Paramounts senaste Godfather-serie kan ha lämnat kritiken kall, men underhållningsjätten har sett det lämpligt att göra potentiella Paramount Plus-prenumeranter till ett erbjudande de inte kan tacka nej till.

Studio Top Gun: Maverick har lanserat en tidsbegränsad kampanj (öppnas i en ny flik) som ger streamers chansen att prova deras växande Paramount Plus-bibliotek, som nu inkluderar Star Trek: Strange New Worlds och Halo TV-serien. , för en månad. helt gratis.

Avtalet (öppnas i en ny flik) gäller de väsentliga (annonsstödda) och premium (annonsfria) nivåerna för streamingtjänsten och löper ut 20 juni. Así que actúa rápido si quieres ponerte al día con algunas de las mejores películas y programas de televisión nuevos del año.

Förutom de tidigare nämnda Star Trek- och Halo-serierna är Paramount Plus för närvarande värd för nyligen släppta filmer som Jackass Forever och Sonic the Hedgehog 2, samt en mängd äldre filmer, inklusive Interstellar, Titanic och Django Unchained. För en sammanfattning av allt serialiserat innehåll som är värt att överväga på den fortfarande unga streamern, gå till vår lista över de bästa Paramount Plus-showerna.

Paramount erbjuder också en billig kampanj (öppnas i en ny flik) på sitt Showtime-paket just nu. För bara $10 i månaden (det är samma pris som premium Paramount Plus) kan du få tillgång till båda streamers bibliotek (Showtime är ett dotterbolag till Paramount), vilket ger dig chansen att ringa in sådana som Yellowjackets och Super Pumped: The Battle även för Uber på deras bevakningslista.

Är Paramount Plus den sovande jätten?

Förståeligt nog kretsar mycket av samtalet kring streamingtjänster 2022 kring de tre största aktörerna i branschen: Netflix, Disney Plus och HBO Max. Men precis som Apple TV Plus växer Paramount Plus i en imponerande takt.

Streamerns moderbolag, ViacomCBS, döptes nyligen om till Paramount Global (eller, enklare, Paramount) i ett försök att skapa mer namnkännedom för företagets kärnunderhållningsstudio, och tillkännagivandet kom med ett åtagande att investera mer än 6 miljarder euro. nytt strömmande innehåll under de kommande två åren.

aura

Halo TV-show är den mest profilerade ankomsten till Paramount Plus hittills (Bildkredit: Paramount)

Paramount förväntar sig att dess streamingtjänst kommer att överträffa 100 miljoner prenumeranter över hela världen år 2024, och plattformen fortsätter att lanseras i nya länder (Storbritannien får Paramount Plus senare denna månad) i strävan efter detta mål.

Men för att verkligen konkurrera med sina mer etablerade rivaler kommer Paramount Pluss moderbolag sannolikt att behöva komma till förhandlingsbordet.

Efter Amazons förvärv av MGM Studios och Discoverys sammanslagning med WarnerMedia (som äger HBO Max), bör (och alltid kommer) Paramount att dra fördel av sin framträdande position i branschen i ett försök att ta tag i marknaden. seger.

I februari rapporterade Deadline (öppnas i en ny flik) att Showtime-chefen David Nevins ville träffa en överenskommelse för att säkra Starz (producent av program som Power) och dess moderbolag, Lionsgate (ansvarig för franchiseavtal som The Hunger Games och Twilight). Ett sådant drag skulle med största sannolikhet göra några av de största filmserierna i nyare historia exklusiva för Paramount Plus.

Som sagt, för en streamer som lanserades för drygt ett år sedan är Paramount Plus redan i bra form, och dess innehållsutbud ser ännu mer lockande ut när det är gratis i en månad.

Dela detta