The Grand Tour säsong 4 avsnitt 3 releasedatum
Grand Tour säsong 3 avsnitt 4 kommer att släppas någon gång under 2021, har Amazon bekräftat och kommer att ta med värdarna Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May till Skottland. Avsnittet filmades faktiskt 2020, mitt i pandemin, så förhoppningsvis behöver vi inte vänta för länge för att se det. Vi hoppas att benet kommer att efterlikna känslan av en amerikansk roadtrip, utan att tvinga de brittiska värdarna att lämna sitt land.

Det finns fler goda nyheter om du är ett fan av Den stora turnén presenterar: Ett nytt avsnitt spelas in i Wales och delar av England som Warwickshire, med start i april 2021. Lägger till detta, som James May sa i en intervju förra året på inlägget. fler avsnitt närmare dig med målet att publicera dem mer regelbundet. Med tanke på hur långsamma släppen har varit på sistone – det har gått ett år sedan de två senaste etapperna, Seamen och A Massive Hunt släpptes – kommer detta att komma som en lättnad.

Därefter berättar vi allt vi vet om framtiden för The Grand Tour Presents på Amazon Prime, inklusive detaljer om Skottland-specialen, vad vi vet om det nya avsnittet i Storbritannien när det fortskrider, inspelningen och vad som hände med Lost Russia-specialen. Den skulle ursprungligen följa A Massive Hunt.

Släppdatumet för avsnitt 3 av säsong 4 av Grand Tour är inställt till 2021, och ett nytt avsnitt filmas i Storbritannien.

Låt oss spela spelet ja, nej ja, nästa special släpps senare i år nej, vi vet inte när ja, vi åkte till Skottland nej, det finns ingen mer information just nu ja, vi uppdaterar den när vi veta mer. # The Grand Tour 15 februari 2021

mer information

I februari 2021 meddelade Amazon Prime Video på programmets Twitter-konto att en ny Scottish Grand Tour säsong 4-special skulle släppas någon gång under 2021. I april 2021 har Amazon ännu inte släppt detaljer om versionen. . I mars 2021 berättade Clarkson för Drive Tribe att han hade sett en första klippning av Skottland-scenen, vilket antydde att det var relativt nära att slutföras.

På plussidan, från och med april 2021 en annan special kommer att spelas in för The Grand Tour i Storbritannieneller: De tre presentatörerna sågs filma i Llandrindod Wells, Wales, enligt YouTube-kanalen för fans av Grand Tour. De körde varsin klassiska franska bil, vilket antyder avsnittets tema lite. Jeremy Clarkson sågs tydligen köra en Citroën CX Break, James May sågs i en Renault Avantime, medan Richard Hammond var i en Matra Murena, sa kanalen. Värdarna var senare på plats i Warwickshire, England.

Men det här avsnittet verkar fortfarande vara långt kvar. Låt oss gå igenom vad vi vet om Scotland First Special-setet, som kommer att lanseras på Amazon innan dess. En tjuvtitt på det här avsnittet har publicerats på sociala medier - Clarkson beskriver inställningen som Grand Tour "unplugged":

Tidigare planer på att skjuta ett avsnitt i Ryssland avbröts på grund av pandemin (se nedan), så en annan specialfilm filmades i Skottland nio dagar tidigare 2020.

"Vi gjorde det i ett trångt område i Skottland," sa medprogramledaren James May till BT. ”Vi interagerar inte riktigt med anläggningarna. Det var komplicerade system för att rengöra allt och det var lite tröttsamt att gå igenom många procedurer och testas varje dag, men han brydde sig inte om att inte filma. Ärliga". »

Presentatörerna kunde inte gå till puben efter att ha spelat in avsnittet, vilket måste ha varit en utmaning.

Även om det kan vara en lång väntan innan trion och deras team kan resa till mer exotiska platser, är avsikten att fortsätta göra avsnitt på platser där det är lättare att lyckas, därav anledningen. känsla. "På kort sikt kan vi behöva sänka våra reseambitioner och vi har större chans att göra det", säger May. Det är bättre att skjuta i Storbritannien och leverera regelbundet än att lova land och inte leverera någonting. Grand Tour kunde bli lite mer nationell. Men det viktiga kommer att vara vi tre. Och bilarna.

Det lovar bra för framtiden, och vem vet, kanske vi börjar se avsnitt av Grand Tour säsong 4 landa mer än en gång om året.

Scotland Grand Tour säsong 4 avsnitt: vad vi annars vet

För att filma nästa etapp i Skottland under pandemin bildade teamet en bubbla och ingen fångade Covid-19 under inspelningen. Värdarna har rapporterats ha setts köra klassiska amerikanska bilar från Edinburgh till Hebriderna, vilket tyder på något slags roadtrip-element av Route 66-typ.

Clarkson sågs köra en blå Lincoln, May köra en röd Cadillac och Hammond i en grön Buick. Trion deltog även i ett uthållighetslopp på en bana någonstans i södra Skottland, för vilken de tidigare nämnda bilarna tydligen modifierades och även sågs dra husvagnar vid ett tillfälle.

May säger att det inte spelar så stor roll att vara lite närmare hemmet för värdarna; trots allt kunde Amazon Prime Video-tittare se den var som helst. "Om du tittar på The Grand Tour från Sri Lanka är Skottland lika exotiskt och vackert som Sri Lanka är från Skottland, så det kommer alltid att finnas en stor del av publiken som kommer att tycka att någonstans i världen är fascinerande."

Och hej, allt som gör att värdarna kan skjuta nya avsnitt snabbare verkar vara bra.

Grand Tour säsong 4 Ryssland special: vad vi vet

Nästa schemalagda avsnitt av The Grand Tour Presents var tänkt att ta programledarna till Ryssland, och det är fortfarande tanken, en dag. Det var bara uppskjutet tills vidare på grund av pandemin. James May säger att mycket förberedelser har gjorts för detta skede, men "det är bara inte möjligt för tillfället". Förhoppningsvis med vågen av vacciner som kommer, det kan förändras i framtiden, men det verkar osannolikt att han kommer att se en Grand Tour of Russia-special någon gång under nästa år eller så.

 

 

Dela detta