Inspelningen av Stranger Things säsong 4 var på god väg ...tills coronavirus-pandemin stoppade underhållningsproduktionen runt om i världen. Även om vi snart kan se lanseringen av Netflixs sci-fi-hit, är det värt att notera att vi redan vet mycket om Stranger Things säsong 4, med en officiell trailer som avslöjar vad som hände med Hopper. (David Harbour) efter säsongsavslutningen. 3)

Hopper lever och sitter i ett ryskt fängelse. Sedan, vad kan vi förvänta oss av säsong 4 av Stranger Things? Den övergripande historien är naturligtvis stängd, men manusen är klara. Spekulationer från fans indikerar också att säsong 4 kommer att äga rum mot bakgrunden av Tjernobyl-katastrofen 1986, som verkar vara i ordning i tid.

Här är allt vi vet om Stranger Things säsong 4 på Netflix hittills, inklusive dess troliga släppdatum, produktionsuppdateringar och mer.

Spoilers för de första tre säsongerna av Stranger Things följer.

Stranger Things säsong 4 Trailer: Hopper is Alive!

En välkomstpresent till alla hjärtans dag? Konstigare saker har hänt. pic.twitter.com/6bUFvnyrjY14 februari 2020

Det finns en trailer för Stranger Things säsong 4 än så länge och du kan kolla in den ovan. Det är bara en smygtitt, men det är vår enda tjuvtitt på nästa säsong ännu.

I slutet av säsong 3 av Stranger Things, när ryska soldater förklarade att "amerikanen" inte borde vara offret som matades av en fången Demogorgon i en semi-kredittrailer, visste fansen vem de gjorde. referens. Det kan bara vara en man: Jim Hopper (David Harbor). Den här trailern bekräftade denna teori.

Tillsammans med Stranger Things säsong 4 trailern ovan, som belyser var Hopper hamnade efter att den sista säsongen slutade, har seriens skapare, Duffer Brothers, släppt ett uttalande. om vad som hände med karaktären i februari 2020.

Bröderna Duffer sa att de var "glada över att officiellt bekräfta att produktionen på Stranger Things 4 pågår och ännu lyckligare att meddela Hoppers återkomst!"

”Även om inte allt detta är goda nyheter för vår” amerikaner ”; han är fängslad långt ifrån sitt hem i det snöiga avfallet i Kamchatka, där han kommer att möta faror både mänskliga ... och annars. Den här gången, i USA, börjar en ny skräck dyka upp, något långt begravt, något som förbinder allt ...

”Säsong 4 håller på att bli den största och läskigaste säsongen hittills, och vi kan inte vänta på att alla ska se mer. Fram tills dess, be för amerikanen.

Allt tyder på att säsong 4 kommer att bli ännu mörkare. Joe Keery, som spelar Steve Harington, kallar den här säsongen "den läskigaste" på Total Film, och David Harbor (Hopper) sa till Deadline att även om hans karaktär var lyckligare tidigt i serien, kommer hans resa den här säsongen att "målas i en mörkare palett."

Stranger Things säsong 4

(Bildkredit: Millie Bobby Brown på Instagram)

Släppdatum för Stranger Things säsong 4

Releasedatum för Stranger Things säsong 4 har ännu inte avslöjats.. Netflix tenderar att rikta sitt releasedatum kring helgdagar som Halloween för säsong 2 eller 4 juli för säsong 3, beroende på vilken tid på året Stranger Things är. Medan manuset håller på att slutföras, som du kan se från tweeten ovan, började produktionen i mars 2020, men har för närvarande avstannat på grund av coronaviruset.

Men enligt The Hollywood Reporter kan produktionen av säsong 4 av Stranger Things återvända den 17 september 2020. Källor säger att, som skådespelaren berättades i ett brev, planerar Netflix att återuppta arbetet i Georgia. Det brukar vara 1-2 års fördröjning mellan varje säsong, så ett startdatum i mitten av 2021 verkar troligt.

