Warhammer 40000 Darktide är helt fantastisk i ny trailer

Eftersom det fanns några tvivel efter kaoset (eller ska jag säga Chaos) av Vermintide och Vermintide 2, är Fatsharks nya co-op shooter Warhammer 40,000 XNUMX: Darktide helt fantastisk i sin nya trailer.

Darktides nya trailer, som presenterades som en del av Summer Game-festivalen, ser ett team av spelare kämpa sig igenom ventilationssystemet i en av Warhammer 40,000 XNUMX:s många kusliga citadeller. På ett uppdrag att hacka sig in i ett radionätverk, hamnar teamet snart i en strid med vad som verkar vara korrupta sekter.

Kultisterna skulle definitivt kunna använda mycket mer sol, de ser fruktansvärt bleka ut och behöver ärligt talat en paus. När de gråhyade akolyterna tar sig fram mot spelarna, skärs de snabbt ner i ett blodigt hagl av tunga bultar, kedjesvärdshugg och dunderhammare.

Se allt i aktion i trailern:

Innan vi får tag på Darktide kommer det att vara svårt att med säkerhet säga hur spelet skiljer sig från Vermintide 2, naturligtvis följer det här nya spelet i fotspåren och modellen för det tidigare Fatshark-skjutspelet, men jag förväntar mig att det kommer att vara ganska annorlunda. erfarenhet, snarare än magi utbytt med skjutvapen.

Världarna Warhammer Fantasy och Warhammer 40,000 XNUMX har mycket gemensamt, men är olika när du kommer ner till benet, både i tonen i deras berättelse och deras slutspelsmekanik.

Naturligtvis kommer vi inte att ha lång tid på oss att ta reda på att Warhammer 40,000 13: Darktide släpps till Xbox Series X och PC den XNUMX september. Och jag kan inte vänta på att få TRG-teamet tillsammans för att skämma bort några kultister.

Det finns massor av fantastiska Warhammer-spel på radarn just nu, se till att kolla in Boltgun och Rogue Trader.

Dela detta