Turkiets Grand Prix återgår till F1-kalendern efter en nioårig paus med Intercity Istanbul Park som ersätter Autodromo José Carlos Pace i Interlagos, som skulle ha varit destinationen för helgens tävlingar om inte pandemin hade orsakat förödelse. i 2020 års kalender. Följ vår guide för att se f1 online och få en livestream av Turkiets Grand Prix från F1 Grand GP idag, var du än är.

Livestream turkiska F1 Grand Prix

Turkiets Grand Prix startar denna söndag kl. 1:10 lokal tid (TRT), vilket är 10:10 GMT / 5:10 ET / 2:10 PT. Sky Sports är födelseplatsen för F1-racing i Storbritannien, och du kan scrolla ner för fullständig information om täckning runt om i världen. Om du är utomlands kan du ansluta som du skulle göra hemma med hjälp av en bra VPN.

Endast sju F1-tävlingar har tävlats i Istanbul-banan, med Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Sergio Pérez och vinnaren av den senaste turkiska Grand Prix, Sebastian Vettel, de enda förarna på nätet som har tävlat i F1 tidigare.

Vettel i synnerhet har mycket historia här, efter att ha gjort hans F1-debut vid Turkiets Grand Prix 2006 vid 19 års ålder, efter att ha vunnit bara nio sekunder efter sin debut genom att bryta hastighetsgränsen i pit lane på väg till nätet.

Han kraschade också med Red Bull-lagkamraten Mark Webber för tio år sedan, ett klassiskt möte som tog tysken ur loppet och gjorde honom arg när han skadade australiensaren med en mycket provocerande "gök"-gest. 2020 har varit en oerhört nedslående säsong för Vettel, men vi skulle älska det om han kunde ta med mer biljettkassunderhållning till debatterna.

Mercedes har redan gjort klart Konstruktörsmästerskap och självständigt Oavsett hur hans närmaste rival Valtteri Bottas presterar kommer Hamilton att vinna sitt sjunde förarmästerskap om han vinner i Istanbul, en bedrift som skulle vara lika med den legendariske Michael Schumacher.

Läs vidare för mer information om hur du får en live F1-ström och ser den turkiska Grand Prix online i helgen - se all action från F1 Turkish GP från början till slut. med den här guiden.

1 turkiska F2020 Grand Prix: schema och tider

  • Övning 1: Fredag ​​13 november klockan 8:00 GMT / 11:00 TRT / 9:00 CET / 3:00 ET / 12:00 PT
  • Övning 2 - fredag ​​13 november kl 12 GMT / 3 TRT / 1:7 CET / 4:XNUMX ET / XNUMX:XNUMX PT
  • Övning 3: Lördag 14 november, 9:00 GMT / 12:00 TRT / 10:00 CET / 4:00 ET / 1:00 PT
  • Kvalifikationer: Lördag 14 november kl 12 GMT / 3 TRT / 1:7 CET / 4:XNUMX ET / XNUMX:XNUMX PT
  • Turkiets Grand Prix 2020: söndag 15 november kl 10:10 GMT / 1:10 TRT / 11:10 CET / 5:10 ET / 2:10 PT

Hur tittar man på den turkiska GP utanför ditt land?

Om du är från Storbritannien, USA, Kanada, Australien eller Nya Zeeland kan du scrolla lite längre ner för en guide som visar vem som är värd för Formel 1 Turkish GP i ditt land den här veckan. -slutet. Men om du är utomlands av någon anledning kan du ha problem med att komma åt din normala täckning i form av geoblockering.

Oroa dig dock inte, genom att använda en av våra rekommenderade VPN-tjänster kan du kringgå dessa digitala gränser och ansluta till en pålitlig liveström av Turkiets Grand Prix precis som du skulle göra hemma. Så här kommer du igång.

Kalkon

ExpressVPN: Få världens bästa VPN

Vi har testat alla större VPN:er och rankar ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla streamingenheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och Apple mobila enheter.

Registrera dig för en årsplan nu och få ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta det så återbetalar de dig utan bekymmer.

  • Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Hur ser man Turkiets Grand Prix: livestream från F1 i Storbritannien?

Sky har rättigheterna till Formel 1 i Storbritannien, vilket innebär att du kan se allt via Sky Sports och dess dedikerade Sky Sports F1-kanal. Prenumeranter kan också titta när de är på språng med Sky Go-appen, som finns på nästan alla moderna telefoner, surfplattor, bärbara datorer, PC och konsoler.

För er som inte har Sky är det bästa alternativet att skaffa ett Now TV Sky Sports Monthly Pass, som inkluderar alla 11 kanaler. Förutom mycket mer F1-action kommer detta att ge dig tillgång till live Premier League-fotboll, crickettestet och mycket mer.

Täckningen börjar på den dedikerade Sky Sports F1-kanalen på fredag ​​klockan 8 GMT för första träningen, lördag kl 8.45 för övning 3, lördag kl 11 för kval och söndag kl 8.30 för Grand Prix i Turkiet. själv, som börjar kl 10:10.

