Den senaste posten i Microsoft Flight Simulator-serien har varit tillgänglig på PC ett tag nu.Men också nyligen släppt på Xbox Series X/S, ger konsolspelare en chans att se vad det handlar om. För att inte tala om, det är också tillgängligt för Xbox Game Pass-prenumeranter att ladda ner och prova utan extra kostnad. Vi har redan sett vad vi ska göra först i Microsoft Flight Simulator, men med vilken utrustning ska jag göra det?

Microsoft Flight Simulator använder teknikjättens Azure AI för att troget representera hela planeten, och även om texturerna verkligen ser lite skarpa ut om du är riktigt låg till marken, är utsikten från ovan helt enkelt fantastisk att se på, särskilt eftersom spelet också simulerar verkliga väderförhållanden och dag/natt-cykler i realtid ...

Men du har lagt märke till ordet "Simulator" i spelets titel, vilket betyder att oavsett om du vet det eller inte, så vet du förmodligen att en kontroll eller en mus- och tangentbordsinställning kanske inte ger dig de bästa och mest exakta tillgängliga kontrolldiagrammen. Detta gäller särskilt eftersom Microsoft Flight Simulator stöder enheter som flightsticks.

Som sådan har vi sammanställt en köpguide för den bästa kringutrustningen och tillbehören du kan köpa för att hjälpa dig att fördjupa dig i Microsoft Flight Simulator så mycket som möjligt. Oavsett om du är på en lång bilresa från Charles de Gaulle till Salt Lake City, eller bara tar en fräck titt på Angkor Wat, kommer följande prylar att hjälpa dig att ta dig dit med stil.

Ett prisvärt alternativ för att komma igång (Bildkredit: Logitech)

Bästa Microsoft Flight Simulator-enheter för PC och Xbox Series X 1

1. Logitech G Saitek PRO Flight Fork System

Ett prisvärt och tillgängligt alternativ att börja

Anledningar att köpa

 • Prisvärd + programmerbar kontroll + justerbar stativ

Anledningar att undvika

 • känns lite billigt

Om du är ny på kringutrustning, Logitech G Saitek Pro är ett bra ställe att börja. För en så robust joystick med så många alternativ är den relativt prisvärd och de allra flesta av dess kontroller kan anpassas helt efter din smak.

Medan dess prisvärdhet översätts till en något billig konstruktionVi kan inte låta bli att älska designen av Saitek Pro, som är en ganska exakt tolkning av en pilots flygpinne och gasreglage.

Ok-joysticken är rolig att använda eftersom den ger en smidig lyft som känns mycket mer exakt än vad en analog joystick kan erbjuda i denna typ av spel. De medföljande gasreglagen ökar bara nedsänkning och arbetar helt med flygplan från Microsoft Flight Simulator-spelet.

Thrustmaster T-Flight Hotas One

En prisvärd Xbox-kompatibel joystick (Bildkredit: Thrustmaster)

2. Thrustmaster T-Flight Hotas One Flight Stick

En prisvärd Xbox-kompatibel flygnyckel

Egenskaper

 • Kompatibilitet: Xbox Series X / S, PC

De bästa Thrustmaster T-Flight HOTAS Xbox PC 4460168 erbjudanden för dagen

Anledningar att köpa

 • Stor byggkvalitet + Avtagbar bas + Prisvärd

Anledningar att undvika

 • Inte det mest robusta alternativet

Om du letar efter en joystick som är praktisk men ändå robust nog för Microsoft Flight Simulator, Thrustmaster T-Flight Hotas One är ett fantastiskt alternativ, särskilt sedan Den är kompatibel med Xbox Series X/S och PC-konsoler.

Hotas One består av huvudjoysticken, en gasreglage och en löstagbar bas, så att du kan placera enheten som du vill. Dessutom betyder det faktum att det är en officiell flightstick att det borde finnas lite eller inga kompatibilitetsproblem om du spelar på en konsol.

