Att uppnå välbetalda och helt stabila jobb kräver ibland ytterligare förberedelser. Det är just därför det finns opposition i Spanien. Det är det snabbaste och mest flexibla alternativet som har hittats på senare tid. Just nu i december månad kommer det att finnas möjlighet att delta för den Statsförvaltningens allmänna förvaltningsorgan. Inträdet är helt gratis, men du kommer att behöva genomföra två superviktiga steg. Om du vill veta hur oppositionsprocessen online är, är du på rätt plats. Låt oss börja!

Varför välja alternativet att motsätta sig Statsförvaltningen?

Möjligheten att motsätta sig garantier nya jobbmöjligheters med stabilitet. Egentligen är det andra alternativet den viktigaste punkten och den största anledningen för många deltagare. Motsätta sig statens allmänna förvaltningsorgan  det är mycket enklare än det verkar. Kursen varar i 6 månader och har 450 timmar av klasser. Proceduren är ganska enkel och inte särskilt komplicerad, men du måste anstränga dig för att ta din förberedelse till en annan nivå.

I december 2022 kommer det att finnas den unika möjligheten att delta på de platser som finns. Uppropet kommer att vara för mer än 2500 personer. Det finns två steg att utföra, men de utförs dels. Den första övningen kommer att genomföras i maj 2023, vilket är en unik möjlighet.

Dessutom genomförs oppositionens förberedelseförfarande helt online, vilket ytterligare ökar chanserna att deltagandet blir massivt för att tillhöra Statsförvaltningen.

Digital Academy: Anpassningsbar efter deltagarnas behov

Onlineförberedelser är ett superattraktivt alternativ. Och den består av två viktiga faktorer: Oändliga resurser för förberedelser och flexibilitet. Vad menar vi med detta? Kurserna omfattar ett visst antal timmar, som nämnts ovan. Om du får förberedelser i fysisk miljö ska du följa det fastställda schemat. Å andra sidan tillåter onlineoppositionen dem att spendera mindre och mer tid.

I allmänhet upprättar lärare en daglig förberedelse på 2 till 3 timmar. Men om deltagaren kräver 4 eller 5 timmar kan de göra det. Det finns inga begränsningar så att det kan anpassas till varje persons behov. Det är detta som gör det så mycket mer attraktivt. Konsultationer, klasser och interaktion genomförs av olika plattformar så att innehållet blir mycket enklare.

Finns det ett ungefärligt antal platser som erbjuds?

Deltagande för Motsätter sig statsförvaltningen den är ganska stor. Antalet personer som vill vara med idag har inget namn. Vi pratar om totalt 4.652 2022 med fri tillgång. Orienteringskalendern har fastställt att urvalsprocessen ska sammankallas till december 2023, men de har ännu inte gett det officiella datumet. Det uppskattas att i början eller mitten av månaden, eftersom den första delen av processen kommer att vara för maj XNUMX, som vi nämnde tidigare.

Kom ihåg att för att delta måste du ha Minimiåldern är 16 år och har spanskt medborgarskap. Minsta förberedelse måste vara för en studentexamen, men om du har yrkesutbildning måste du lägga till den i din fil. Det viktigaste är att du inte har någon form av fysisk eller psykiatrisk sjukdom. Och om du har ett funktionshinder måste du ha ett juridiskt erkännande på 33 % eller högre. Delta och missa inte möjligheten att hitta arbetsstabilitet!

 

Dela detta