Vi behövde alla en två veckor lång paus från Doha-dramat, men det är dags att starta motorerna!till säsongens första europeiska race cMed Fabio Quartararos hjältemod och återkomsten av den sexfaldige världsmästaren Marc Márquez efter en åtta månader lång avsked, kunde spänningsnivåerna inte vara högre. Läs vidare för mer information om hur du ser all action från MotoGP Portugal online, vart du än är.

Quartararo ledde den tätaste topp 15 i MotoGP-historien för två veckor sedan, i ett lopp som innehöll en sammandrabbning mellan den försvarande mästaren Joan Mir och Jack Miller och en svimlande prestation från Miguel Oliveira.

Portugiserna gick från 12: e till 4: e i inledande sekunder, innan de slutade som 15: e, men mindre än nio sekunder efter vinnaren.

Saker och ting ser lika illa ut för Honda, men om någon kan vända sin förmögenhet så är det Marquez. Kungen har återvänt, men hans status återstår att se. Följ vår guide nedan när vi förklarar hur man tittar på Portugisiska Grand Prix och få en MotoGP-liveström var som helst.

Hur man tittar på MotoGP utanför ditt land

Om du är utomlands under MotoGP-säsongen 2021, kanske du inte kan komma åt din vanliga MotoGP-täckning som du skulle göra hemma. Detta är inte nödvändigtvis en orsak till oro, utan snarare resultatet av geoblockering, bättre förstådd som digitala gränser som begränsar vissa tjänster och innehåll till vissa delar av världen.

Lyckligtvis finns det ett bekvämt sätt att komma runt detta genom en VPN. Öst är fiffig programvara som låter dig kringgå de digitala gränserna, så att du kan resa världen runt och få tillgång till din favorit MotoGP-liveström. Detta är en helt laglig alternativ lösning, mycket prisvärd och mycket enkel att använda; Låt oss förklara det ytterligare.

Använd ett VPN för att titta på en MotoGP 2021 livestream från varsomhelst

Livesändning av MotoGP Portugal 2021 Så här ser du

ExpressVPN: Få världens bästa VPN


Vi har testat alla topp VPN och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla strömmande enheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och Apple mobila enheter.

Registrera dig för en årsplan nu och få en Ytterligare 3 månader helt GRATIS Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta och de kommer att återbetala dig utan problem.

- Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Livestream av MotoGP Portugisiska Grand Prix i Storbritannien

MotoGP Portugal Live 2021: Hur man ser den portugisiska Grand Prix i Storbritannien

1618739223 30 Livesändning av MotoGP Portugal 2021 Så här ser du

Una vez más, BT Sport visar all MotoGP-action i år live på brittisk tv.

MotoGP Portugal täckning börjar kl 12:30 BST på BT Sport 2, före 1:XNUMX

Kom ihåg att BT nu har ett nytt månatligt sportkort på 25 €, så att du kan få allt det goda med BT Sport utan ett långsiktigt åtagande.

BT Sport-appen tillåter abonnenter att titta på MotoGP på valfritt antal enheter, inklusive smartphones, surfplattor, konsoler och smarta TV-apparater.

Om du är utanför Storbritannien och vill titta på MotoGP som du skulle göra hemma, oroa dig inte för geblockeringar på ditt konto, ta bara en VPN och följ instruktionerna ovan för att strömma åtgärden live.

Gratis livestream av motogp Grand Prix of Portugal

Gratis livestream av MotoGP Portugal: Hur man ser den portugisiska Grand Prix i Australien

1618739223 628 Livesändning av MotoGP Portugal 2021 Så här ser du

Fans i Australien kan Lyssna på MotoGP Portugal kl. 10 AEST på söndag kväll med täckning från 9:30

Du har många alternativ i Australien. Du kan se det portugisiska Grand Prix på 10 Bold on view, men om du redan är betal-TV-prenumerant kan du lyssna på Fox Sports.

Men den som ser mer än MotoGP kanske vill överväga en tjänst som tillåter dem att inte bara tävla motorcyklar utan också ett brett utbud av sporttäckning ...

Kayo Sports är en prisvärd streamingtjänst som ger tillgång till alla MotoGP-lopp, plus F1, AFL, NRL, Super Rugby AOT, cricket och mycket mer. Användbart om du inte vill göra allt på Fox.

Bäst av allt, Kayo erbjuder en gratis testperiod på två veckor!

Därefter kostar det grundläggande Kayo Sports-paketet €25 per månad och låter användare streama på två enheter samtidigt. Tjänsten erbjuder också en Kayo Sports Premium-plan, som ger tre samtidiga strömmar för €35 per månad.

Kom ihåg att du även kan ta med dig din filt utomhus. För dem som vill titta på sportbevakning hemma från utlandet är en bra VPN vägen att gå.

motogp Portugal gratis live oss portugisiska Grand Prix

Hur man tittar på MotoGP Portugal i USA för den portugisiska Grand Prix

1618739224 406 Livesändning av MotoGP Portugal 2021 Så här ser du

För USA-baserade MotoGP-fans sänder NBC och NBC Sports Network (NBCSN) lopp den här säsongen, även om endast fem allmänläkare streamas live och resten är försenade.

Tyvärr är MotoGP Portugal en del av den andra av dessa grupper. Portugisiska Grand Prix startar klockan 8:5 ET / 2:11 PT, men du kan lyssna på en försenad sändning av loppet på NBCSN från XNUMX:XNUMX ET / XNUMX:XNUMX PT på söndagen.

Om du har kabel betyder det att du är redo och att du kommer att kunna titta på MotoGP online via NBC Sports webbplats; logga bara in med informationen om din TV-leverantör.

Om du inte har kabel vill du ha en streamingtjänst på toppen - prova en FuboTV gratis testversion idag eftersom den inkluderar kanalen och kan avbrytas inga frågor om det inte passar dig.

Utanför USA och vill övervaka din hemtäckning? Oroa dig inte, använd bara ett VPN enligt beskrivningen ovan.

MotoGP Portugal Live-sändning av Nya Zeelands portugisiska Grand Prix

Hur man får en livestream av MotoGP Portugal i Nya Zeeland

1618739224 361 Livesändning av MotoGP Portugal 2021 Så här ser du

Nya Zeeland-baserade MotoGP-fans bör lyssna på Spark Sport för 2021 års tävlingar med MotoGP Portugal planerad att starta vid midnatt söndag kväll/måndag morgon.

Spark Sport kostar 19.99 € per månad, men om du bara vill se en tävling gratis har du tur eftersom det finns en 7-dagars gratis provperiod.

När den löper ut får du täckning till ett rimligt pris på 24.99 € per månad. Tillsammans med MotoGP-action får du också en mängd Black Caps och Englands cricketmatcher, US NBA-basketaction, F1-fotboll och EPL.

Om du är utomlands och vill ställa in för att se din prenumeration kan du göra det med hjälp av en av våra bästa VPN-rekommendationer.

 

Dela detta