Wiggle lanserar Black Friday-reor med specialerbjudanden på Garmin, Suunto och Polar

Wiggle lanserar Black Friday-reor med specialerbjudanden på Garmin, Suunto och Polar
Wiggle Black Friday-rean är igång, med stora rabatter på löp-, cykel- och simutrustning, kläder, accessoarer och teknik. Många återförsäljare började sin Black Friday-försäljning tidigt och Wiggles priser är några av de bästa vi har sett hittills. Vi har valt ut några av de mest imponerande erbjudandena nedan, men vi rekommenderar också att du tar en stund för att utforska hela utbudet om du letar efter något specifikt som passar dina träningsbehov. Inte i Storbritannien? Bläddra ner för de bästa träningsspårningserbjudandena nära dig.

Wiggle Black Friday-försäljning
Wiggle Black Friday-erbjudanden har börjat tidigt, med erbjudanden över hela produktlinjen och nya "topperbjudanden" som kommer varje vecka. Vi ger dig de bästa erbjudandena här när de säljs.

Bästa Wiggle Black Friday-erbjudanden

Suunto 9 multisport GPS-klocka | €449 €269.99 hos Wiggle
Wiggle slog Amazon med det första Black Friday-erbjudandet på den imponerande Suunto 9. När vi granskade den var vi djupt imponerade av dess 120-timmars batteri (GPS-aktiverat), robust, robust design och kraftfulla funktioner. Träning. Den har 80 förprogrammerade sportlägen och kommer att tjäna dig väl under många års träning.
Se erbjudandet

Polar Vantage M | €249 €185 i Wiggle
En annan multisportsmartklocka med utmärkt batteritid, Polar Vantage M är 25 % rabatt på Wiggle just nu. Den ger gedigna träningsredskap till vardagliga sportentusiaster och är ett utmärkt alternativ för löpare och cyklister som vill förbättra sin kondition och prestation och strävar efter ett nytt personbästa.
Se erbjudandet

Andra bra erbjudanden på sportklockor

Om du bor utanför Storbritannien eller inte kan se ett erbjudande på klockan du vill ha på Wiggle, har vi avrundat de bästa priserna för några av de bästa racingklockorna i världen just nu, här: Dagens bästa racingklockerbjudanden Titta på för löpning med GPS Polar M430, ... Garmin Forerunner 245, GPS ... Fitbit Fitbit Ionic Fitness ...