Stranger Things Säsong 2 Volym 4 är nästan här, och fans bör vara förberedda på att en potentiellt betydelsefull karaktär dör.

Det är vad skaparna av den populära Netflix-serien, alias Duffer Brothers, säger, och säger till TVLine (öppnas i en ny flik) att publiken borde vara "oroliga" för säkerheten för programmets huvudroll.

Stranger Things säsong 4 avslutas när Volume 2 kommer upp på Netflix i juli. Nästa avsnitt av den 80-talsinspirerade övernaturliga skräckserien kommer bara att ha två avsnitt, men fansen kommer definitivt att få vad de är värda. Särskilt finalen är ett inslag i sig, med det nionde avsnittet av säsongen som pågår i nästan två och en halv timme.

Med tanke på de farliga situationer som huvudrollen i programmet har ställts inför i nästan fyra säsonger är fansen uppenbarligen oroliga att någon biter i dammet i säsong 4-finalen. Karaktärerna kommer att orsakas av Vecna. eller något annat, men många tittare är oroliga för välbefinnandet för Joe Keerys Steve Harington. Den barnflicka som blev hjärteknare var ursprungligen tänkt att dödas i Stranger Things säsong 1, men efter en förändring beslutade bröderna Duffer att hålla honom vid liv.

Medan Steve ursprungligen var tänkt att dö för tre säsonger sedan, kommer Duffers i slutändan att bestämma sig för att skjuta honom i säsong 4-finalen? Naturligtvis avslöjade duon ingenting när de pratade med TVLine. Bröderna Duffer föreslog dock att fansen skulle oroa sig för alla sina favoritkaraktärer, vilket ökade möjligheten att en eller flera skådespelare kanske inte skulle ta sig till programmets femte och sista säsong.

På frågan om allmänheten borde vara förberedd på Steves död sa Matt Duffer: "Alla är alltid oroliga för Steve. Jag älskar det. Vi måste alltid slå Steve på något sätt. en annan, så Demobats har redan gjort det jobbet ganska bra den här säsongen." .»

"Det är fel att säga "upphetsad", men jag är glad att folk är oroliga", tillade Ross Duffer. "Och du borde vara orolig inför de två sista avsnitten (*4*) - för alla."

Någon mer som håller vävnadslådor ifall någon dör? Tja, du behöver inte göra det än. Stranger Things Säsong 2 Volym 4 kommer inte att finnas med oss ​​på ytterligare två veckor, med de två sista avsnitten av säsongen på fredag ​​den 1 juli. Medan du väntar, läs våra tankar om varför Netflix bör ändra releaseformatet för sin succéserie. Annars, kolla in 11 saker vi vill se från säsong 2 volym 4.

Analys: Vem är mest sannolikt att dö i Stranger Things säsong 4-finalen?

Elva skrik medan hon aktiverar sina krafter i Stranger Things säsong 4

Eleven är en av få karaktärer som kommer att överleva fram till säsong 5 av Stranger Things. (Bildkredit: Netflix)

Baserat på Duffers lockande tease, skulle det vara mycket snabbare att lista karaktärerna som inte kommer att dö i Stranger Things säsong 4-finalen.

Till att börja med är Eleven spikad att slåss en dag till. Som Sam Owens sa till honom i avsnitt 4: "Utan dig kan vi inte vinna det här kriget." Eftersom hon är den enda superkraftiga personen som kan ta sig an Vecna ​​och den mest sannolika kandidaten att avsluta upp och ner för gott, bör Eleven ta sig till slutet av säsong 4.

Vi tror att Jim Hopper och Max Mayfield också kommer att överleva. Båda karaktärerna har gått igenom mycket på sistone, och har till och med kommit nära döden vid ett antal tillfällen: Hopper i säsong 3-finalen och Max i säsong 4 avsnitt 4. De förtjänar också lite beröm. på. , vilket är anledningen till att vi tror att Joyce Byers och Lucas Sinclair, Hopper och Maxs kärleksintressen i programmet, kommer att klara sig levande.

Vi kan inte heller se bröderna Duffer döda något av de ursprungliga barnen. Att döda någon av Mike, Dustin och Will skulle naturligtvis vara en stor överraskning och skulle definitivt skapa en hård debatt online bland fans av showen. Men hur oväntat det än kan vara, tror vi att Duffers skulle ha fel att ta bort en eller flera av dessa karaktärer. De började detta på Stranger Things säsong 1 - det är bara rättvist att alla ser igenom det till slutet.

Som alla andra tycker vi att resten av skådespelarna är rättvisa. Steve, Nancy, Jonathan, Robin, Eddie, Dr Brenner och Murray är främsta kandidater till kotletten i varierande grad. Vissa av deras dödsfall skulle vara mycket starkare än andra - Nancy och Steve skulle vara särskilt svåra att uthärda. Men om Duffer Brothers och Netflix vill att fans ska komma ihåg säsong 4 som programmets mest mogna och hemska bidrag hittills, måste de döda någon viktig. Lägg dina satsningar på vem det blir härnäst.

Dagens bästa Netflix-erbjudanden

Dela detta