Toppseedade Novak Djokovic gick igenom en hårig kvartsfinal för att sätta upp en straffläggning med femteseedade Stefanos Tsisipas om en plats i Roland Garros-finalen.. vi kommer att visa dig hur man livestreamar Djokovic vs Tsitsipas GRATIS på Roland Garros idag, var du än är.

Djokovic gick inte riktigt vidare till semifinal. Han gör inte. 1 spelade med tejp runt halsen och förlorade sitt första set i turneringen mot Pablo Carreño Busta i den sista omgången. Han tog med fysioterapeuten in på banan för att massera sin vänstra arm efter att ha gått bakifrån, innan han komponerade sig för att vinna tre raka set.

Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas live

Djokovic och Tsitsipas följer Nadal vs Schwartzman på Philippe Chatriers plan idag, så starttiden kommer att vara runt 5:4 lokal tid / XNUMX:XNUMX BST. Om du är baserad i Storbritannien är den goda nyheten att du kan se spelet gratis på ITV4 och på ITVs webbplats., och du kan titta på den om du är utomlands med ett VPN. Vi förklarar hur nedan.

Djokovic kan ha spelat genom smärta, hans försumlighet antydde verkligen att det kunde ha varit det., men det är något vi har sett serberna otaliga gånger under hela hans karriär medan han var på drag.

Tsistipas resa genom turneringen följde ett helt annat mönster.. 22-åringen befann sig på gränsen till eliminering i den första omgången men har inte sett sig tillbaka sedan dess, och vunnit varje set han har spelat sedan dess. Hans senaste vinst var gruppens mest imponerande, en ganska enkel avgång av 13:e seedade Andrey Rublev.

Serbern och greken har mötts fem gånger tidigare, med Djoko som ledde serien med 3-2, och triumferade också den enda gången de möttes på lera.. Tsitsipas har aldrig tagit sig förbi en Grand Slam-semifinal förut, men hur nedtryckt han var var Djokovic långt ifrån oövervinnerlig senast. Om du är ett tennisfan, du vill inte missa en Djokovic vs Tsitsipas livestream. Så läs vidare för att upptäcka alternativ för att titta helt gratis och där du kan titta på tennis på Roland Garros.

Vem har en gratis Roland-Garros livestream?

Vissa regioner har tur när det gäller Roland Garros, där det är gratis.

På UK TV kan du få en gratis livestream av French Open tack vare ITV4 och mer specifikt dess ITV Hub-streamingtjänst, tillgänglig direkt via din webbläsare eller som en app för mobiler, surfplattor, set-top-boxar, utvalda smarta TV-apparater, konsoler och mer.

Om du föredrar din lokala täckning har fransk TV också täckt dig, särskilt France TV Sport.

Hur man streamer Djokovic vs Tsitsipas live från ditt land

För information om streaming och streaming i länder som brinner för tennis som USA, Storbritannien, Australien, Kanada och Nya Zeeland, har vi all information du behöver på den här sidan.

Men om du försöker övervaka din inomhustäckning från en plats utanför ditt hemland kommer du snart att stöta på ett problem: geoblockering.. Det är här sändaren hindrar dig från att se deras vanliga sändning från utlandet. Det är ett vanligt problem för sportfantaster över hela världen. Lyckligtvis finns det en enkel lösning i form av ett VPN.

Få en 30 % riskfri 100-dagars provperiod på ExpressVPN. Vi har utförligt testat alla de mest populära VPN:erna och rankat ExpressVPN som det bästa där ute. Den är enkel att installera, har starka säkerhetsfunktioner och är kompatibel med nästan alla streamingenheter, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation. Du kan också använda den med Android och iOS mobila enheter, så för att få den strömmen hemma och förbli säkrare online är det här vårt val för skräp.

