Globala sportevenemang som Qatar Football Festival är unika i sättet de för människor samman, och i år förväntas den globala publiken för de månadslånga fotbollsmästerskapen för första gången överträffa fem miljarder människor. .

Denna delade upplevelse är endast möjlig genom den senaste utvecklingen inom telefoner, tv-apparater och andra tekniska enheter, och i framkant av denna utveckling, för att säkerställa att så många människor som möjligt kan ansluta till turneringen i Qatar och delta i händelserna, är banbrytande kinesiska företaget TCL Technology.

Endast ett relativt litet antal människor kommer att vara i Mellanöstern för att uppleva turneringen personligen, men TCL:s teknologi kommer att ge människor runt om i världen chansen att uppleva hur det är att vara på nära håll med världens bästa fotbollsspelare.

TCL:s banbrytande mobilprodukter talar för sig själva, men företaget som syftar till att inspirera till storhet ligger också i framkant i arbetet med att göra det lättare för människor att ansluta och kommunicera, och fyra av de största spelarna i turneringen i Qatar kommer att nå sina vänner, familj, fans och lagkamrater med TCL:s banbrytande TCL-teknik och enheter.

TCL

(Bildkredit: TCL)

Som en del av sin Inspire Greatness-vision vände sig TCL till denna unika kvartett av fotbollsspelare för att leverera sitt budskap.

Den franske backen Raphael Varane vann motsvarande turnering i Ryssland med sitt land för fyra år sedan. Och nu kommer Manchester United-försvararen, tidigare Real Madrid, att kliva in på Qatars plan för att hjälpa sina landsmän att försvara sin trofé.

Bland dem som försöker stoppa Varane kommer hans TCL-ambassadörer att vara: England och Manchester City-stjärnan Phil Foden, Real Madrids brasilianska sensation Rodrygo och tonårsunderbarnet Pedri från Spanien/Barcelona.

Det här är en oöverträffad rad globala fotbollsstjärnor, förenade i sin önskan att hjälpa till att visa hur fotboll, i samarbete med TCL Technology, kan hjälpa till att inspirera till storhet i världen.

Fab Four kan vara på olika internationella läger i Qatar, men de kommer att kunna hålla kontakten med TCL:s senaste mobilprodukter, inklusive TCL 30-seriens mobiltelefoner och TCL NXTPAPER 10s och TCL TAB 10s 5G-surfplattor (öppnas i en ny flik). .

De kommer också att kunna fördjupa sig i handlingen på skärmen samtidigt som de är snälla mot deras ögon med smarta glasögon i form av TCL NXTWEAR S (öppnas i en ny flik), samtidigt som de är anslutna för ljud tack vare TCL. MOVEAUDIO S180 hörlurar (öppnas i en ny flik).

Dessa spelare är unga kreativa i framkanten av sitt yrke och vill dela varför de älskar den lika kreativa briljansen med TCL-teknik.

Englandsstjärnan Foden, som borde vara spelare i turneringen om England går bra, kommer att vara i Qatar med sin TCL 30 5G-smartphone. Han är också den stolta ägaren till de nya TCL NXTWEAR AIR-glasögonen (öppnas i en ny flik) samt den prisbelönta surfplattan NXTPAPER 10s (öppnas i en ny flik), som innehåller TCL:s Eye Care-teknik för att minska ljus skadliga blå skärmar

Foden berättar: "Nu för tiden är det väldigt viktigt för mig att använda teknik för att hålla kontakten. Vi tillbringar så många timmar på att sitta på hotellrummet utan att göra något.

"Som spelare kan vi inte gå ut och gå på gatorna, så ja, det är viktigt att hålla kontakten med sin familj och vara glad utanför planen. Jag tror att det också hjälper på banan."

Tittare runt om i världen, och de som har turen att se action på nära håll i Qatar, kommer enkelt att kunna analysera och dela kunskaper och känslor hos världens bästa spelare tack vare den senaste tekniken.

Här är en titt på enheterna som Foden och hans andra TCL-ambassadörer kommer att vända sig till för underhållning och kommunikation under finalen.

TCL 30 5G (öppnas i en ny flik)

Bli inte förvånad om du ser en av TCL-ambassadörerna ta foton och videor av sig själva och sina lagkamrater under firandet efter matchen med sina TCL 30 5G-telefoner.

TCL 184:s vikt på 7,74 g och 30 mm tjocklek gör den till en ultratunn och lätt design. Det som är mest anmärkningsvärt är det höga skärm-till-kroppsförhållandet, vilket ger användarna en otroligt elegant och uppslukande upplevelse när de använder sin telefon. Med en sådan minimalistisk ram och förstklassig glasfiberfinish osar den här telefonen stil.

Alla telefoner i TCL 30-serien är tillgängliga i Tech Black, medan TCL 30 och 30+ också finns i Muse Blue, och TCL 30 5G finns även i Sage Dreamy Blue. Den unika sidomonterade fingersensorn gör det enkelt att komma åt telefonens funktioner när du har bråttom att skicka meddelanden eller fånga de magiska ögonblicken.

