Du vet vad som kunde ha försenat den andra säsongen, men jagSkaparna av Euphoria håller oss fasta med ännu ett specialavsnitt, som berättar Jules version av historien om hennes kaotiska förhållande med Rue, från allra första början. spännande och berusande för dina problem och ofta minimalt chockerande. Läs vidare för att ta reda på hur du tittar på Euphoria 2:s specialavsnitt online och streamar det tidigt, innan det kommer ut på TV, var som helst i världen just nu.

Det sista specialavsnittet av Euphoria är faktiskt den andra delen av "Problem varar inte alltid", decemberspecialen, som fokuserar på Rue efter hennes hemska återfall.

Efter att först ha försökt skylla på Jules hjälper Ali Rue att förstå att hon måste erkänna sina egna problem och det agg hon hyser för att ha någon chans att framgångsrikt städa upp sig och gå vidare med sitt liv, särskilt de misstag hon gjorde. med sina släktingar, inklusive sin mor och Jules.

Den nya Euphoria-specialen, med titeln "F*ck Anyone Who's Not a Sea Blob" (minus asterisken), fokuserar istället på Jules som kämpar för att komma överens med upplösningen och övergivandet av sin relation och försöker få ihop en berättelse som ha någon mening.

Det är en annan otroligt rörande historia som granskar Jules förflutna och några av förhållandets mest smärtsamma ögonblick, och du kan läsa vidare när vi beskriver hur man tittar på Euphorias speciella avsnitt och streamer del 2 online idag.

Hur ser man Euphoria Special Episod 2 online i USA?

Euphoria Special Avsnitt 2

Euphoria Special Episode 2 kommer att sändas på HBO Max klockan 9 ET / 6 PM PT fredagen den 22 januari innan den sänds på HBO några dagar senare klockan 9 ET / PT på söndagen den 24 januari.

Ett HBO Max-abonnemang kostar 14.99 € per månad och ger dig ett av de mest premiuminnehållsbiblioteken i världen, inklusive den bästa tv:n, inklusive HBO-program som Game of Thrones, Westworld och Succession. – plus utvalda titlar från Turner Classic Movies och urval från Warner Brothers hundraåriga bibliotek. Det är också det exklusiva hemmet för alla säsonger av Friends och hela Studio Ghibli-katalogen.

HBO Max-kompatibla enheter inkluderar iPhone- och Android-enheter, Apple- och Samsung TV-apparater, PlayStation 4- och Xbox One-konsoler, Chromecast och Chromebooks, samt bärbara datorer och PCS. Men detta fungerar för närvarande inte med Roku eller Amazon Fire Stick.

Inte i USA? Kom ihåg att om du har valt en HBO Max-prenumeration (eller letar efter en) men du inte är i USA. Just nu kan du genom att få tjänsterna från en bra VPN titta på dina favoritprogram. vart du än är.

Kom ihåg att ha dina amerikanska kreditkortsuppgifter till hands för att göra registreringen så enkel som möjligt, eftersom de krävs.

Hur ser man specialavsnittet av Euphoria 2 från ett annat land?

Om du är utanför USA för att arbeta eller ta en paus utomlands, du kan fortfarande se specialavsnittet av Euphoria 2, var du än är.

I allmänhet, om du reser från USA, kommer du att vilja ha tillgång till samma streamingtjänst som hemma. Och eftersom HBO Max bara är tillgängligt i USA, måste du ladda ner ett VPN för att göra detta.

Använd en VPN för att titta på Euphoria 2 specialavsnitt online från utlandet

VPN

ExpressVPN är för närvarande världens bästa VPN

Vi har tagit oss tid att testa alla stora VPN-leverantörer och har funnit att ExpressVPN är det bästa av det bästa. Den fungerar med många enheter och erbjuder blixtsnabba anslutningar på sina många servrar.

Lägg till dess robusta uppsättning säkerhetsfunktioner och ExpressVPN är den bästa VPN för streaming, och kanske bäst av allt, den har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti plus 3 månader GRATIS när du registrerar dig för ett år.

Få åtkomst till ExpressVPN via din bärbara dator, iPhone, surfplatta, Android-telefon, PlayStation, Xbox och mer. Express är en heltäckande tjänst som också drar nytta av 24/7 kundsupport.

  • Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Hur ser man Euphoria Special Episod 2 online i Kanada?

I Kanada är Crave streamingtjänsten att vända sig till om du vill titta på Euphoria, den senaste specialavsnittet som släppte plattformen på söndagen den 22 januari, dagar efter premiären i USA.

Alla tidigare avsnitt, inklusive den första specialen, är nu tillgängliga på Crave.

Du behöver en av Craves andra premiumplaner, Movies + HBO, för att logga in. Det kostar CND €19.98 per månad (plus skatt), men innan du gör av med dina surt förvärvade kanadensiska dollar kan du köra tjänsten med en GRATIS 7-dagars provperiod.

Om du är utomlands måste du ladda ner en kvalitets VPN för att ansluta till den streamingtjänst du prenumererar på hemma och sedan titta på Euphoria online var du än är.

Hur ser man Euphoria Special Episod 2 online i Storbritannien?

Fans av Storbritannien-baserade Euphoria kan vara uppe sent för att se det senaste specialavsnittet när det har premiär på Sky Atlantic kl. 2 GMT måndagen den 25 januari, eller vänta lite längre och lyssna på det senaste. rimligt från kl. 9 samma dag . .

Vi vet alla att Sky kan vara dyrt, så se till att kolla in vår dedikerade guide till Sky TV-erbjudanden och paket så att du får de bästa priserna och erbjudandena idag.

Om du ännu inte är Sky-abonnent är Now TV det bästa alternativet att titta på Euphoria billigt och utan kontrakt.

Kom ihåg att om du är tillfälligt utanför Storbritannien i affärer kan du fortsätta att strömma dina favoritprogram genom din favorit VOD-tjänst - bara ladda ner en VPN.

Hur ser man Euphoria specialavsnitt 2 online i Australien?

Det senaste specialavsnittet av Euphoria landar i Australien i Binge runt 1:23 AEDT lördag XNUMX januari, det är samma tid som det lanseras i USA!

Binges nybörjarpaket kostar bara AU$10, vilket ger streaming i SD-kvalitet. Stänk dock ut lite mer och få HD-visning och upp till 4 streams.

Binge lanserades inte förrän i juli, vilket kan förklara dess generösa 14-dagars gratis provperiod. När du väl prenumererar kommer du att ha tillgång till 10,000 800 timmars innehåll, med titlar som Big Little Lies, The Wire, Chernobyl och mer från nätverk som HBO, FX och Warner Bros. Den erbjuder också mer än XNUMX filmer.

Slutligen, kom ihåg att om du är utomlands i Australien och bestämmer dig för att ge Binge ett försök, kommer du förmodligen att behöva ett australiskt telefonnummer och/eller betalningsmetod. Det kan vara mindre krångligt att ladda ner ett VPN och ansluta till din VOD-tjänst hemma.

 

 

Dela detta