The Sims 5 nyheter multiplayer rykten och allt
Att spela Gud är väldigt roligt och The Sims låter dig göra det. Som sådan är det lätt att se hur den här franchisen kan fortsätta i många år framöver, så det borde inte förvåna dig att veta att The Sims 5 är på gång.

Medan The Sims 3, och i mindre utsträckning, The Sims 4, fortfarande är i spelet som storheter, är nästa del av det ultimata livssimuleringsspelet, bara känt som The Sims 5, på gång. utvecklad av Maxis och Electronic.

Det har gått sex år sedan The Sims 4 släpptes, vilket inte riktigt har imponerat på folk. Den tog bort en av de bästa egenskaperna hos sin föregångare som var den enorma öppna världen, eller åtminstone den öppna staden som introducerades i The Sims 3. Den saknade också innehåll vid lanseringen och var full av buggar.

Även om det inte finns så mycket att säga om The Sims 5 just nu, kan vi bara hoppas och be att det återskapar en öppen stadskänsla snarare än de inhägnade kvarteren i The Sims 4.

Det största ryktet om The Sims 5 är att det kan finnas någon form av multiplayer som inte har setts sedan The Sims 2 på PlayStation 2.

Även om det är bekräftat The Sims 5 är fortfarande långt borta. Från tidiga rapporter har vi hört att The Sims 5 kommer att vara molnbaserad (nej, inte himmel), med någon sorts multiplayer-komponent lagt till spelet.

Om det översätter sig till ett fullvärdigt co-op-spel kommer det här Sims-spelet att överträffa alla andra i franchisen (ja, kanske inte The Urbz ...).

Hur som helst, vi vet alla att modding är det som gör The Sims till en så transcendent upplevelse, och vi hoppas att The Sims 5 kan modifieras i samma utsträckning.

Ta reda på allt vi vet om The Sims 5 hittills, plus vad vi är mest exalterade över, nedan:

Kom till poängen

  • Vad det är: Nästa del av det älskade Sims livssimuleringsspelet.
  • När den publiceras: ska fastställas.
  • Vilken plattform kommer den att användas på? Historiskt kommer simmarna först till PC: n, sedan till konsolerna.

Sims 5 släppdatum och pris

Som det ser ut är spelet inte alls långt borta med NME som rapporterar det The Sims 5 är för närvarande i sitt "konceptuella stadium".

Med det i åtanke borde vi förmodligen inte förvänta oss att se The Sims 5 någon gång snart. Observera att gapet mellan tidigare versioner av The Sims också har varit allmänt långt. The Sims 3 släpptes 2009, varefter The Sims 4 släpptes 2014. Det betyder att det är den längsta tiden vi har gått utan ett helt nytt mainline Sims-spel.

Det är dock naturligt att The Sims 4 fortfarande går igenom sin livscykel och EA är inte klar än. Det senaste spelpaketet som lagts till The Sims 4 släpptes i augusti i år. Star Wars: Journey to Batuu har fått stor kritik för att vara lite lätt på innehåll.

Eco Lifestyle är den senaste expansionen för The Sims 4, som släpptes i juni 2020. EA och Maxis planerar sannolikt att släppa några ytterligare innehållspaket för spelet när 2021 närmar sig.

Vad som blir mer och mer uppenbart är dock att The Sims 4 är förbi sitt välkomnande, så förhoppningsvis 2021 kommer vi att höra något viktigt om The Sims 5.

The Sims 5 trailers och gameplay

Det är inte förvånande att det för närvarande inte finns någon trailer för The Sims 5.

Vi kommer dock att uppdatera det här avsnittet så snart vi har ett.

Spelmässigt kan vi nog förvänta oss att The Sims 5 kommer att spela samma som tidigare iterationer, oavsett hur det ser ut.

Du har dagliga behov och föränderliga känslor att ta hand om som du kompletterar och kontrollerar genom att utföra vissa handlingar som att äta, **showa upp** och, naturligtvis, umgås med människor så fort de passerar nära dig.

Spelupplägget i The Sims har förblivit relativt oförändrat under hela sitt liv med nya tillägg och uppdateringar om livskvalitet som läggs till då och då. Det kommer att bli intressant att se om The Sims 5 lägger till en ny dimension till spelet, kanske till och med att kunna ta direkt tredjepersonskontroll över din sim, snarare än klick-och-dra-vyn ovanifrån.

Sims 5-rykter om flera spelare, nyheter och mer

Komponenter för flera spelare

Multiplayer som lagts till i The Sims diskuteras på den officiella Reddit-sajten och har mötts av likgiltighet för det mesta. Människor kan förvänta sig att se något liknande onlinefunktionerna The Sims Community , som låter människor dela skapelser online i spelet.

Electronic Arts VD Andrew Wilson sa i januari 2020 att nästa spel i The Sims-serien kan ha både enspelar- och flerspelarelement. Han fortsatte med att säga att det kan finnas delar av The Sims Online som lagts till i nästa titel.

"När Maxis fortsätter att föreställa sig The Sims för en ny generation på alla plattformar i en molnaktiverad värld, måste du föreställa dig att även om vi alltid kommer att förbli trogna våra motiv för inspiration, flykt, skapande och självförbättring, sociala interaktioner och konkurrens, som den typ av saker som fanns i The Sims Online för många, många år sedan, som kommer att börja bli en del av upplevelsen. Aktuella simmar i många år framöver”, sa Wilson på Sims Community-webbplatsen.

Han tillade: "Vi är väldigt exalterade. Det är ett spel som verkligen inte har någon konkurrens i sin klass att leverera och leverera på dessa motivationer för spelare, och vi tror att det är en enorm tillväxtmöjlighet för oss i många, många år framöver."

Simmar med flerspelarkomponenter kan vara ett stort dragplåster för fans av serien. Det har funnits många gånger när vi spelar The Sims där vi har velat skapa ett nytt hem i ett spel och bjuda in vänner att gå med sina respektive karaktärer och spela tillsammans, samtidigt som vi lever den virtuella samarbetsupplevelsen.

Den här funktionen användes i The Sims 2 på PS2-konsolerna med stor effekt, vilket gjorde att två spelare kunde skapa en karaktär och leva tillsammans i samma hus och dela samma skärm; Det var utmärkt.

Kommer Sims 5 att konsolera?

Som det står finns det ingen konkret information om The Sims 5, men vi kan förmodligen förvänta oss att det händer på PS5 och Xbox Series X under dess livslängd, vilket vanligtvis är långt om tidigare Sims-spel är något att göra.

Historiskt sett finns Sims-spel tillgängliga på PC och sedan något modifierade för konsoler och andra system. Detta kan förväntas vara fallet för The Sims 5. The Sims 4 släpptes för PC 2014, de kommer inte att finnas tillgängliga för konsoler förrän 2017, så förbered dig på en betydande lucka när det gäller att porta PC-versionen till konsolen ...

Vad sägs om expansionspaket och spel?

Frekvent utgivning av expansionspaket hjälper till att förlänga livslängden för varje Sims-spel, vilket ger det nytt liv. The Sims 3 fick 11 expansioner, som alla lade till nya föremål, som husdjur eller University Life-expansionen, och hjälpte till att hålla spelet fräscht och starkt.

För närvarande har The Sims 4 9 expansionspaket, och ett tionde är på gång den 13 november. Poängen är att The Sims 5 nästan säkert kommer att få samma behandling och uppdateras kontinuerligt under sin långa förväntade livslängd.

 

Dela detta