1654805423 446 Stormgate är den nya strategin i realtid

Stormgate, det nya strategispelet i realtid från Frost Giant Studios, hade världspremiär under Summer Game Fest 2022-showcasen.

Vi visste redan att Frost Giant Studios, som består av tidigare Starcraft 2, Diablo 4 och Warcraft 3-utvecklare, arbetade på ett "bra strategispel i realtid", men tills nu visste vi inte namnet eller vad vi letade efter.. att förvänta sig av studions första projekt.

Stormgates första filmtrailer i världen satte scenen ganska bra, som visar en arkeolog hitta en sköld i en fängelsehålaliknande miljö innan han attackerades av en demonliknande varelse. Lyckligtvis, innan skadan är skedd, räddar någon i mek-dräkt henne och konfronterar demonen innan han leder vår älskade arkeolog i säkerhet. Kolla in trailern nedan:

Efter trailern förklarade Tim Morten, VD för Frost Giant Studios (och tidigare produktionschef och huvudproducent på StarCraft 2), lite om spelet.

Enligt Morten är själva stormportarna "portaler som öppnas under massiva solstormar och släpper ut helvetesvärdar till den framtida jorden." Även om exakta detaljer om hur detta kommer att spela ut i realtidsstrategi inte delades, avslöjade Morten att spelet är baserat på Unreal Engine 5 och dess två första fraktioner: Human Resistance och Infernal Hosts. . Vi vet inte mycket om dessa fraktioner vid det här laget, men vi vet att arkeologen på scenen var en del av det mänskliga motståndet medan demonen var (du gissade rätt) en av de infernaliska värdarna. Det finns dock inga nyheter om vår mekaniska frälsare.

Dessutom avslöjade Morten att Stormgate kommer att ha en mängd olika lägen, inklusive co-op-kampanj, öppen co-op för tre spelare, 3v3-konkurrerande multiplayer och ett 1v1-konkurrensläge.

Även om Stormgate kommer att vara gratis, noterade Merton att det inte kommer att betalas för och inte kommer att inkludera NFTS.

En betaversion av Stormgate kommer att finnas tillgänglig 2023, men det fullständiga releasedatumet avslöjades inte under presentationen.

Dela detta