Samsung vs LG TV: Vilken ska man välja?

Samsung vs LG TV: Vilken ska man välja? Idag finns det ett stort antal varumärken som erbjuder teknik. Många har varit kända för sina långa karriärer, som t.ex Samsung och LG. Det finns oändligt många hushållsapparater från dessa märken; men idag kommer vi att prata specifikt om TV-apparater. Dessa enheter har förändrats mycket under de senaste åren, förbättrar sin teknik och tillåter visning av bilder med bättre kvalitet. Men vilken är bättre att köpa? Det är dilemmat. Därefter kommer vi att göra en liten jämförelse mellan de två märkena som nämns ovan med avsikten att välja det bästa.

Vilken är den bästa tekniken idag?

El "Svart fredag" anlände och därför önskan att dra nytta av möjligheten att byta TV. Det är dock inte så lätt att välja bland så många märken som finns på marknaden. Vissa är igenkända, men andra inte så mycket. Ibland är det inte viktigt att bli vägledd av dem som har tillverkat produkten, eftersom de tenderar att bli dyrare. Tanken är att skaffa en bra kvalitet, inom den senaste tekniska generationens riktlinjer, men till ett rimligt pris. Idag finns det två viktiga teknologier och som bör analyseras innan man köper en TV. Samsung och LG är riktigt välkända varumärken i stora delar av världen. De har ansvarat för att distribuera sin teknik vida och brett, med syftet att växa och stanna kvar på marknaden som ledande företag. TV-apparaterna har två kombinationer av belysning och paneler som aldrig slutar att förvåna: QLED och OLED. Men vilken är bäst?

QLED och OLED: Vilken teknik sticker ut mest?

OLED-teknik har använts flitigt i LG TV-apparater. Och å andra sidan säljs och försvaras QLED-tekniken av samsung tv-apparater. Verkligheten är att båda är mycket bra och består av ljusa lysdioder. Skillnaden är dock att OLED-TV-apparater huvudsakligen består av ett stort antal organiska dioder och kan sända ut ljus individuellt. Istället fungerar QLED-tekniken med kvantprickar, som är upplysta av en ganska stark LED. Enligt olika studier är det säkerställt att en QLED-TV är kapabel till producera nästan samma effekt som en vanlig LED. Detta är möjligt på grund av det stora antalet LED-lampor som finns bakom en LCD-skärm. Men vi stannar inte bara i förklaringen, vi kan se till att QLED-tekniken skiljer sig från OLED.

Så vilken TV ska jag köpa på Black Friday?

Med denna korta sammanfattning kan vi förstå att Samsung TV är mycket bättre än tekniken som används i LG TV. Beslutet fattas dock av klienten eller användaren. Här gör vi en jämförelse enligt skärmar och belysning som var och en av dem kan ge, men allt kommer att bero på vad du letar efter. kanske du Nöjescenter) ser mycket bättre ut med en OLED-skärm än en QLED. Varje teknik är mycket bra på sitt sätt, så det kommer att förbli på kundens sida. Men om vi i den här texten måste utse en vinnare, skulle vi gå för QLED-teknik. Prestandan är mycket högre, vilket ger ett imponerande kvalitetsresultat när du njuter av din film, favoritspel, roman, etc.