Stormgate är den nya realtidsstrategin för

Stormgate, det nya strategispelet i realtid från Frost Giant Studios, hade världspremiär under Summer Game Fest 2022-showcasen.

Vi visste redan att Frost Giant Studios, som består av tidigare Starcraft 2, Diablo 4 och Warcraft 3-utvecklare, arbetade på ett "bra strategispel i realtid", men tills nu visste vi inte namnet eller vad vi letade efter.. att förvänta sig av studions första projekt.

El primer avance cinematográfico mundial de Stormgate preparó la escena bastante bien, mostrando a un arqueólogo que encuentra un escudo en un entorno similar a una mazmorra antes de ser atacado por una criatura parecida a un demonio. Afortunadamente, antes de que el daño esté hecho, alguien con un disfraz de robot la salva y se enfrenta al demonio antes de llevar a nuestro querido arqueólogo a un lugar seguro. Mira el tráiler a continuación:

Efter trailern förklarade Tim Morten, VD för Frost Giant Studios (och tidigare produktionschef och huvudproducent på StarCraft 2), lite om spelet.

Enligt Morten är själva stormportarna "portaler som öppnas under massiva solstormar och släpper ut helvetesvärdar till den framtida jorden." Även om exakta detaljer om hur detta kommer att spela ut i realtidsstrategi inte delades, avslöjade Morten att spelet är baserat på Unreal Engine 5 och dess två första fraktioner: Human Resistance och Infernal Hosts. . Vi vet inte mycket om dessa fraktioner vid det här laget, men vi vet att arkeologen på scenen var en del av det mänskliga motståndet medan demonen var (du gissade rätt) en av de infernaliska värdarna. Det finns dock inga nyheter om vår mekaniska frälsare.

Dessutom avslöjade Morten att Stormgate kommer att ha en mängd olika lägen, inklusive co-op-kampanj, öppen co-op för tre spelare, 3v3-konkurrerande multiplayer och ett 1v1-konkurrensläge.

Även om Stormgate kommer att vara gratis, noterade Merton att det inte kommer att betalas för och inte kommer att inkludera NFTS.

En betaversion av Stormgate kommer att finnas tillgänglig 2023, men det fullständiga releasedatumet avslöjades inte under presentationen.

Dela detta