Stranger Things 4 gav äntligen Netflix några utomordentligt goda nyheter

Stranger Things 4 gav äntligen Netflix några utomordentligt goda nyheter (* 4 *)

Netflix fick äntligen goda nyheter, tack vare säsong 4 av fanfavoriten Stranger Things.

Retroskrämmarens fjärde utflykt, särskilt Stranger Things 4, Volym 1, tjänade rekord på 286,79 miljoner timmar tittade under öppningshelgen, enligt Netflix egna interna mätningar.

Folk kanske överger världens största streamingtjänster, men miljoner har helt klart väntat på att se Eleven (Millie Bobby Brown), Mike Wheeler (Finn Wolfhard), Will Byers (Noah Schnapp), Dustin Henderson (Gaten Matarazzo), Lucas Sinclair (Caleb) McLaughlin) och resten av Hawkins-gänget möter en ny typ av konstigheter. Netflix kallade det på tisdagen "den största öppningshelgen för en engelskspråkig TV-show på Netflix."

Även om storleken på dess existens är överraskande, har Stranger Things en konstant närvaro och har förstörts av Netflix. Säsong 3 lockade mer än 40 miljoner hushåll (öppnas i en ny flik) inom tre dagar efter lanseringen 2019. Säsong 2 av Stranger Things lockade 15 miljoner tittare (öppnas i en ny flik) i tres días. För att se de 287 miljoner visningstimmar, släppte Netflix en release som Stranger Things säsong 1 visade totalt 38,05 miljoner visningstimmar.

Vad förklarar den enorma publikökningen? Kanske var det den första kritiken. Vår Tom Power kallade de första sex avsnitten (säsongen på 8 avsnitt är uppdelad i två delar, med ett par långa avsnitt av volym 2 som kommer i juli) för "ett absorberande, actionspäckat, skräckspäckat bidrag som är packat med överflöd av uppenbarelser".

Den här författaren tyckte att det första avsnittet var tillräckligt skrämmande att han bestämde sig för att inte titta på mer förrän han kunde se till att visningen skedde under dagen.

inte tvärt om

Även om Stranger Things 4 Volym 1:s enorma siffror är goda nyheter för den belägrade streamingjätten, kommer den sannolikt inte att ändra sin bana eller de förändringar den förbereder för att göra senare i år.

Företaget testar fortfarande ett plugin för lösenordsdelning i Chile, Peru och Costa Rica, även om senaste rapporter indikerar att det kanske inte fungerar bra, åtminstone i Peru (öppnas i en ny flik).

Netflix överväger också den annonsstödda nivån, även om de inte har delat ytterligare detaljer om sina planer sedan dess senaste intäktssamtal.

Vår känsla av allt detta är dock att Netflix är nöjd med att lämna lösenordsdelning och dess nuvarande nivåer i fred, åtminstone tills sensommaren eller Stranger Things 4 slutför sin högsta rad i juli.