Medan vi fortfarande väntar på att produktionen ska återgå till det normala, gav Millie Bobby Brown (Eleven) oss en uppdatering om The Tonight Show med Jimmy Fallon (via Entertainment Weekly): "[Besättningen] har redan filmat två veckor i Litauen. Vi var på väg att komma dit, men för allas säkerhet, välfärd och hälsa har produktionen uppenbarligen upphört, säger Brown. Men vi är redo att gå tillbaka till jobbet så fort det är över. »

Hop sa åt oss att lämna dörren 3 tum öppen ... du är välkommen.

Så en vårsäsong kommer sannolikt att vara det bästa fallet, det vill säga om de nuvarande plottrådarna så småningom leder seriens berättelse till Tjernobylkatastrofen, som inträffade den 26 april 1986, strax efter 1985-anpassningen av säsong 3. (Ja, den teorin kommer från Reddit, men den är ganska legit, okej?)

Men kommer säsong 4 av Stranger Things att bli programmets sista år? I en intervju med Vulture antydde Ross Duffer att serien skulle vara "något som varar i fyra säsonger och sedan kommer ut." Seriens producent, Shawn Levy, klargjorde att "sanningen är att vi definitivt kommer att spendera fyra säsonger och det finns många möjligheter för en femte. Utöver det tror jag att det är högst osannolikt. ”(Via Entertainment Weekly)

Stranger Things spelar säsong 4: vem kommer tillbaka?

Distribution

(Bildkredit: Netflix)

Brett Gelman spelar Murray Bauman i Stranger Things

Trots att Stranger Things officiellt har förnyats finns det inga officiella castingmeddelanden. Men du kan vara säker på att den kommer att ha många av samma ansikten som säsong 3, inklusive Finn Wolfhard (Mike), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Sadie Sink (Max) och Joe Keery (Steve Harrington) . ). ) Och, naturligtvis, Hopper (David Harbor).

Säsong 3 nykomling Maya Hawke (Robin) har snabbt blivit en favorit för fansen, och hon är säker på att ha en stor närvaro, medan Calebs yngre syster Erica (spelad av Priah Ferguson), Det kommer sannolikt att fortsätta att spela en större roll i serien.

Vem kommer vi inte att se? Spoilers framåt (uppenbarligen), men vi förväntar oss inte att se Dacre Montgomery (Billy) eller Alec Utgoff (Alexei) igen, även om showrunners fortfarande kan överraska oss. För helvete, varför tar du inte tillbaka Barb?

Hoppers nya status betyder att skådespelaren troligen kommer att expandera. I Matt Duffers intervju med Entertainment Weekly sa han: "Jag tror att det viktigaste som kommer att hända är att det kommer att öppna sig lite, inte nödvändigtvis i termer av skala, i termer av effekter. speciell, men när det gäller att tillåta intriger i områden utanför Hawkins. »

Kommer säsong 4 av Stranger Things att finnas i 4K / HDR?

Gallerian upplyst med neonljus av säsong 3 var höjdpunkten i Stranger Things

Om du också är intresserad av Stranger Things, som det borde vara, undrar du kanske vilka videoformat nästa säsong kommer att spelas in.

Hittills har alla tre säsongerna spelats in i 4K Ultra HD-upplösning, vilket gör att alla med en 4K-tv och en tillräckligt stark internetuppkoppling kommer att kunna se enormt mycket detaljer. Säsongerna 2-3 är också i HDR (högt dynamiskt omfång), vilket innebär ett brett färgomfång och förbättrad kontrast, viktigt för en show som är full av ljusa färger, bländande neonljus och en dämpad himmel, men ändå behöver du en HDR-kompatibel skärm för att få ut det mesta av den.

Netflix använder också Dolby Vision HDR, snarare än den konkurrerande HDR10 + -standarden - vi vet att det är mycket att tänka på med din nästa TV, men vissa stöder bara ett format över det andra.

Stranger Things säsong 4 är en av våra mest efterlängtade Netflix-serier

Stranger Things har fortsatt att hitta sätt att återuppfinna sig själv, med kyliga nya hot, platsförändringar, populära nya karaktärer och spännande utvecklingsrelationer genom hela serien.

Att ta med Hopper till Ryssland borde vara en bra utgångspunkt för nya äventyr i detta fiktiva universum. Vi kan inte vänta med att se showen igen.

Dela detta