Wix samlar alla dina SEO-verktyg i ett

Wix har släppt ett nytt SEO-verktyg (öppnas i en ny flik) som det säger kommer att tillåta användare att granska och redigera metataggar för varje sida, såväl som URL-slugs, indexerbarhet och öppna grafiktaggar.

Uppdateringen är tillgänglig nu och ger företag möjligheten att anpassa SEO-relaterade element, som strukturerade datataggar, från en enda inställningssida – Wix Dashboard.

Wix säger att dess användare kan använda de nya SEO-inställningarna för webbplatsens hemsidor och produktsidor, och de arbetar för att göra det tillgängligt för bloggsidor (öppnas i en ny flik).

Wix SEO-uppdatering

Under de senaste två åren har Wix varit mycket fokuserat på att förbättra sitt SEO-erbjudande, som är kopplat till dess populära webbtjänst (öppnas i en ny flik).

Det här nya verktyget är ett tillägg till Wix svit av SEO-relaterade utgåvor, inklusive dess webbplatsinspektionsverktyg (öppnas i en ny flik) och Semrush-integrering (öppnas i en ny flik).

I ett försök att ge sina användare verktyget för att konkurrera i sökmotorerna, säger Wix att det har fokuserat på att göra detta nya verktygshus till ensidiga SEO-funktioner i sin Wix-redigerare. Detta kommer att ge användarna en komplett bild av alla dina metataggar, vilket ger dem en bättre förståelse för vad som behöver förbättras och anpassas.

"SEO-konfigurationsverktyget hjälper användare att tillämpa samma SEO-logik på flera sidor samtidigt," sa Wix i en skriven PDF som skickades till TechRadar Pro.

"Istället för att ändra inställningar för en enskild sida, tillåter det användare att anpassa inställningar som gäller för hela avsnittet, mappen eller samlingen av sidor, på en gång. På så sätt kan användare skapa en systematisk SEO-strategi mycket snabbare och optimera sina sidor i stor skala. Dessa grundläggande inställningar inkluderar standardmetataggar för varje sidtyp, social förhandsvisning och mer information om dina sidors strukturerade data.

Einat Hoobian-Seybold, SEO-produktchef på Wix, sa till TechRadar Pro att webbplatsbyggarnas uppdrag är att stödja och optimera vanliga, vardagliga SEO-arbetsflöden för sina användare.

"Manuell redigering av metataggar och andra inställningar för varje sida är tidskrävande, särskilt när användare hanterar stora webbplatser," tillägger Hoobian-Seybold,

"Vi är glada över att med denna nya version kan användare nu granska och redigera alla sina SEO-metataggar, URL-slugs, indexerbarhet, strukturerad datauppmärkning och robotmetataggar på ett och samma ställe. Det låter dem redigera allt enkelt och i skala, vilket gör SEO-redigeringsprocessen snabb och effektiv.”

Dela detta