Efter en mycket trunkad säsong förra året, Major League Baseball är tillbaka i alla sina 162 matcher och vi är avsedda för en evig kamp mellan de tidigare rivalerna till Dodgers och Yankees. Följ vår guide för att upptäcka de bästa och enklaste sätten att få live MLB-strömmar och se alla 2021 baseballmatcher online, var som helst i världen.

Transmisión en vivo de MLB 2021

Major League Baseball-säsongen 2021 pågår från 1 april till 3 november.3 oktober är den sista dagen i grundserien, och World Series är planerad att starta den 26 oktober. I USA är MLB.TV och Sling TV bra. alternativ för sladdklippare som BT Sport i Storbritannien, Kayo Sports i Australien och du kan undvika strömavbrott med en bra VPN.

För första gången på mer än 30 år är Los Angeles Dodgers de försvarande mästarna, efter att ha slagit Tampa Bay Rays i Game 6 i World Series efter att ha avslutat ordinarie säsong med 43-17-rekord. (0.717), den bästa i MLB.

Förbannelsen upphörde äntligen, mästarna är de första favoriterna som går vidare till National League World Series, men stora saker förväntas också från National League West-rivalerna, San Diego Padres.

Samtidigt är de tidigare fienderna till Dodgers, New York Yankees, pionjärerna inom American League. Men AL East är fullsatt, och Yanks kommer att behöva förbättra Toronto Blue Jays och förra säsongens finalister, Tampa Bay Rays, om de ska vinna sitt första World Series-mästerskap på mer än 10 år.

Hur som helst, under de kommande veckorna och månaderna kommer vår guide att ta upp dig: Så här får du en MLB-livestream den här säsongen och tittar på allt. 2021 Major League Baseball-spel online från var som helst på jorden.

Hur kan man titta på MLB lockout-spel och streama baseboll utanför ditt land?

En VPN blir viktig utrustning för basebollfans av två anledningar. Först, MLB lockout regler de betyder att du inte kan använda dess fullfjädrade streamingtjänst MLB.TV för att titta på lag på din egen marknad – bra för Yankees-fans som bor i Seattle, inte så bra för de i Bronx.

Det är ett riktigt krångel för kabelskärare, men tack och lov hjälper VPN dig att lösa det här problemet genom att tillåta dig att flytta din IP-adress till en annan plats. Det betyder att du kanske fortfarande sitter i din lägenhet i New York, men din dator kommer att omdirigeras till en server i en annan del av landet, så att du kan titta på Yankees (eller Mets) som om du hade en snygg kabel. kuvert.

För det andra, om du är utomlands under MLB-säsongen 2021, kommer du förmodligen inte att kunna komma åt din vanliga basebolltäckning som du skulle göra hemma. Detta är inte nödvändigtvis en orsak till oro, utan snarare resultatet av geoblockering, bättre förstådd som digitala gränser som begränsar vissa tjänster och innehåll till vissa delar av världen.

Använd en VPN för att titta på en MLB live stream var som helst

 

MLB live stream hur man ser alla matcher

ExpressVPN: Få världens bästa VPN

Vi har lagt prova alla de bästa VPN:erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla strömmande enheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och Apple mobila enheter, vilket gör det löjligt enkelt att ställa in.

Registrera dig för en årsplan nu och få ytterligare 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta det så återbetalar de dig utan krångel.

  • Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

mlb major league baseboll 2021 live stream

MLB Live Stream - Titta på varje spel i USA utan kabel

Baseboll-täckning i USA är något av ett minfält och varierar mycket över hela landet, men vi kommer att göra vårt bästa för att analysera det så enkelt som möjligt.

Hur streamar man live på MLB.TV?

Det bästa alternativet för livestreaming från början för MLB-säsongen 2021 är MLB.TV, som livesänder varje match från alla lag, inklusive slutspelet och World Series. Det kostar €129.99, men gratis provperioder är tillgängliga, eller så kan du följa ett lags spel för €109.99 (blackout-begränsningar gäller).

Som förklarats ovan, MLB blackout regler innebär att du inte kan använda MLB.TV för att se datorer på din egen marknad, men du kan komma runt problemet genom att ta VPN-vägen och peka din dator till en plats utanför marknaden.

När det fungerar är det fantastiskt eftersom du inte bara får en livestream av spelet du väljer, utan också möjligheten till kommentarer från hemma- eller bortalaget, spanskt ljud, medföljande appar för nästan alla moderna enheter och supersmidiga 60 fps. . utfodra.MLB live stream hur man ser alla matcher

Hur ser man MLB 2021 utan kabel?

Vissa MLB-spel sänds också på kabel-tv-nätverk, nämligen TBS, Fox Sports, FS1, ESPN och MLB Network.. Det är vanligtvis bästa sändningstid och dessa kanaler är lätta att komma åt om du inte har kabel (eller vill betala för en uppgradering). Sportssändningsspecialisten ESPN Plus erbjuder också ett spel varje dag.

