Ozark säsong 4: Nyckelinformation

 • Förnyad för en sista säsong i två delar
  - Kommer att släppas i två halvor av 7 avsnitt.
  - Inspelningen började i slutet av 2020.
  - Förväntat lanseringsdatum för 2022
  - Införlivande av Veronica Falcón och Ali Stroker till sin roll

Ozark säsong 4 har inget släppdatum ännu, men det är bekräftat att den senaste serien av Netflix kriminaldrama kommer att släppas i två halvor av 7 avsnitt. Eftersom det började filmas i slutet av 2020, är ​​vi optimistiska att vi kommer att se del 1 senare i år eller mer troligt i början av 2022.

Säsong 4 av Ozark tillkännagavs officiellt av Netflix i juni 2020. Säsong 3 av serien landade precis som pandemin började, och den fick verkligen ett överladdat svar från underhållningstunga tittare på grund av detta ögonblick.

Ozark fokuserar på den moraliskt tvivelaktiga familjen Byrde, vars patriark, Marty Byrde (Jason Bateman), flyttar familjen till Ozarks för att tvätta pengar till en kartell. Serien har med tiden tagit sina karaktärer till otroligt mörka platser och har blivit, enligt vår mening, den mest underskattade serien på Netflix. Därför är den här sista säsongen efterlängtad.

Spoilers för säsong 1-3 följer.

Utgivningsdatum: Netflix har ännu inte officiellt avslöjat släppdatumet för Ozark säsong 4, men sedan inspelningen började i november 2020, vi skulle bli förvånade om första halvlek kom senare än i början av 2022.

Kasta: Vi förväntar oss att huvudrollen kommer tillbaka, inklusive Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner och Lisa Emery. Veronica Falcón har också lagts till uppsättningens växande skådespelare, tillsammans med skådespelerskan Ali Stroker; du kan läsa om det nedan.

Sammanfattning av säsong 3: Efter de sista blodiga ögonblicken av säsong 3 ser vi fram emot att säsong 4 drar igång och står inför konsekvenserna. Byrdes val kommer verkligen att komma ikapp dem den här säsongen.

Ozark säsong 4 släppdatum

Ozark säsong 4 började produceras i november 2020, men releasedatumet för de sista avsnitten har ännu inte bekräftats. Den sista säsongen kommer att bestå av 14 avsnitt, uppdelade i två serier om sju avsnitt som kommer att släppas vid olika tidpunkter..

Även om vi förväntade oss att Netflix skulle släppa säsong 4, del 1 2021, nämndes inte programmet i ett uttalande om kommande innehåll under andra halvan av detta år, vilket bekräftar att sådana som The Witcher, You, Sex Education och Cobra Kai skulle återvända under andra halvan av 2021. Detta får oss att tro att Ozark säsong 4 förmodligen kommer att släppas nu 2022.

Stjärnan Jason Bateman verkar övertygad om att produktionen av serien kommer att gå framåt säkert. "Allt går bra i detta avseende och vi är mycket säkra på de riktlinjer och protokoll som vi kommer att följa. Vi har massor av konsulter, plus att vi lär oss mycket från andra produktioner."

Bateman sa också att släppdatumet för Ozark säsong 4 kommer att avgöras av om serien kommer att förbli i produktionen under pandemin utan förseningar, så förhoppningsvis kommer alla åtgärder som de vidtar att hjälpa serien att komma ut snabbare.

Ozark säsong 4 cast

Ozark säsong 4

(Bildkredit: STEVE DIETL / NETFLIX)

Jason Bateman som den allt mer desperata Marty Byrde i Ozark, återvänder till Netflix för säsong fyra i framtiden.

Här är vem vi hoppas kunna se i Ozark -säsong 4 -casten, men notera att en officiell castlista inte har släppts:

 • Jason Bateman som Marty Byrde
 • Laura Linney som Wendy Byrde
 • Julia Garner som Ruth Langmore
 • Lisa Emery som Darlene Snell
 • Sofia Hublitz som Charlotte Byrde
 • Skylar Gaertner som Jonah Byrde
 • Veronica Falcón som Camila
 • Ali Stroker som Charles-Ann

Ozark säsong XNUMX kommer att se ett gäng återkommande karaktärer (och överlevande) när serien når sin fruktade klimax. Jason Bateman, som precis vunnit SAG-priset för manlig skådespelare i en dramaserie för sin roll som Marty Byrde, kommer tillbaka med sin fru Wendy på skärmen, spelad av den fantastiska Laura Linney. Familjen Byrde rundas av Skylar Gaertner och Sofia Hublitz som Jonah och Charlotte.

Tyvärr kommer inte set stealer Tom Pelphrey att återvända den här säsongen som Wendys bror Ben efter hans hjärtskärande exit i säsong 3. Dessutom förväntar vi oss inte att se Janet McTeer komma tillbaka från de döda som "Helen" som nådde ut till henne chockerande och blodig final i de sista ögonblicken av säsong 3. Som sagt, showfavoriten Julia Garner kommer tillbaka som den okuvliga Ruth Langmore.

Med deras oväntade romantik kommer vi garanterat att se mer av Charlie Tahan som Wyatt Langmore och Lisa Emery som Darlene Snell, och med en ökad närvaro förra säsongen kommer Felix Solis att återvända som Omar Navarros intensiva kartellboss, denna gång som en serie. regelbunden.

Tillsammans med den återvändande skådespelaren, Ozark säsong 4 kommer att introducera en mängd nya karaktärer. När paret Byrdes tar sig in i Ozarks politiska sfärer kommer Bruce Davison (från X-Men) att dyka upp som en mäktig pensionerad amerikansk senator som kan köpas för precis rätt pris, som Deadline rapporterar.

