den bärbara datorer De har blivit våra mest trogna vänner: Vi tar den överallt och använder den för att utföra nästan alla uppgifter. Genom den lyckas vi bearbeta och lagra personlig, arbets- eller akademisk information, varför den har blivit ett användbart verktyg varje dag.

Om du fortfarande inte har din och funderar på att köpa den för att studera eller jobba, måste du ta hänsyn till följande tips så att köpet blir mycket säkrare och smartare.

Vad ska man leta efter för att köpa de bästa bärbara datorerna för att studera eller arbeta?

Om du tar hänsyn till följande rekommendationer kommer du att ha en effektiv bärbar dator med dig för att utföra alla uppgifter, oavsett om det är skolan, universitetet eller kontoret.

1. Storlek och vikt

Det här är två viktiga egenskaper att tänka på om du letar efter en bärbar dator som du kan flytta från en plats till en annan. de av 17 tum är ett bra val för att arbeta eller studera på kontoret eller hemma, men dess volym är för stor för att mobilisera den.

I dessa fall kan bärbara datorer med skärmar upp till 14 tum och vikt 1.5 kg, är ett bättre alternativ. De är kompakta och lätta nog att ta med dig vart du än går.

2. Processor

Det råder ingen tvekan om att processorn är hjärnan i en dator. Det låter dig också arbeta mer flytande, så det är ett element som du bör överväga innan du fattar ett köpbeslut.

Du måste ta hänsyn till antal kärnor, Tja, ju mer du har, desto bättre för användaren.

Om processorn innehåller teknik Hyper Threading STM, som gör det möjligt att utföra flera funktioner samtidigt. Det bästa med det är att det garanterar en bättre arbetsförmåga.

3. RAM-minne

La RAM Den måste ha stor kapacitet så att den tillåter användarna att ladda ner fler applikationer och effektiv användning av var och en av dem.

Den här funktionen är intressant eftersom den inte bara tillåter dig att arbeta med flera program samtidigt, utan du kommer att göra det så snabbt som möjligt.

För optimal prestanda är det bäst att välja en modell av 8 GB RAM. Denna kapacitet gör att du kan utföra grundläggande funktioner och andra mer specialiserade såsom videoredigering, till exempel.

4. Skärmupplösning

Skärmupplösningen är avgörande för den typ av arbete du ska utföra. Om du arbetar med bild- och videoredigering är de bästa de vars kvalitet är av 4k Ultra HD och Quad HD.

Nu, skärmar med en upplösning HD eller Full HD garantera en bättre tittarupplevelse. Detta gör att du kan utföra mycket mer vardagliga uppgifter.

5. anslutning

Idag är det nödvändigt att hålla kontakten. Av samma anledning bör du välja den bärbara datorn som har USB-portar som underlättar anslutningen med hjälp av kablar med andra enheter som mobiltelefoner, kameror eller Pen Drive.

Du bör även se till att den har andra anslutningar som t.ex SD-minnesplats y HDMI-portar. Se till att du har en WiFi-anslutning så att du kan komma åt internet var du än går.

Dela detta