Workin' Moms, den långvariga sitcomen, kommer att ta slut i slutet av sin sjunde säsong.

Showen beställdes och producerades av CBC Television, en del av Canadian Broadcasting Corporation, och skapades av Catherine Reitman, som också är programmets stjärna och exekutiv producent. Den sändes på CBC i Kanada och på Netflix i alla andra territorier runt om i världen.

Workin' Moms följde en grupp arbetande mammor som först träffades i en mamma och jag föräldragrupp och blev vänner, och tillsammans antog de utmaningen att gå tillbaka till jobbet, balansera sina händelserika nya liv och de många upp- och nedgångarna i det tidiga föräldraskapet . du kan ta med.

Tillsammans med Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind, Enuka Okuma och Juno Rinaldi

På tal om beslutet att avsluta serien efter sju säsonger, sa stjärnan och skaparen Reitman i ett uttalande till Deadline (öppnas i en ny flik): "För våra otroliga fans har att göra den här serien varit livets resa Philip och jag anlände den första dagen av den första säsongen, med en tremånaders och en tvååring som tittar på hur vi gör ett uppdrag: att berätta berättelserna om fyra ofullkomliga mammor, som har vågat vara något bortom sina barnkammare. Gå till arbete Varje dag, vare sig i rummet med våra briljanta författare, på inspelningsplats med vår extraordinära skådespelare, eller på samtal med det bästa produktionsteamet i branschen, förstärkte det i mig vikten av att berätta vettiga historier, omgiven av hantverkare. vem hämtar du?

Han fortsatte: "Men som alla berättelser måste det finnas ett slut. Därför är det med kärlek och tacksamhet som jag tillkännager den sjunde säsongen som vår sista säsong. Vårt största tack till våra partners, CBC och Netflix, för att de stöttar en show som lyser." en lykta i moderskapets mörkaste hörn. Till er som stoppade mig på gatan, för att dela er kärlek till showen: Jag ser er. Jag hör. Och jag tackar dig. Gå och hitta mammorna..."

Seriens sjunde säsong är nu i förproduktion och kommer att sändas under våren 2023. En blygsam framgång med kritiker med ett Rotten Tomatoes-betyg på 79 % (öppnas i en ny flik), Workin' Moms njöt av regelbunden sändning. på både CBC och Netflix , och från och med 2017 kom en serie varje år under årets första månader.

Nästa år blir dock det sista.

Analys: En hit för Netflix?

Workin' Moms är i samma position som Schitt's Creek för Netflix genom att det faktiskt inte gör programmet, men det sänds det i alla andra territorier utom Reitman och företagets hemland Kanada, vilket betyder att många tror att det är en Netflix show. Det bidrar också med en del av föreställningens budget.

Med tanke på Netflix budgetar, om chefer hade velat, kunde de ha tagit programmet in-house, men alla parter är troligen överens om att efter sju säsonger har programmet gått sin gång. Inte varje show kan vara Friends eller The Big Bang Theory.

Dessutom, för Workin Moms byggdes hela lokalen upp kring en grupp arbetande mammor från en grupp mamma- och mig-pappor, och barnen växer upp och det kommer en tid då de kan göra sina egna smörgåsar.

Det är värt att säga att vanliga hits som Schitt's Creek, Workin Moms och Grace and Frankie är en viktig del av Netflix utbud, med hjärtvärmande komedier som folk älskar lika viktiga för att behålla prenumeranter som stora, flashiga dramer, som Netflix måste hitta ersättare för för. Kanske CBC, som gav Netflix både Schitt's Creek och Workin Moms, utvecklar nästa hit. Det får vänta och se...

Visste du att Schitt's Creek lämnar Netflix? Ta reda på vilken streamingtjänst som hämtade det...

Dela detta