Det bästa av allt är att ExpressVPN kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan prova det gratis under den tiden., eller registrera dig för en årsplan och få 3 månader helt GRATIS. Det är verkligen det bästa alternativet, så kolla in det idag.
Se erbjudandet

TOPP. 1
ExpressVPN - VPN # 1 - säker, snabb och privat
ExpressVPN - VPN # 1 - säker, snabb och privat
Widget: anslut / koppla från VPN, ändra plats eller kontrollera VPN-status; Återansluter automatiskt om din VPN-anslutning avbryts

Hur man ser Djokovic vs Tsitsipas GRATIS i Storbritannien

French Open 2020 sänds live i Storbritannien på gratiskanalen ITV4, så vem som helst kan streama den med kanalens ITV Hub-plattform. Du kan förvänta dig att se Djokovic och Tsitsipas på planen tidigast 16 idag.

Du kan också se ITV-tennisbevakningen online och på ITV Hub-appen, som är i stort sett tillgängligt på alla tillgängliga mobiler och streamingenheter (men inte PS4, tyvärr).

Om du är från Storbritannien men inte hemma för tillfället, du kan fixa din Roland Garros genom att köpa en VPN.

Hur man liveströmmer Djokovic vs Tsitsipas i Australien

Djokovic vs Tsitsipas kommer också att streama GRATIS i Australien. Lyssna på SBS runt 2:XNUMX, vänta sedan på att Novak och Stefanos kommer in på fältet. Tittarna kan också använda den kostnadsfria streamingtjänsten SBS On Demand för att lyssna.

Kayo Sports-prenumeranter kommer också att kunna streama all action live när det händer varje dag. En grundläggande Kayo Sports-plan kostar AU$25 per månad och låter användare streama till två enheter samtidigt, medan en Kayo Sports Premium-plan erbjuder tre samtidiga strömmar för AU$35 per månad.

Det behöver inte sägas att detta gör det mycket prisvärt om du delar det med vänner, familj eller andra tennisfans, och Kayo erbjuder en GRATIS provperiod så att du kan titta på en del av evenemanget gratis.

Om du inte är i Australien just nu måste du följa VPN-rutten som visas ovan.

Hur man ser Djokovic vs Tsitsipas på Roland Garros i USA

Denna spännande match kommer sannolikt att starta runt 11:8 ET / XNUMX:XNUMX PT i USA.

NBC Sports och Tennis Channel visar action från Roland Garros. Om du redan har NBC Sports på kabel, är du redo att gå och kan titta på Roland Garros tennis via nätverkets webbplats; logga bara in med informationen om din TV-leverantör.

Sladdklippare kan titta på NBCSN på Sling TV, där det är tillgängligt som en del av över-the-top-tjänstens Blue-erbjudande.. Du kan till och med prova en GRATIS provversion av Sling som gör att du kan titta utan att betala en krona, om du spelar dina kort rätt.

Om du för närvarande är utanför USA kan du fortfarande använda en VPN för att komma åt din hemtäckning.

Hur man liveströmmer French Open och tittar på tennis online i Kanada

I Kanada kan du se French Open på TSN på engelska eller på RDS på franska, men det här är premiumkanaler som vanligtvis kommer med ett betal-tv-paket.

Om du får dem som en del av ditt kabelavtal kan du helt enkelt logga in med din leverantörs kontaktinformation och få tillgång till en direktsändning av Roland Garros.

Om du inte har kabel kan du prenumerera på strömmande TSN eller RDS endast från bara 4,99 USD per dag eller (mycket bättre värde) 19,99 USD per månad.

Och om du bestämmer dig för att prenumerera, eller om du redan har gjort det, kom ihåg att du kan ta med dig din favoritsportströmningstjänst vart du än går, prova bara VPN nr. #1 ungefär 100 % riskfritt i 30 dagar och följ instruktionerna ovan.

Live French Open 2020: hur man tittar på tennis online i Nya Zeeland

Den officiella sändaren för Roland Garros i Nya Zeeland är Sky Sport, som kostar 31,99 € per månad och inkluderar dedikerade kanaler för fotboll, rugby, cricket och golf.

För mobil streaming, du kan ansluta via Sky Go-appen, och om du inte är i Nya Zeeland för tillfället kan du använda en VPN för att fånga din hem-tv-täckning.

Dela detta