WF 1000XM4 ¡compra los mejores auriculares Sony al mejor precio del

Om du letar efter en uppsättning utmärkta Sony WF-1000XM4 trådlösa in-ear brusdämpare denna Cyber ​​​​Monday, är du i gott sällskap: det är en av de mest eftertraktade produkterna under cyberhelgen. Och vi är stolta över det faktum, eftersom vi också betygsätter dem väldigt högt, vilket är anledningen till att vi vill att du ska få det bästa erbjudandet.

Just nu kan du hämta ditt spel för bara $178 (var $280) på Best Buy (öppnas i en ny flik) i USA, eller bara $159 (var $250) på Amazon (öppnas i en ny flik) i STORBRITANNIEN. Bra? Vad väntar du på?

Cyber ​​​​Monday bästa erbjudande Sony WF-1000XM4 (USA)

Bästa Cyber ​​​​Monday-erbjudande Sony WF-1000XM4 (Storbritannien)

Vi vill informera dig om dessa erbjudanden snabbt (eftersom tiden börjar rinna ut, gott folk!) men för mer om varför Sony WF-1000XM4 är de bästa hörlurarna för Cyber ​​​​Monday-shoppare, vår djupgående recension är en hel del av information.

Medan många av oss älskar en sub-$50-deal på hörlurar i slutet av denna extravaganza, kostar kvalitet vanligtvis lite mer, och dessa hörlurar är väl värda det, om du har pengar att spendera.

Kom ihåg att vi har alla Cyber ​​​​Monday-erbjudanden i ditt område täckta, och du kan också kolla in vår livebevakning av de senaste Cyber ​​​​Monday-prissänkningarna från alla onlineåterförsäljare.

Du kan se alla erbjudanden live nu, var du än är, listade nedan. Men om vi ser priserna sjunka igen, vet du...

Dagens bästa erbjudanden på Sony WF-1000XM4 hörlurar

Fler Cyber ​​​​Monday-erbjudanden i USA

tv-erbjudanden

Streamingerbjudanden

Bärbara datorer

hemerbjudanden

Hälsa och skönhetserbjudanden

modeerbjudanden

Spelet erbjuder

Telefonerbjudanden

Fler UK Cyber ​​​​Monday-erbjudanden

Dela detta