Riot Games escuchara tus conversaciones de voz He aqui por

Dagarna när du kom för sent till middag är förbi eftersom du fastnade i en oavsiktlig 45 minuters löpning genom Fracture.

Tactical Hero Shooter Valorant, ett av de bästa gratisspelen, har just lanserat Swiftplay-läget under en begränsad tid. Det kondenserar det fullständiga orankade läget till en snabbare session för de tillfällen då du bara vill starta ett snabbt spel.

Swiftplay är nu tillgängligt för spel i spelet från 6 december till 10 januari. Men om det fungerar bra kan Valorant behålla det som ett exempel för andra. Tittar på dig, Rainbow Six Siege.

NYTT SPELLÄGE: Swiftplay | #VALORANT Det är som Orankat, men snabbt.> Tillgängligt från idag till 10 januari> 2 halvor av 4 omgångar, laget som vinner 5 omgångar vinner.> Matcher varar i cirka 15 minuter. pic.twitter.com/koVZxaOSsHD 6 december 2022

Se mer

Swiftplay liknar Valorants standard orankade läge, men designades för att slutföras mycket snabbare. Du kommer alltid att se två lag med fem spelare som tävlar om segern. Även om dessa sessioner kan vara allt från 25 minuter till en hel timme, utlovar Swiftplay hela upplevelsen på bara en kvart. Varje spel kommer att bestå av två halvor, med fyra omgångar per halvlek; det är åtta totalt för någon som är så dålig på matte som jag.

Även om det är tänkt att vara ett tidsbegränsat läge som är planerat att lämna oss den 10 januari, kan utvecklarna på Riot Games överväga att behålla det. De långa tidskraven för så många onlineskjutare som Rainbow Six Siege eller Warzone 2 innebär att alla som letar efter en halvtimme att döda kommer att behöva komma för sent någonstans i spelets namn.

Att ge lagen ett alternativ för korta, söta sessioner skulle inte bara göra spelen mer utmanande för veteranspelare, utan också mer tillgängliga för nybörjare som vill prova spelet utan att behöva förbinda sig till en ordentlig session.

Dela detta