Vi känner alla till PDF-filer. Faktum är att vi använder dem allt oftare eftersom de hjälper till att bevara formaten och kvaliteten på alla dokument.

PDF Editor av Offiwiz, det är det mest kompletta PDF-redigeringsverktyget, det låter dig många typer av redigering, lägga till och spara signaturer och fylla i onlineformulär bland annat, upptäck helt enkelt potentialen i denna app

Idag vill vi att du ska veta mer detaljer om dessa applikationer och varför de har fått ett positivt rykte på dagens marknad.

Topp 5 PDF-redigerare
Här kan du lära dig detaljer om de bästa 5 PDF-redigerarna på marknaden. Ta reda på vad deras huvudsakliga funktioner är och varför de har fått ett positivt rykte. Utnyttja tillfället att se innehåll av intresse på detta format och de olika förlagen genom Offiwiz.

1. Adobe Acrobat

I grund och botten är det en av de bästa i sin kategori. Det bästa är att det är tillgängligt för operativsystem som Windows och Mac. Denna redigerare kommer att underlätta utförandet av följande funktioner:

Skapa nya dokument med hjälp av en enkel men effektiv ordbehandlare.
Konvertera filer som World eller Excen till PDF, utan några komplikationer och på kortast möjliga tid.
Dela eller kombinera de olika PDF-filerna.
Skapa en effektiv åtgärdshjälp som underlättar automatisk bearbetning av PDF-filer.
Förvara skannade filer säkert.

2.PDF-REDAKTÖR

Det är en pålitlig PDF-redigerare, men det bästa är att du kan komma åt den utan kostnad. Det är en av de mest kompletta på marknaden och dess potential är verkligen otrolig.

Men det användarna värdesätter mest är dess enkla att använda gränssnitt. Av denna anledning är det ett ganska vänligt program som kan manipuleras av vem som helst. Tack vare menyraden hittar du alla tillgängliga alternativ.

3. Förhandsvisning

Preview har flera funktioner. Men först och främst måste du veta att det är en redigerare tillgänglig för operativsystem som Mac. Därifrån kan du komma åt var och en av följande funktioner:

Lämna den kommentar du vill ha.
Gör personliga signaturer.
Markera de fragment som du tycker är viktiga i dokumentet.
Lägg upp anteckningarna.
Lägg till text eller textrutor.
Ändra teckensnitt, storlekar och färg.

4.PDF-arkitekt

Det är ett annat verkligt fascinerande alternativ. Det tillåter också en rad funktioner som att slå samman, rotera och visa dokument. Men det är inte allt, eftersom PDF Architect också låter dig skapa en elektronisk signatur enkelt och säkert.

Denna editor garanterar en enorm fördel: Den gör jämförelser av olika versioner av samma fil för att se var och när ändringar har gjorts. Det har också fått ett positivt rykte för förmågan att skydda dokumentfragment där känsliga data finns.

5. PDF-expert

Den integrerar listan över de bästa PDF-redigerarna för kvaliteten på dess funktioner. Den finns på Mac, iPad, iPhone och Apple, varifrån du kan överföra dokument utan större komplikationer. Det bästa är att det hjälper dig att konvertera World, Excel och Power Point-filer utan större komplikationer.

PDF Expert har blivit ett användbart verktyg eftersom det underlättar samarbete mellan arbetslag som vill göra ändringar, lämna anteckningar eller skydda information med hjälp av en kod. Du kan ladda ner gratisversionen och njuta av alla dess fördelar.

Dela detta