Framtiden för Grand Tour Presents får äntligen en Amazon Prime-uppdatering

Framtiden för Grand Tour Presents får äntligen en Amazon Prime-uppdatering

När är nästa avsnitt av Grand Tour säsong 4? Det är frågan varje fan av succéserien Amazon Prime Video har ställt Jeremy Clarkson på Twitter sedan det senaste avsnittet, Seamen, i december 2019. Nu har Amazon äntligen belyst vad som händer med serien. Nästa avsnitt av The Grand Tour Presents, som bekräftar att det kommer att ta Clarkson, James May och Richard Hammond till Madagaskar, är planerat till senare i år, bekräftade Amazon på Twitter. Tyvärr kan nästa schemalagda avsnitt, som skulle spelas in i Ryssland, av förklarliga skäl inte starta produktionen ännu. Här är uttalandet från Grand Tour Twitter-konto:

Ja, nästa special landar senare i år. Ja, det filmas på Madagaskar och ja, det kommer att finnas bilar. Ja, vi ville åka till Ryssland. Nej, det kunde vi inte (vi vet alla varför). Vi kommer att försöka igen. Nej, vi vet inte när. Ja, vi kommer att hålla dig informerad. #TheGrandTour 7 juli 2020 I april avslöjades det att det sista avsnittet var klart om 2-3 veckor, släppdatumet var i händerna på Amazon. I sina senaste svar till prenumeranter angående nästa avsnitts releasedatum, svarade Clarkson helt enkelt "Fråga Amazon."

Vad händer sen

Film- och tv-produktion står inför utmaningar just nu, men The Grand Tour är byggd specifikt på premissen att värdarna går till intressanta miljöer för att skapa sitt vanliga märke av innehåll i fordonskarantänskris. Ryssland närmar sig 700,000 19 fall av Covid-XNUMX, vilket utan tvekan kommer att skapa utmaningar för inspelningen av ett nytt avsnitt av serien. Det kan alltså betyda att nästa avsnitt av Grand Tour är det sista vi har sett på länge.