Outlet bekräftade också att Ozark säsong 4 kommer att innehålla skådespelarna Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Damian Young, Bruno Bichir, CC Castillo och Katrina Lenk som rollbesättning, kommer tillsammans att utgöra huvuddelen av Navarros brottsfamilj och brottsbekämpningen som omger dem.

I juni 2021 (via THR) lades två nya återkommande skådespelare till showen: Veronica Falcón och Ali Stroker, som var och en kommer att dyka upp. Falcón, som du kanske känner från HBO:s "Perry Mason", kommer att spela Camila, syster till Omar Navarro och tydligen en formidabel medlem av familjens drogföretag. Samtidigt spelar Stroker Charles-Ann, en vän till Ruths mamma.

Ozark Säsong 4 Story: Vad händer nästa år?

Skådespelarna i Netflix Ozark.

(Bildkredit: STEVE DIETL / NETFLIX)

Jason Bateman och Julia Garner var vid poolen i Ozark, som återvänder för Netflix fjärde säsong.

Vi vet redan att Ozark säsong 4 kommer att ta fart bara tio minuter efter den blodiga avslutningen av säsong 3, enligt en Deadline-panel med Jason Bateman. "Nästa säsong, det första avsnittet är Laura [Linney] och jag ser mig i spegeln direkt efter det här ögonblicket, jag rengör Janet [McTeer] ur vårt hår. Det är en fantastisk återhämtning 10 minuter senare."

Bortom den blodiga lanseringen kommer den sista säsongen utan tvekan att utforska om Byrdes äntligen lyckas hitta vägen till toppen. Och, som showrunner Chris Mundy visar i ett samtal med Entertainment Weekly, "Hur mycket karma kommer de att få om de gör det?

Bateman säger upp sig från och med sina regissörsuppdrag för Ozark säsong 4 och säger att även om han inte skriver serien vet han var det hela slutar. Bateman pratade med IndieWire och följde Mundys tankebanor när han närmade sig slutet av Byrdes berättelse.

"...Jag var intresserad av den stora frågan som han [Mundy] har möjlighet att svara på. Kommer de undan med det eller betala en räkning? Vad vill du skicka till allmänheten om konsekvenserna av vad Byrdes gjorde, eller bristen på det? «

Efter bara 30 avsnitt lämnade Byrdes ett spår av kroppar när de tog sig igenom Ozarks, och med lokalbefolkningen, FBI, kartellen och mobben som tittade på varje rörelse, förväntar vi oss ett explosivt slut.

När Navarro Cartel-bossen kramades om Byrdes, med Helens avrättning i säsong 3, bevisade Marty och Wendy att de var för djupa. Familjen Byrdes kan dock hitta ett sätt att få sina nya vänner att arbeta för dem.

Bortsett från de omedelbara hoten mot Byrdes, kommer säsong 4 att ha mycket arbete att göra, eftersom karaktärer som Darlene och Wyatt, som har funnits sedan säsong 1, regelbundet riktar sig mot penningtvättsproffs. Det är dock Ruth som borde orsaka mycket oro efter att ha brutit banden med familjen i slutet av säsong 3.

När han pratade med EW antydde Mundy sina planer för Ruth i säsong 4 av Ozark. "Ruths båge är att hon trodde att hon ville vara Byrde och insåg att det inte bara är skönt att vara Langmore, utan hon föredrar faktiskt att vara Langmore."

Det ska bli tråkigt att se serien ta slut, men vi hoppas att den slutar bra. När folket i Ozark sakta börjar vända sig mot den invaderande Byrdes, verkar det som om vi är redo för en spänd resa. Bateman hånar att "en fantastisk säsong betyder stora problem för Byrdes."

Vi kan inte vänta med att se hur allt slutar när Ozark säsong 4 äntligen når Netflix.

Ozark Säsong 3 Sammanfattning

Ozark: säsong 3

(Bildkredit: Netflix)

Familjen Byrde, vars komplicerade liv är hjärtat av Ozark på Netflix.

Ozark säsong 3 började bokstavligen med en smäll när vi fick vår första titt på det mordiska kartellkriget. Eftersom Riverine Casino var omgivet av FBI och framtiden för Navarro-kartellen verkade osäker, testades familjen Byrde-familjens engagemang vid varje tur under säsong 3. Det var dock inte bara deras engagemang för kartellen som testades eftersom Parets hjärtesorg utstod en kraftdynamik under hela säsongen, med Wendy som tog tyglarna efter att ha gått ut förra säsongen.

Säsong 3 av Ozark såg introduktionen av Wendys bror Ben, som kastade många ledtrådar i arbete. Ben lade bränsle till konflikten mellan Marty och Wendy, idealiserade Ruth och avslöjade Helen som kartelladvokat för sin medvetslösa dotter. Denna sista akt säkrade hennes mörka öde: Wendy bevisade överraskande sin lojalitet genom att överlämna sin bror till kartellen, vilket troligen räddade hennes familj, men ledde till att den tidigare lojala Ruth bröt sina band till Byrdes.

Med familjefrågor som påverkade affischen insåg Marty och Wendy äntligen att de var tvungna att arbeta tillsammans, eftersom Helen siktade på paret. Men när de flög till Mexiko på inbjudan av Navarro verkade allt för sent, det vill säga tills Helen blev skjuten när de kom. Med Helens blod stänkt över deras ansikten, erbjöd Navarro en olycksbådande kram och deklarerade olycksbådande "det här är bara början", och avslutade säsong 3 med Byrdes på väg mot allvarliga problem.

Varhelst Ozark säsong 4 tar oss kan vi inte vänta.

Dela detta