Wondershare ger innehållsskapare med sin programvaruportfölj

När det kommer till digital kreativitet är det avgörande att ha rätt verktyg. Wondershare, en internationellt känd mjukvaruutvecklare och vinnare av Future Tech Awards 'Best Creative Software Suite', erbjuder kreativa lösningar på låg nivå som ger dig mer tid att göra det du älskar mest – skapa.

FTA Filmora X Celebration Contest

Vinn en ettårsprenumeration genom att delta i FTA Filmora X Celebration-tävlingen nedan.

Wondershare: för annonsmaterial av annonsmaterial

Efter att ha varit inom mjukvaruutveckling i nästan två decennier är Wondershare en pionjär inom området digital kreativitet. Wondershare erbjuder en mängd lösningar på sina kunders problem, från videoredigering, diagram, fotoredigering, prototyper och mer. Wondershares Digital Creativity Suite har lösningen för dig.

Gör videoskapande roligt och enkelt (frigör din tid för att göra ännu fler videor), Wondershare videoredigeringsprogram inkluderar:

 • Filmora X – För nybörjare och användare som vill ha den enklaste videoredigeringsupplevelsen
 • FilmoraPro – För redaktörer som letar efter ett enkelt sätt att skapa videoprojekt med mer avancerade funktioner
 • Filmii – Låter dig styla dina videor direkt, få tillgång till smarta mallar som lägger till effekter, stabila bilder, skärpa suddiga bilder och klippa musikbeats, och
 • FilmoraGo - En mobil videoredigerare med lättanvända redigeringsfunktioner som ger dig alla viktiga verktyg du behöver för att skapa fantastiska videor på din smartphone.

Några av de andra kreativa mjukvarulösningarna Wondershare erbjuder inkluderar:

 • VidAir - Wondershare Video Maker låter användare snabbt och enkelt skapa videomallar och njuta av intuitiva videoredigeringsfunktioner inklusive texteffekter, bilder, videoklipp och bakgrundsmusik.
 • Fotophire - Wondershare fotoredigeringsprogram har alla verktyg du behöver för att få ut mesta möjliga av dina foton.
 • Filmstock: Wondershares enorma bibliotek med foton, klipp, animationer, musik och ljud gör att dina videor sticker ut.
 • DemoCreator - Wondershare Screen Recording Software är ett intuitivt verktyg för att ta bilder till din nästa video.
 • UniConverter - Wondershare videokonverteringsprogram gör den tråkiga processen med filkonvertering snabb och enkel.
 • EdrawMax – Wondershares kraftfulla allt-i-ett-program för att skapa diagram gör det enkelt och roligt att skapa alla typer av diagram, från flödesscheman till layouter.
 • MindMaster – Wondershares mångsidiga tankemappningsprogram hjälper dig att organisera dina tankar för att planera ditt nästa kreativa projekt.
 • EdrawProj – Planera, hantera och spåra dina projekt med ett intuitivt Gantt-diagramverktyg.
 • EdrawInfo – Ett nybörjarvänligt verktyg som hjälper dig att skapa infografik från grunden.
 • Mockitt – Wondershares samarbetande prototypprogramvara låter hela ditt team arbeta på samma projekt för att designa interaktiva och animerade prototyper.

Det här är bara några av de kreativa lösningarna Wondershare har att erbjuda och det som landade företaget i rampljuset vid Future Tech Awards. För att hjälpa till att fira denna utmärkelse kan du vinna en årlig prenumeration på Wondershare Filmora X, den senaste uppdateringen av Wondershares videoredigeringsprogram.

Filmora X: ta dina videoklipp till nästa nivå

Oavsett om du planerar att göra din första video eller din hundradel, vet alla kreatörer hur viktigt det är att ha rätt verktyg. Det kreativa teamet bakom Wondershare vet detta av personlig erfarenhet och det är denna personliga erfarenhet som driver alla funktioner i Wondershare Filmoras videoredigeringsprogram.

Wondershare utvecklade Filmora för att göra videoredigeringsprocessen snabb och enkel, vilket frigör mer tid för dig att skapa. Förra året imponerade Wondershare Filmora9 skapare med sina enkla och lättanvända videoredigeringsverktyg. Filmora9 vann till och med Videomaker's Best Enthusiast Editing Software 2019. I sin recension av Wondershare Filmora9 sa TechRadars Mark Wycislik-Wilson att den levererade "fantastiska resultat till ett verkligt fantastiskt pris." Och med den senaste uppdateringen har Wondershare lagt till ännu fler verktyg, effekter, funktioner och mer för att ge dina videor en professionell känsla.

Släppt i oktober 2020, Wondershare Filmora X bygger på grunden av Filmora9 och lägger till fantastiska uppdateringar som gör videoredigering ännu enklare och roligare. Några av de nya funktionerna i Filmora X inkluderar:

 • Rörelsespårning – Intuitiv spårning låter dig ställa in texten så att den följer alla motiv i din video.
 • Keyframes - Använd enkelt förinställningar med ett klick eller animera fritt för att skapa mer dynamiska videor och animationer.
 • Färgmatchning – Justera färgskillnader över flera klipp för att ge hela videon en konsekvent färgpalett.
 • Audio Ducking – Med ett enda klick kan ett ljudklipp hoppa till nästa, vilket gör att dialogen sticker ut från bakgrundsmusiken.
 • Hotkey Editor – Nya snabbtangentskommandon påskyndar redigeringsprocessen.
 • Nytt användargränssnitt med en omkopplare för mörkt/ljusläge – växla mellan mörkt och ljust läge och spara dina ögon.
 • Touch Bar-stöd (Mac): Med Touch Bar kan Mac-användare förhandsgranska sin tidslinje.

FTA Filmora X Celebration Contest

Wondershare Filmora X är ett idealiskt val för alla videoskapare. Du kan vinna en ettårsprenumeration genom att delta i FTA Filmora X Celebration-tävlingen. Slutför en av följande uppgifter för att vinna en chans att vinna ett år av Filmora X.

Tävling på Gleam.io

Dela detta