Viktig teknik till tjänst för små och medelstora företag | teknisk radar

Viktig teknik till tjänst för små och medelstora företag | teknisk radar

Teknik har länge varit kärnan i företag av alla storlekar, och utvecklingen under de senaste åren har lett till att dessa organisationer litar på sin teknik mer än någonsin. Men för små och medelstora företag (SMB) är betydelsen av teknik inte nödvändigtvis lika med mängden resurser de har för att stödja den.

TechRadar Pro pratade med Sarah Burkhart, senior director of software and customer experience på Dell, om utmaningarna som små och medelstora företag står inför och hur att välja rätt bärbara datorer för din arbetsstyrka kan hjälpa till att skydda och växa din verksamhet, oavsett nivån på omedelbar teknisk support som finns tillgänglig. till dem marken.

"Min man har ett litet företag," förklarar Burkhart. "Och jag kan säga att du som småföretagare inte har en IT-avdelning. Det är så vanligt bland småföretagare. Oundvikligen blir ägaren eller den som är mer teknisk IT-avdelning.

”Tekniklandskapet fortsätter att förändras, småföretagen fångas upp av alla förändringar som många av oss fastnar i, vad gäller behovet av att kunna komma åt data var som helst och viljan att arbeta synkront med kollegor och asynkront. Allt detta är fortfarande ett problem för små företag. Men lägg sedan till det faktum att de har begränsade resurser specifikt dedikerade till teknik, och det kan vara överväldigande för småföretag att navigera i de beslut de behöver fatta kring teknik. rätt teknik att möta dina behov.

Små och medelstora företag skulle hellre fokusera på att möta sina kunders behov och andra viktiga affärsmål än att oroa sig för detaljerna i IT-infrastruktur och säkerhet. Ett av de första stegen för att uppnå denna balans är att se till att ditt företag är utrustat med rätt teknik för att möta dina behov.

"Förmodligen det viktigaste att förstå är att inte all teknik skapas med små företag i åtanke," berättar Burkhart. "Men det finns teknologi som absolut är byggd med affärsmiljöer i åtanke. När man tittar på till exempel Dell-portföljen har vi datorer som kör allt från speldatorer till kommersiella affärssystem. Många lösningar i vår portfölj där vi samarbetar med Intel ® Intels vPro är en slags bock, som vill säga att den passar mina affärsbehov.

"Jag tror att det första steget är att inse att det finns en serie produkter som är utformade specifikt för att möta behoven hos småföretagen", fortsätter han. ”Det är där man börjar, sedan gräver man därifrån. Annars är tekniken i tekniklandskapet alldeles för förvirrande och överväldigande.

Säkerhet är avgörande för att säkerställa en pålitlig och stabil grund för SMB-teknik. Användare har olika krav och är bäst betjänta av att kunna välja mellan en mängd olika bärbara och stationära datorer. Företagsledare måste kunna välja mellan olika datorer, oavsett om de är bärbara eller stationära, som uppfyller dessa olika krav, i vetskap om att de är baserade på en säker och pålitlig plattform som säkerställer kompatibilitet mellan dessa olika enheter.

"Att granska Dell-datorer med Intel vPro® säkerställer kompatibilitet under huven, om du så vill, så alla dessa enheter delar samma typ av säkerhetsfunktioner", säger Burkhart. "Dell och Intel arbetar nära tillsammans för att säkerställa att våra enheter är de säkraste kommersiella datorerna. Och de är härdade och skyddade mot hot från illvilliga aktörer. Jag tror att det här är de indikatorer som småföretagare vill ha när de letar efter ny teknik som inte bara kan hålla så länge som möjligt, vara ett bra köp när det gäller teknikutgifter, utan också vara kompatibla med andra enheter i deras miljö. .

För att lyssna på hela vårt samtal med Dells Sarah Burkhart och lära dig mer om att identifiera den teknik som bäst stöder din SMB, titta på videon ovan.

Intel-tekniker kan kräva aktiverad hårdvara, programvara eller tjänsteaktivering. Ingen produkt eller komponent kan vara helt säker. Dina kostnader och resultat kan variera.

@Intel Corporation. Intel, Intels logotyp, Intel vPro® och andra Intel-märken är varumärken som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag. Andra namn och märken kan göras anspråk på som andras egendom.