AI-trippelkamerauppsättningen kan jämföras med kameran på alla andra telefoner på marknaden och inkluderar en 50 MP huvudkamera, medan den främre selfiekameran har en vidvinkelinställning, och det kommer att finnas gott om selfies tagna när som helst Qatar!

TCL

(Bildkredit: TCL)

Rent praktiskt ger TCL 30-serien dig friheten att fördjupa dig i en mängd olika fotografistilar. HDR-foton och videor tas och visas med större klarhet, kontrast och detaljer än någonsin tidigare, vilket låter dig uppleva tjusningen med fantastiska vardagsbilder, läckra makrobilder och fantastiska högupplösta detaljer.

En sådan kraftfull enhet behöver ett batteri för att matcha, och TCL 5010:s 30 18 mAh-batteri gör det lilla extra för att ge dig två dagars användning på full laddning, medan XNUMX W snabbladdning betyder att din telefon är redo att användas. och igång igen på nolltid. väder. om du saknar styrka

Estetiken går utöver utseendet på den här telefonen, och dess 6.7-tums FHD+ AMOLED NXTVISION-skärm måste ses för att bli trodd.

Vi pratar om den ultimata kombinationen av ultratydliga och ultra-livande bilder. Den här tekniken innebär att skärmen kan ses tydligt, även i bländningen av Qatars ökensol, och den är också certifierat med svagt blått ljus hela dagen, för att lugna dina ögon och hålla dem svala, så att du kan njuta av att se ditt favoritlag vinna bekvämt . .

TCL 30 SE (Öppnas i en ny flik)

Levande HD+-skärmar och exceptionella kamerateknologier som Steady Snap-stabilisering är bara några av sätten som TCL demokratiserar teknologin på, och alla dessa funktioner är tillgängliga på TCL 30 SE, vilket gör att du kan titta på sport. foton Live action-filmer från läktaren.

Drivs av en Helio G25-kretsuppsättning och Hyper Engine-teknik, kan TCL 30 SE hänga med dig medan du spelar och streamar dina favoritfilmer och program, och levererar en sömlös multitasking-upplevelse som underlättas av en åttakärnig processor och 4 GB RAM. .

TCL

(Bildkredit: TCL)

TCL 30 SE:s automatiska bildtagningsfunktion gör det enkelt att ta selfies även när dina händer är fulla. Den kan automatiskt upptäcka ansikten och börja ta bilder, allt utan att du behöver lägga ner popcornen för att röra vid skärmen. Selfiekameran på 8 MP betyder att du inte behöver kompromissa med kvaliteten, och dess smarta HDR-funktion kommer automatiskt att justera exponeringsnivåerna för att optimera detaljerna i dina porträtt.

Om du är med dina vänner och du inte har någon som kan ta ett gruppfoto av dig, missa inte det. Placera helt enkelt TCL 30 SE på ett bord eller en annan stabil yta, ta en pose och lyft handflatan mot den bakre kameran för att starta en 2-sekunders nedräkning innan bilden tas. Perfekt för de där privata stunderna.

Och var du än är behöver du inte oroa dig för att hålla telefonen laddad medan du tittar på fyra fotbollsmatcher om dagen. TCL 5000 SE:s massiva 30mAh-batteri ger dig mer än tillräckligt med ström, och bara för att se till att du gör mer kommer Smart Manager-funktionen att optimera telefonens prestanda för att förlänga batteritiden ytterligare.

TCL NXT PAPPER 10s

TCL-surfplattanvändare kan njuta av en oöverträffad tittarupplevelse tack vare smarta pekskärmar och skärminnovationer som NXTVISION, som accelererar bilder och videor, och TCL NXTPAPER, som använder blåljusfiltrering för att leverera pappersliknande skärmar för att skydda din syn.

Medan en vanlig LCD-skärm ersätter skadligt blått ljus med oönskade gula toner, använder TCL NXTPAPER10s ett subtilt inbyggt flerskiktsfilter för mer bekväm visning under långa perioder av läsning eller visning.

TCL

(Bildkredit: TCL)

Den skarpa 10,1-tums Full HD-skärmen kommer att blända dig med sin kombination av livfulla färger och orörda detaljer.

TCL inspirerar till storhet genom idrottsföreningar. Sport har kraften att inspirera miljontals människor, producera förebilder som förkroppsligar värderingarna passion, lagarbete och respekt. Det här är samma värden som driver TCL att förnya och utveckla förstklassiga och prisvärda teknologier som ger minnesvärda uppkopplade upplevelser.

På och utanför planen, driven av TCL, världens största sportevenemang, och världens största spelare, lovar Qatar Football Party att bli den bästa uppkopplade upplevelsen någonsin!

Dela detta