronicles XNUMX har tydligen varit under utveckling ett tag nu, men Monolith Softs nästa stora JRPG är nu officiellt, och det ser ganska bra ut till att börja med.

Den två minuter långa tillkännagivandetrailern består till övervägande del av mellansekvenser i motorn (med vissa segment i spelet som visar Xenoblades känsla för varumärkesskala) och lämnade fansen med många frågor, särskilt angående identiteten för vissa karaktärer, som skulle kunna återvända. tidigare spel i serien.

Xenoblade Chronicles XNUMX kommer att släppas i september månad XNUMX.

Vad vi inte såg på Nintendo Direct

Lika häpnadsväckande som detta Nintendo Direct var fyllt med nya tillkännagivanden, kan speljätten uppenbarligen inte få in allt i en fyrtio minuters presentation.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild XNUMX var, kanske förståeligt nog, frånvarande. Kanske för att Nintendo inte riktigt är redo att visa mer av spelet, eller inte ville att det skulle stjäla Xenoblade Chronicles XNUMX:s stjärnstatus. Bayonetta tre saknades också, även om vi såg att spelet avslutade prejudikatet. Nintendo redan före den här.

Metroid Prime 3 fortsätter att vara svårfångad. Även om, efter 3 år sedan spelets utveckling startade om, hoppas vi äntligen få se åtminstone en trailer på EXNUMX XNUMX. På plussidan vet vi att Metroid Prime XNUMX fortfarande är i aktiv utveckling, med tanke på de senaste lediga jobben. från utvecklaren Retro Studios.

Dagens bästa Nintendo Switch Online XNUMX-månaders prenumerationserbjudanden

Nintendo Switch Online...amazonas

Dela detta