För att få tillgång till din vanliga streamingtjänst utanför Storbritannien måste du ladda ner en bra VPN som beskrivs ovan.

gp kalkon

F1 livestream: hur man ser den turkiska Grand Prix i USA

För säsongen 2020 F1 erbjuder ESPN programmering i USA. Kabelklippare har också tur, eftersom du inte behöver använda en kabel för att komma åt ESPN.

Over-the-top streamingtjänster låter dig titta på TV online och kan vanligtvis fås för en bråkdel av kostnaden för även den mest grundläggande kabelplanen.

När det gäller att få ESPN sticker särskilt två ut.

Hur ser man på F1 och ESPN utan kabel?

Sling TV:s Orange-paket inkluderar ESPN och erbjuder en GRATIS provperiod innan du fakturerar dig för 30 € per månad. Om du bara vill ha tillgång till handlingen från ESPN och F1 är detta det billigaste sättet.

1 turkiska F2020 Grand Prix - amerikansk tv-täckning och scheman

ESPN: s täckning är ganska omfattande, och denna söndag kan du se den turkiska Grand Prix live från 5:10 ET / 2:10 PT på ESPN (byggandet börjar kl. 3:30 ET / 12:30 PM PT), medan kvalificerad action sänds live på tv runt 6:55 ET / 3:55 PT på lördag före 7:4 ET / XNUMX:XNUMX PT på lördag.

För de mer dedikerade kommer träningspassarna att flyga strax före starttiderna som anges ovan.

Se en direktsändning av den turkiska F1 Grand Prix utomlands

Amerikanska invånare som reser ut ur landet kan fortfarande få tillgång till den strömning de normalt använder och betala för hemma genom att söka efter ett kvalitets VPN och följa instruktionerna ovan.

Hur ser man på Turkish GP 2020: livesändning från F1 i Kanada?

I Kanada, 1 F2020-tävlingar i luften på två sportnätverk som ägs av Bell Media: TSN på engelska och dess franska motsvarighet RDS. Kontrollera dina lokala listor för linjär TV-information, men de som vill titta online är väl betjänta av sina digitala plattformar.

Streamingtjänsterna TSN Direct och RDS Direct kostar bara 4,99 CA € per dag eller (mycket bättre värde) 19,99 € per månad och kan köpas av alla oavsett om de har dem eller inte. kanaler som en del av ett betal-TV-paket, även om befintliga abonnenter bör notera att de kan lyssna på livesändningar utan extra kostnad med sina leverantörsuppgifter. Båda erbjuder även appar för bekväm streaming när du är på språng.

Turkiets Grand Prix börjar kl. 5 ET / 10 PT denna söndag, och kvalificeringen dagen före avspark kl. 2 ET / 10:7 PT. Träningstiderna är listade ovan och täckning finns också med, publicerad precis innan början av varje pass.

Kanadensare utomlands kan använda en VPN för att återvända till Great White North och se den streamingtäckning de normalt får hemma, bara var som helst i världen.

Hur ser man på F1 och får en livestream av Turkiets Grand Prix i Australien?

Fox Sports betal-TV har alla lopp från Formel 2020-säsongen 1 i Australien, inklusive all action från helgens turkiska Grand Prix.

De nödvändiga kanalerna finns tillgängliga för Foxtel-prenumeranter på Linjär TVMen aussies som inte vill ha engagemanget eller kostnaden för ett kabelabonnemang har tur, eftersom Fox Sports F1-täckning också är tillgänglig via den enda streamingtjänsten Kayo Sports.

Faktum är att det är tillgängligt från bara 25 € per månad och kommer med en GRATIS 2-veckors provperiod så att du kan se hur det fungerar själv. Den har också full täckning av NRL och AFL, vilket gör den till ett utmärkt val för australiensare, medan expats och fans av andra sporter kommer att uppskatta dess täckning av fotboll, golf, tennis, NBA basket och mycket mer.

För bästa valuta för pengarna, överväg det uppgraderade Kayo Sports Premium-paketet, som ger tre samtidiga streams för 35 € per månad. Det behöver vi nog inte berätta för dig, men om du har vänner eller familj som också tycker om att titta på F1 kan du dela det och bryta ner det till drygt tio per person.

Du kan se den turkiska läkaren live från 9:10 AEDT på söndag kväll.

Dessförinnan börjar det första träningspasset på fredag ​​klockan 7 och det andra följer klockan 11. Den sista träningen kommer att äga rum live med start klockan 8 på lördag, medan det viktiga kvalpasset till Turkiets Grand Prix börjar klockan 11

Kom ihåg att du också kan ta med dig din täckning utomlands; skaffa bara en VPN och följ våra instruktioner ovan för att ta med dig den streamingtjänst du väljer var som helst i världen. värld.

Hur får man en livestream av Turkish F1 GP i Nya Zeeland?

Nya Zeeland är värd för 1 års F2020-lopp som sänds av Spark Sport för 19.99 € per månad. Men om du bara vill delta i ett gratis lopp har du tur eftersom det finns en 7-dagars gratis provperiod.

Turkiets Grand Prix 2020 är planerad att starta kl 11:10 NZT på söndag kväll.

Om du befinner dig i en annan del av världen just nu, bör du använda en av våra bästa VPN-rekommendationer tillåta dig att logga in på ditt konto och strömma som om du var hemma.

 

Dela detta