1638926688 251 Twitter podria abordar la holgura mediante la introduccion de mensajes

Twitter testar ett nytt alternativ som ger användarna mer kontroll över video- och rösttweets.

Precis som Netflix och andra plattformar introducerade möjligheten att snabba upp eller sakta ner uppspelningen, experimenterar Twitter med nya alternativ för variabel uppspelningshastighet.

Även om den nya funktionen precis har börjat rulla ut, är det inte första gången vi har hört talas om skalbara läshastigheter på Twitter. Under andra halvan av förra året var den nya funktionen känd, men det är första gången som Twitter aviserat om det.

För närvarande kan bara Android-användare, som personer som använder webbversionen av Twitter, dra fördel av varierande uppspelningshastigheter, även om Twitter säger att iOS-användare inte har glömt.

Twitter delade nyheter om de nya alternativen som inkorporerades i en tweet via sitt supportkonto:

Vid 2x, 1x, 0.5x... låt oss nu prova fler uppspelningshastighetsalternativ för videor. Vissa appar på Android och på webbsidan kommer att ha olika uppsättningar av uppspelningshastigheter att välja mellan, så att de kan sakta ner eller snabba upp videor och röst-tweets. pic.twitter.com/OfGPf4F6Og 8 februari 2022

Se mer

Snabbare! Minska hastigheten!

Som framgår av bilden som delas av Twitter finns det många alternativ att välja när det kommer till uppspelningshastighet. Video och ljud kan saktas ner till en kvarts hastighet, vilket kan användas för att lägga märke till detaljer i videor som är omöjliga att se när de visas i full hastighet.

Det är också möjligt att snabba upp uppspelningen upp till dubbelt så hög hastighet, och det verkar vara ett bra alternativ för alla som är tidspressade eller med begränsad uppmärksamhet. Twitter släppte ett uttalande till The Verge som avslöjar hela omfattningen av innehåll som kan övervakas på detta sätt: "Video-tweets, videoförstärkare, röst-tweets, DM-videor och livevideorepriser, beroende på deras plattform."

Eftersom detta för närvarande är ett test, kanske alternativet inte är tillgängligt på ditt konto nu. Twitter har inte gett någon indikation på när ett större släpp kan förväntas, så som ofta är det bara att luta sig tillbaka och vänta.

över kanten

Dela detta