Medan de två företagen är hårda datorrivaler, samarbetar Apple och Microsoft för att göra Xbox Game Pass Ultimate ännu bättre för sina prenumeranter.

Microsoft har meddelat att Xbox Game Pass Ultimate-medlemmar kan få två nya gratisförmåner: en tremånaders testversion av Apple TV Plus och en tremånaders testversion av Apple Music. Om du är som jag och inte har prenumererat på tjänsten tidigare, har du äntligen en anledning att kolla in Ted Lasso (som jag får höra är grym).

Xbox Game Pass Ultimate är redan ett fynd för spelare. Du har tillgång till ett bibliotek med spel i Netflix-stil som du kan ladda ner och spela på din PC, Xbox Series X, Xbox Series S eller Xbox One, samt ett nästan identiskt bibliotek som kan streamas över internet på din smartphone , Xbox-konsol eller PC. Jag har nyligen använt den för att spela Persona 5 Royal och även om upplevelsen är mycket bättre på min 4K-TV, är det till stor hjälp att kunna fortsätta läsa från min säng med min Pixel 6.

Men förutom spelen får du även gratisförmåner som inkluderar prenumerationer på Disney Plus och Paramount Plus, samt digitala presenter till titlarna du spelar. Den enda nackdelen med förmåner som ger dig fri tillgång till andra prenumerationstjänster är att du kanske inte har registrerat dig för tjänsten tidigare.

Ted Lasso säsong 2 cast inkluderar Jason Sudeikis, Brett Goldstein och Cristo Fernandez

Game Pass-medlemmar kan titta på Ted Lasso och andra fantastiska program gratis (Bildkredit: Apple TV Plus)

Så med de senaste fördelarna från Apple kan jag få den tre månader långa testversionen av Apple TV Plus, vilket gör att jag kan titta på de bästa programmen och filmerna på streamingtjänsten gratis, men som nuvarande Apple Music-prenumerant går jag att undra i tre gratis månader av denna tjänst.

Du bör inte missa det heller, även om du inte är medlem i Game Pass Ultimate än. Förmånerna kommer att vara tillgängliga för prenumeranter fram till den 31 mars 2023. Så länge du registrerar dig och gör anspråk på dem innan dess borde du vara gyllene.

Dagens bästa Microsoft Xbox Game Pass Ultimate-erbjudanden

https://lacomparacion.com/wp-content/uploads/2021/12/1639016884_669_El-acuerdo-de-Google-evita-que-Roku-siga-el-mismo.gif

Dela detta