The Grand Tour säsong 4 avsnitt 3: släppdatum och kommande avsnitt förklaras

The Grand Tour säsong 4 avsnitt 3: släppdatum och kommande avsnitt förklaras Grand Tour säsong 3 avsnitt 4 kommer att släppas någon gång under 2021, har Amazon bekräftat, och det kommer att ta medvärdarna Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May till Skottland. Avsnittet filmades faktiskt 2020, mitt i pandemin, så förhoppningsvis behöver vi inte vänta för länge för att se det. Vi hoppas att scenen efterliknar känslan av en amerikansk roadtrip, utan att tvinga de brittiska värdarna att lämna sitt land. Det finns fler goda nyheter om du är ett fan av Den stora turnén presenterar: Ett nytt avsnitt spelas in i Wales och delar av England som Warwickshire, med start i april 2021. Det läggs till detta, som James May sa i en intervju förra året på inlägget. fler avsnitt närmare dig med syftet att publicera dem mer regelbundet. Med tanke på hur långsamma släppen har blivit på sistone, det har gått ett år sedan de två senaste etapperna, Seamen och A Massive Hunt, släpptes, det här kommer som en lättnad. Därefter berättar vi allt vi vet om el futuro från The Grand Tour Presents på Amazon Prime, inklusive detaljer om Skottland-specialen, vad vi vet om det nya Storbritannien-avsnittet när det fortskrider, filmning och vad som hände med den förlorade Ryssland-specialen. Den skulle ursprungligen följa A Massive Hunt.

Utgivningsdatumet för Grand Tour säsong 3 avsnitt 4 är satt till 2021, med ett nytt avsnitt som för närvarande filmas i Storbritannien.

Låt oss spela spelet ja nej ja nästa special släpps senare i år nej vi vet inte när ja vi åkte till Skottland nej ingen mer information just nu ja vi uppdaterar när vi vet mer. #TheGrandTour 15 februari 2021

Mer information I februari 2021 meddelade Amazon Prime Video på programmets Twitter-konto att en ny Scottish Grand Tour säsong 4-special skulle släppas någon gång under 2021. I april 2021 har Amazon ännu inte släppt detaljer om versionen. I mars 2021 berättade Clarkson för Drive Tribe att han hade sett en första klippning av specialen i Skottland, vilket tyder på att den var relativt nära att slutföras. På plussidan, från och med april 2021 en annan special för The Grand Tour kommer att spelas in i Storbritannieneller: De tre presentatörerna sågs filma i Llandrindod Wells, Wales, enligt Grand Tour-fans YouTube-kanal. De körde varsin klassiska franska bil, vilket antyder avsnittets tema lite. Jeremy Clarkson sågs tydligen köra en Citroën CX Break, James May sågs i en Renault Avantime, medan Richard Hammond var i en Matra Murena, sa kanalen. Värdarna var senare på plats i Warwickshire, England. Men det här avsnittet verkar fortfarande vara långt kvar. Låt oss gå igenom vad vi vet om Scotland First Special-setet, som kommer att lanseras på Amazon innan dess. En tjuvtitt på detta avsnitt har publicerats på sociala medier: Clarkson beskriver inställningen som den "unplugged" Grand Tour: Tidigare planer på att spela in ett avsnitt i Ryssland lades på is på grund av pandemin (se nedan), så det filmades en annan special i Skottland nio dagar tidigare 2020. "Vi gjorde det i ett trångt område i Skottland," sa medvärden James May till BT. "Vi interagerade inte riktigt med anläggningen. Det fanns komplicerade system för att städa upp allt och det var lite ansträngande att gå igenom många procedurer och testas varje dag, men han brydde sig inte om att inte filma. Ärligt." Presentatörerna kunde inte gå till puben efter att ha filmat avsnittet, vilket måste ha varit en utmaning. Även om det kan ta lång väntan innan trion och deras besättning kan resa till mer exotiska platser, är avsikten att fortsätta göra avsnitt. i platser där det är lättare att lyckas, därav meningen. "På kort sikt kan vi behöva minska våra reseambitioner och vi har en bättre chans att göra det", säger May. "Det är bättre att filma i Storbritannien och regelbundet leverera än att lova landet och inte leverera något. Grand Tour skulle kunna bli lite mer nationellt. Men det viktiga kommer att vara vi tre. Och bilarna." Det bådar gott för framtiden, och vem vet, kanske kommer vi att börja se avsnitt av Grand Tour säsong 4 landa mer än en gång om året.

Grand Tour Scotland Säsong 4 Avsnitt: What Else We Know

För att filma nästa etapp i Skottland under pandemin bildade besättningen en bubbla och ingen fångade Covid-19 under inspelningen. Värdarna har enligt uppgift setts köra klassiska amerikanska bilar från Edinburgh till Hebriderna, vilket tyder på något slags roadtrip-element av Route 66. Clarkson sågs köra en blå Lincoln, May köra en röd Cadillac och Hammond i en grön Buick. Trion deltog även i ett dragrace på en bana någonstans i södra Skottland, för vilken de tidigare nämnda bilarna tydligen modifierades och de sågs även dra husvagnar vid ett tillfälle. May säger att det inte spelar så stor roll att vara lite närmare hemmet för värdarna; trots allt kunde Amazon Prime Video-tittare se den var som helst. "Om du tittar på The Grand Tour från Sri Lanka är Skottland lika exotiskt och vackert som Sri Lanka är från Skottland, så det kommer alltid att finnas en stor del av publiken som kommer att tycka att någonstans i världen är fascinerande." Och hey, allt som låter värdar filma nya avsnitt snabbare verkar vara bra.

Grand Tour säsong 4 special Ryssland: vad vi vet

Nästa schemalagda avsnitt av The Grand Tour Presents var tänkt att ta programledarna till Ryssland, och det är fortfarande tanken, en dag. Det har precis skjutits upp tills vidare på grund av pandemin. James May säger att mycket förberedelser har gjorts för detta skede, men "det är bara inte möjligt för tillfället." Förhoppningsvis kan det förändras i framtiden med vaccinvågens ankomst, men det verkar osannolikt att jag kommer att se en rysk Grand Tour-special någon gång under nästa år eller så.