I varje företag är presentationer viktiga. De hjälper dig att förmedla ditt budskap till dina kollegor. Därför är det viktigt att ha rätt verktyg för att skapa presentationer. Zoho Show är ett av de bästa verktygen för att skapa dem.

Jämfört med de flesta presentationsprogram, erbjuder Zoho bra valuta för pengarna. Den har en trevlig uppsättning egenheter som de flesta utmanare antingen inte har eller tar mer betalt för. Det är ett ovärderligt verktyg för alla typer av företag. Denna recension kommer att ge dig information om Zohos kostnader, funktioner, användarsupport och mer.

Priser

Zoho Show är gratis som en del av Zohos WorkDrive-programpaket (Bildkredit: Zoho)

paket och priser

Zoho Showcase har en gratis nivå som ger dig tillgång till flera funktioner, men du bör skaffa premiumversionen om du vill dra full nytta av den. För att göra saken bättre säljs Zoho Showcase inte separat utan snarare som en del av "Zoho WorkDrive"-paketet som ger tillgång till andra användbara mjukvaruverktyg. Du kan betala för WorkDrive månadsvis eller årligen. Du sparar en betydande summa om du betalar årligen istället för månadsvis.

De 3 olika planerna är "Starter", "Team" och "Business". Starten kostar €2.50 per månad eller €24 per år; Utrustningen kostar €5 per månad eller €48 per år; Enterprise kostar €48 per månad eller €XNUMX per år. Du kan också köpa tilläggsfunktioner som tio gigabyte (GB) molnlagring för XNUMX €/år. Avancerade nivåer ger dig tillgång till alla funktioner i Zoho WorkDrive, inklusive Zoho Showcase.

Modeller

Zoho tillhandahåller ett antal färdiga mallar som du kan använda i dina presentationer (Bildkredit: Zoho)

särdrag

Med Zoho Show kan användare välja från otaliga färdiga mallar för att skapa onlinepresentationer eller skapa sina egna från grunden. Det finns gratis över hundra förinstallerade mallar.

När man gör en presentation i Zoho Showcase kan människor inom ett företag samarbeta. De kan till exempel redigera presentationer i realtid, kommentera varandra och kommunicera genom "@"-omnämnanden. När du har skapat en presentation kan du ladda ner den i olika format, inklusive PPTX, HTML, PDF, PPSX och ODP. Du kan också importera filer från andra presentationsprogram och redigera dem i Zoho Show utan några formateringsproblem.

PowerPoint-integration

Zoho Show fungerar också bra med Microsoft PowerPoint (Bildkredit: Zoho)

Zoho Showcase låter dig övervaka din presentation från en mobil eller smart klocka när det är dags att presentera. Den har också integrationer med plattformar som Slack, Twitter och YouTube så att du kan leverera ditt innehåll live på dina presentationsbilder.

När du har skapat dina bilder kan du ladda upp eller publicera dem på webbsidan så att alla (som du ger åtkomst) kan se dem.

gränssnitt

Zoho Spectacle har ett strömlinjeformat användargränssnitt som delar element från annan Zoho-programvara (Bildkredit: Zoho)

Gränssnitt och i bruk

Zoho Spectacle har ett intuitivt gränssnitt med funktioner designade för . Det är en av de saker som du kan börja använda bra utan för mycket förtrogenhet. Det krävs dock betydande uppoffringar för att bli bekant med de avancerade funktionerna i Zoho Show. Det kommer att krävas lite övning för att vänja sig vid de mer komplexa funktionerna.

Dessutom är Zoho Spectacle endast tillgängligt via ett webbgränssnitt. Det finns ingen dedikerad skrivbordsapp för offlineanvändning, så du måste vara online hela tiden när du använder den. Se till att du har tillförlitlig internetåtkomst innan du öppnar Zoho Show, eftersom en långsam internetanslutning ofta kraschar webbapplikationen och torkar dina ändringar.

Apoyo

Zoho har ett antal användbara guider och tutorials för Zoho Show på deras webbplats (Bildkredit: Zoho)

Apoyo

Zoho erbjuder bekvämt användarstöd, men högre nivåer av support kräver ett betalabonnemang. Gratis användare kan kontakta företaget direkt via mail eller telefon (endast brådskande förfrågningar). Betalande prenumeranter kan dock när som helst kontakta företaget per telefon och chatta med en användarrepresentant. Om du betalar för de högre prenumerationsalternativen kommer en teknisk kontoansvarig att tilldelas dig.

Zoho svarar vanligtvis på supportmejl inom en dag för gratisanvändare, men mycket mindre för betalda användare. I allmänhet kan de flesta enskilda användare köra det kostnadsfria supportalternativet, men vi råder större företag att betala för dedikerad support.

Konkurrens

Zoho Spectacle har många utmanare. De inkluderar populära Microsoft PowerPoint, Prezi, DocSend och Salesforce Quip. Men Zoho har kostnadsfördelarna. Det är betydligt billigare än utmanare med likasinnade egenheter. Till exempel, Quip by Salesforce börjar på €10/användare och månad till €100/användare och månad, medan Zoho Showcase kostar €2.50 till €10 per användare och månad. Med andra ord, den lägsta kostnadsnivån i Quip kostar lika mycket som den högsta nivån i Zoho Show.

Zoho utmärker sig för sin omfattande uppsättning funktioner. Zoho WorkDrive ger tillgång till Zoho Show och flera andra programvaruverktyg, såsom ett kalkylblad och textredigerare. Medan du med utmanarna bara kommer att betala för ett mjukvaruverktyg.

slutlig dom

Zoho Showcase är ett fördelaktigt verktyg för att göra de bästa onlinepresentationerna av din organisation. Sättet du presenterar kommer att göra människor mottagliga (eller inte) för din idé på arbetsplatsen. Därför erbjuder Zoho Show många funktioner som hjälper dig att skapa en professionell presentation med minimala hinder. Dess omfattande uppsättning funktioner till en låg kostnad är oöverträffad av dess rivaler.

Zoho Spectacle har också bra supportalternativ när du stöter på lite komplexitet. Förutom direkt användarsupport erbjuder den även onlineguider och videohandledningar om hur man använder programvaran. Det är ett kapabelt verktyg för både individer och organisationer.

Zoho Spectacle har vissa nackdelar. Det är rent webbsidabaserat och det finns ingen offlineapplikation för att komma åt den. Om du inte har en internetanslutning kan du inte använda den. Den förbrukar också en betydande mängd datorresurser när den används.

Vi har också hittat den bästa presentationsmjukvaran och den bästa gratis kontorsmjukvaran.

Dela detta