WP Engine tar över Frost gör det gratis för

WP Engine (Öppnas i en ny flik) har lanserat sin Managed WordPress-plattform (Öppnas i en ny flik) på Microsoft Azure (Öppnar i en ny flik) för företag som föredrar Microsoft.

Tillgängligt nu kan företag i USA och Nederländerna välja Azure för att bygga och skala WordPress-webbplatser med WP Engine.

WP Engine säger att de planerar att expandera till andra regioner under 2023 för en mer global räckvidd på molnvärdplattformen (öppnas i en ny flik).

WP Engine på Microsoft Azure

Den nya lösningen använder Kubernetes för behållare, vilket gör att ingenjörer kan migrera plattformen till AKS utan att göra grundläggande kodändringar.

"Att arbeta med Microsoft på ett Azure-baserat erbjudande hjälper oss att uppfylla vårt löfte att vara världens mest pålitliga WordPress-plattform för företag runt om i världen", säger Heather Brunner, VD och koncernchef för WP Engine.

"Vi är stolta över att samarbeta med Microsoft för att driva deras Microsoft Stories-webbplats, nu 7 gånger snabbare med WP Engine som drivs av Azure."

WP Engine säger att erbjudandet kombinerar smidigheten hos sin WordPress-värdplattform (öppnas i en ny flik) med Microsoft Azures globala räckvidd. Han bekräftade också att lösningen erbjuder "certifierad" säkerhet för företag och små och medelstora företag.

"WP Engine på Azure banar väg för Microsofts partners och kunder att publicera sina egna WordPress-webbplatser i stor skala", säger Sean McKenna, produktchef, Azure Kubernetes Service på Microsoft.

"Integrationen av WP Engine-plattformen med Azure Kubernetes Service (AKS) skapar en kraftfull mjukvarulösning som inbyggt stöder dynamiska webbplatser byggda på WordPress."

WP Engine tillhandahåller Managed WordPress, Enterprise WordPress, Headless WordPress, Flyer, Local, Advanced Custom Fields och Genesis Hosting.

"Containerizing WordPress-komponenter gör det enkelt för team att använda, hantera och distribuera appar var som helst", säger Ramadass Prabhakar, SVP och CTO för WP Engine.

"Denna moderna designstrategi är ett exempel på hur containrar kan utnyttjas för att skapa en bärbar arkitektur."

WP Engine började arbeta med Microsoft 2018 när Microsoft valde WordPress-plattformen för att driva sin Microsoft Stories-webbplats.

2021 samarbetade WP Engine och Microsoft Azure igen, eftersom en ökad efterfrågan på innehåll och överföring av interna webbprocesser ledde till att de två företagen integrerade sina plattformar helt.

  • Kolla in vår lista över de bästa webbhotelltjänsterna - öppnas i en ny flik - på marknaden
Dela detta