Av de många udda streamingalternativen tycker vi att Sling TV är det bästa alternativet för de flesta basebollfans. Kombinationspaketet Sling Blue och Orange kostar 50 € per månad och täcker ESPN, TBS och Fox Sports, alla kabelkanaler som ett basebollfan behöver för att se de bästa spelen på ett ställe.

10 € lägger till Sports Extra och MLB Network (plus NHL Network, NBA TV, beIN Sports, ESPN U, Tennis Channel och mer). Dessutom erbjuder Sling i allmänhet en hel del till nya prenumeranter; Än så länge kan du spara mycket pengar med detta Sling TV-erbjudande.

NYY-fans baserade på den lokala Yankees-lagetiketten kan också se 21 matcher på Amazon Prime. Prova Amazon Prime Videos berömda 30-dagars gratis provperiod idag.

Kom ihåg att du kan ta din favorit MLB-streamingtäckning med dig vart du än går med hjälp av en bra VPN - prova det bästa på marknaden, ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar.

Dagens bästa Sling TV, FuboTV, AT&T TV och ESPN + erbjudanden

Hur ser man MLB 2021 på lokal TV?

Regionala tv-nätverk är basebollfansens bröd och smör och ger dig daglig täckning av alla dina lokala lagmatcher. Exempel inkluderar YES Network (Yankees), NESN (Red Sox) och Spectrum SportsNet (Dodgers). De kommer vanligtvis att ha ett streamingalternativ inbyggt i deras webbplats, som du kan komma åt genom att logga in med din TV-leverantörsinformation.

världsserie live 2020 mookie betts

(Bildkredit: Tom Pennington / Getty Images)

Om du inte har kabel har de flesta MLB-team (24 av 30) också sin lokala TV-kanal täckt av en streamingtjänst (OTT) (som visas ovan).

Hur ser man MLB: Baseball live i Kanada?1617132716 363 XNUMX XNUMX MLB Live Stream hur man ser alla spel

Om du vill se Toronto Blue Jays eller till och med ditt favoritamerikanska basebollag finns det flera sätt att se MLB 2021-action i Kanada.

Basebollfans med ett kabelabonnemang kan se Major League Baseball-matcher på Sportsnet, TVA Sports, TSN och RDS. Dessa kanaler låter dig också titta på spel online, antingen genom att registrera dig med din betal-TV-leverantörs kontaktuppgifter eller genom att registrera dig för ett separat streamingpaket.

Kom dock ihåg att Sportsnet är den officiella täckningsleverantören för Blue Jays och deras Sportsnet Now-tjänst är perfekt för sladdklippsentusiaster i Kanada, kostar bara $19,99 per månad, men för en lång tid framöver. . Begränsat, du kan registrera dig för bara 12.50 per månad med en årsprenumeration.

Det andra fantastiska alternativet igen är MLB.TV, som också är tillgängligt i Kanada, och endast Blue Jays är föremål för blackouts. Och glöm inte att att använda en VPN är sättet att få en live MLB-ström om du är utanför Kanada när spelet du vill titta på är på.

MLB Major League Baseball UK live stream

Hur man tittar på en livestream av baseball online i Storbritannien

BT Sport kommer att innehålla mycket Major League-action den här säsongen, vanligtvis på BT Sport ESPN. Alla spel kommer inte att visas, men primetime action kommer att ha företräde.

BT Sport-appen kommer att tillåta prenumeranter att titta på MLB på valfritt antal enheter, inklusive smartphones, surfplattor, konsoler och smarta TV-apparater. Kom ihåg att BT nu har ett nytt 25 € månatligt sportpass, så att du kan få alla godsaker från BT Sport utan ett långsiktigt åtagande.

Om du är utanför Storbritannien och vill titta på baseboll som du skulle göra hemma, oroa dig inte för geoblocks på ditt konto, ta bara en VPN och följ instruktionerna ovan för att strömma online.

mlb australien direktsändning av major league baseball

MLB Live Stream: Hur man tittar online i Australien1617132717 103 XNUMX XNUMX MLB Live Stream hur man ser alla spel

Australiska basebollfans kommer att hitta premium-tv-leverantören Foxtel som rättighetsinnehavare i Australien för MLB-säsongen 2021.

Det är dock inte nödvändigtvis en dålig sak, eftersom det betyder att de flesta, om inte alla åtgärderna kommer att vara tillgängliga för att strömma online via Kayos streamingplattform.

Nybörjare kan dra nytta av en gratis testversion av Kayo för att se om tjänsten är rätt för dem. För de som bestämmer sig för att hålla fast vid det, börjar Kayos prisplaner på mycket överkomliga AUD 25 per månad, ett mycket bra värde för pengarna med tanke på mängden livesport som den är värd för.

Inte i Australien? Australiensare utomlands som vill se en MLB-sändning live bör upptäcka att en bra VPN hjälper dem att komma åt sina hemstreamingtjänster var de än är.

Obs! Australiens digitala gränser är bland de starkaste i världen och även de bästa VPN-tjänsterna kunde inte alltid få tillgång till Oz-baserade streamingwebbplatser som Kayo från utlandet, baserat på vår senaste mars-test. Från 2021.

 

 

Dela detta