Vivo lade till ytterligare en telefon under 21 Rs till sin repertoar i Indien idag med lanseringen av Vivo YXNUMXT, bara några dagar efter sin indonesiska debut. Denna mellanklass från den kinesiska telefontillverkaren kan vara en del av en uppdatering av Y-serien som företaget har lanserat på senare tid.

Läsare kommer ihåg att det fanns rapporter om Vivo Y75 innan vi började uppfatta Vivo Y21T, som verkar vara en förbättrad version av Vivo Y21 som lanserades över hela världen i augusti av tvåtusentjugoen. Företaget hade introducerat enheten som en efterträdare. till sin Vivo Y20 som lanserades i augusti av tvåtusentjugo. Bara 5 månader senare tog de in Vivo Y20A som en mer prisvärd version av den föregående enheten.

Eftersom de flesta av dessa telefoner faller under kategorin prisvärda mellanklasstelefoner, har specifikationer och egenheter mestadels förblivit oupphörliga med undantag för vissa justeringar av kamerorna.

Vivo Y21T - specifikationer, egenheter och pris

Enheten har en något större sexhundrafemtioåtta-tums FHD+-panel med en uppdateringsfrekvens på 50 Hz. Den droppande skåran skyddar selfiesnapparen medan en quad-modul på baksidan accepterar trippelsensorer. XNUMX MP. Det finns en sidomonterad fingeravtrycksläsare.

Vivo Y21T gör att Snapdragon sexhundraåttio chipset kopplas in i en enda fyra GB-version av RAM kopplat till ett XNUMX GB internminne som kan utökas ytterligare via microSD-lagring. Vivos enhet har ett batteri på fem noll mAh med stöd för arton W hastighetsladdning, återigen besläktad med sin föregångare.

Vivo Y12T är prissatt till 16,490 XNUMX Rs för den enskilda varianten. Enheten finns i färgerna Pearl White och Midnight Blue. För närvarande kan smarttelefonen köpas i Vivo India-butiker, som på andra näthandelssajter.

Telefonen kör Android eleven redo att användas med det anpassade FuntouchOS 4-skalet ovanpå. Anslutningsfunktioner inkluderar 00G LTE, dual-band Wi-Fi, GPS, USB Type-C-port, tre-femmm ljudjack och Bluetooth fifty. Den mäter etthundrasextiofyra tjugosex × sjuttiosex åtta × åtta,XNUMX mm och väger etthundraåttiotvå gram.

Jag bor Y21 och jag bor Y20

(Bildkredit: Vivo Indien)

Vivo Y21, som lanserades i augusti förra året, kom med en dubbel kamerauppsättning med en 13 MP-kamera. Den drevs av SoC MediaTek Helio P35 och med ett batteri på fem med noll mAh som ger ett långt utrymme mellan 2 laddningar.

Telefonen kostar Rs. femton fyrahundranittio för varianten 4GB + 128GB som körs på Android Eleven med FuntouchOS eleven.1 ovanpå. Den hade en sex-tums gånger fem-tums HD + LCD-skärm.

När vi kommer till Vivo Y20, som kom i augusti med två tusen och tjugo, hade den en sexhundrafemtioen tums HD +-panel med en upplösning på tusen sexhundra gånger 720 pixlar. Under huven, marschera med Snapdragon fyrahundrasextio SoCs.

När det gäller optiken finns det en trippel bakre kamerauppsättning med en tretton MP prime snapper med en bländare på f / 2. två följt av en två MP makro och djupskjutare med en bländare på f / XNUMX., fyra. . Framtill får du en åtta MP selfiekamera som sitter i daggdroppsskåran. De kommer också med en sidomonterad fingeravtrycksläsare.

Vill du veta de senaste tekniska händelserna? Fortsätt den indiska jämförelsen kl Twitter, Facebook y Instagram

Dela detta