Var du kan se Euphoria säsong 2 avsnitt 2 online, få 20 % rabatt på HBO Max nu

Var du kan se Euphoria säsong 2 avsnitt 2 online, få 20 % rabatt på HBO Max nu

Efter en fantastisk första säsong har den andra säsongen av Euphoria redan levererat massor av dramatik, droger och våld, tillsammans med känslomässiga uttalanden och gnistor som flyger på nya och oväntade platser. Mycket mer där det kom ifrån, här är allt du behöver veta om var du kan se Euphoria säsong 2 avsnitt 2 online var du än är.

De hade kul. Nu är det dags att börja jobba när Euphoria-gänget återvänder för ytterligare en termin på gymnasiet. Tycka om...

Med titeln "Out of Touch", i avsnitt 2, kommer relationer, som alltid, att stå i centrum. Med Rue och Jules uppenbarligen tillbaka efter deras återförening på nyårsafton, ifrågasätter Jules Rues nya vänskap med Elliot, samma Elliot som räddade Rue från hjärtstopp efter att ha tagit en cocktail av droger.

Kat diskuterar också sitt eget blomstrande förhållande med Ethan, medan Maddy överväger att avsluta sin giftiga förveckling med Nate. Den senare har tydligen ett tufft beslut att fatta, även om vi skulle bli förvånade över hur bra det kommer att bli med tanke på hur blodig han var efter att Fez äntligen fick lite vedergällning för droginbrottet i hans hus och det från Ashtray.

Med HBO Max-prenumerationer nu reducerade under en begränsad tid, fortsätt att läsa nedan för att ta reda på var du kan se Euphoria säsong 2 avsnitt 2 online i USA och runt om i världen.

USA:s flagga

Var man kan se Euphoria säsong 2 avsnitt 2 online i USA med eller utan kabel

Vad mer kan du se på HBO Max?

Det är ett bra pris, med tanke på att du kommer att få tillgång till ett enormt bibliotek av förstklassig underhållning, inklusive And Just Like That, hela Sex and the City, Succession, Girls, Mare of Easttown, The Matrix Resurrections och mycket mer .

HBO Maxs 7-dagars gratis provperiod har upphört för länge sedan. Men om du för närvarande prenumererar på HBO Now eller betalar för HBO via din kabelleverantör kan du kvalificera dig för HBO Max utan extra kostnad.

Enheter som är kompatibla med HBO Max inkluderar iPhone- och Android-enheter, Apple- och Samsung TV-apparater, PlayStation 4- och Xbox One-konsoler, Chromecast och Chromebooks, samt bärbara och stationära datorer. HBO Max på Roku och Amazon Fire Stick är också tillgängliga.

Dagens bästa HBO Max-erbjudanden

Max HBOMax HBO

brittiska flaggan

Var man kan se Euphoria säsong 2 avsnitt 2 online i Storbritannien

(* 2 *)

Var man kan se Euphoria säsong 2 GRATIS i Kanada

australisk flagga

Var man kan se Euphoria säsong 2 avsnitt 2 online GRATIS i Australien

Läs mer: