Vissa Slack-användare rapporterade att de inte kunde komma åt samarbetsappen på tisdagsmorgonen.

Avbrottet rapporterades först av Slack klockan 9:25 ET då många amerikanska arbetare återvände till jobbet efter presidentens helgdag. Tusentals Slack-användare rapporterade problem med att ladda appen på DownDetector.com; problemen var fortfarande olösta två timmar efter att avbrotten började.

desglose de holgura DownDetector.com

DownDetector.com visar Slack-avbrottet.

"Slack laddas inte för vissa användare", sa företaget i en uppdatering 10:23 ET om sin tjänst. "Vi fortsätter att undersöka orsaken och kommer att ge mer information när den blir tillgänglig."

Slack, som förvärvades av Salesforce förra året för 27.700 miljarder dollar, har mer än 12 miljoner dagliga aktiva användare. Det är baserat på deras senaste statistik från oktober 2019, så siffran kommer sannolikt att vara betydligt högre nu.

Även om leverantörer av programvara som en tjänst (SaaS) vanligtvis erbjuder hög tillgänglighet, är avbrott inte ovanligt. Slack var en av flera SaaS-leverantörer som togs offline i december förra året på grund av ett avbrott hos molnleverantören Amazon Web Services US East 1-datacenter, uppenbarligen relaterat till ett avbrott i nätverksenheten. Slack-tjänster avbröts också i september förra året eftersom en förändring i DNS-inställningar skapade problem för vissa användare.

Slack svarade inte omedelbart på frågor som begärde mer information om orsaken till avbrottet och antalet drabbade användare.

Mensaje de error suave Mjuk

Slack felmeddelanden som vissa användare har sett.

Copyright © 2022 IDG Communications, Inc.

Dela detta