Thrustmaster T.16000M FCS flygpaket

(Bildkredit: Thrustmaster)

3. Thrustmaster T.16000M FCS flygpaket

En allt-i-ett-flygsimulatorlösning

Dagens bästa Thrustmaster T.16000M FCS flygpaket erbjudanden

TOPP. 1
ThrustMaster T-16000M FCS HOTAS - 2960778 (Spelkontroller)
ThrustMaster T-16000M FCS HOTAS - 2960778 (Spel > Spelkontroller)
Helt ambidextrous joystick; 16 punktskriftsfunktionsknappar – fysisk knapp-ID-stil
126,99 EUR

Anledningar att köpa

 • Levereras med handtag, gaspedaler och pedaler + SMART-guider erbjuder hög precision

Anledningar att undvika

 • querido

Letar du efter ett allt-i-ett Microsoft Flight Simulator-paket? Detta Thrustmaster FCS Flight Pack kan vara det rätta alternativet för dig. Det är ett dyrt paket, men för pengarna får du Thrustmaster T.16000M FCS flightstick, plus pedaler och gasreglage för en komplett flygupplevelse.

SMART pedal- och gasspjällssystem innebär att kontrollerna är otroligt smidiga, vilket gör det enkelt att hantera känsliga manövrer i luften.

Förutom det, du får även Thrustmasters TARGET-programvara vilket gör att du kan anpassa kontrollerna i din konfiguration helt efter eget tycke, vilket möjliggör en solid och smidig upplevelse.

Alpha Honeycomb Flight Controls

(Bildkredit: Honeycomb)

4. Alpha Honeycomb Flight Controls

En lyxig flygsimuleringsupplevelse

Dagens bästa erbjudanden på Honeycomb Alpha Switches och Control Panels

Anledningar att köpa

 • Fantastisk konstruktion + fullt utrustad + 180 graders ok

Anledningar att undvika

 • Väldigt dyr
 • Begränsad tillgänglighet

Om du har pengarna att brinna kan Honeycombs linje med kringutrustning för flygsimulering vara något för dig. Dessa högkvalitativa tillbehör erbjuder skyhöga priser, men är utsedda som de bästa flygsimuleringskontrollerna för PC där ute, och det är lätt att förstå varför med denna rika funktionsuppsättning.

Alpha flygkontroller har ett 180 graders ok som mittstycke, inga döda zoner vilket möjliggör extremt smidig kontroll. Panelen är också utrustad med ytterligare knappar, såsom en 8-läges topphatsomkopplare, horisontella och vertikala vippomkopplare och andra knappar, inklusive en för push-to-talk-funktioner.

Lägg till anpassningsbar och justerbar bakgrundsbelysning i cockpit och du har en verkligt lyxig flygpinne i händerna. Det ser och känns fantastiskt, vet bara att du kanske måste bryta banken för att få tag på en.

Thrustmaster Ace Combat 7 Hotas Flight Stick

(Bildkredit: Thrustmaster / Bandai Namco / Hori)

5. Thrustmaster Ace Combat 7 HOTAS Flight Stick

En elegant flygpinne med snygga funktioner

Egenskaper

 • Kompatibilitet: Xbox Series X / S

Anledningar att köpa

 • Iögonfallande design + haptisk feedback

Anledningar att undvika

 • Dear
 • Varumärke kan vara stötande

Ursprungligen gjord i samarbete med Ace Combat 7: Skies Unknown, Denna specialutgåva av Thrustmaster Hotas flightstick kommer alltid att tjäna dig väl i Microsoft Flight Simulator, tack vare dess utbud av feedbackfunktioner.

Består av en flygpinne och en gasreglage, Denna kringutrustning från Thrustmaster Hotas har en elegant, helsvart design och ergonomisk konstruktion. Pinnens haptiska funktionalitet kommer också att ge fysisk feedback i realtid av dina handlingar i spelet, vilket gör den till en klubba som kan öka nedsänkningen om du är på en särskilt lång och turbulent flygning.

Dela detta